Eşimle Kavga Ettim Ne Yapmalıyım?

Merhabalar Arkadaşlar İçimi dökmek için burdayım. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Olay pazar günü gerçekleşti eşimle sabah uyandık kahvaltı hazırlamak için mutfağa yöneldim eşim kahvaltı hazırlamana gerek yok bugün biseyler yapalım dedi bende peki dedim. ama malesef eşim köyü tercih etti daha 25 günlük evliyiz. Gezer tozarız diye düşünürken o kendi sulalesiyle sabah köye götürmek istiyor beni. Ben bunu dile getirdim ve sordum bana sormadan neden ailenlere haber veriyorsun ben köye gitmek istiyormuyum dedim. Oda gitmek istediğin yer neresi söylemedin dedi. Bu tartışma şiddete kadar gitti ve beni dövdü yüzüme tokat attı boğazımı sıktı bende bunu yediremedim o akşam ablasını kendi evimize çağırdı. ablası ilişkiyi iyileştirmek için konuşma yaptı cıktı gitti ertesi gün morali bozuk bozuk dolaşıyor evin içinde bende dayanamadım ailemi davet ettim kendi evime olanı biteni anlattım morluklarimi gösterdim. Annem gidelim boşan dedi babamlarda öğrendi tam kapıdan çıkarken kayinvalidem kayınbabam ve görümcem geldiler biz gidiyoruz dedik gitmeyin falan filan dediler. Benim ablam sinirlendi ve bağırmaya başladı siz kimsiniz benim kardeşimi dövuyor dovduruyorsunuz. Diye gorumcemle ikisi ağız tartismasina girdiler baya kötü oldu ortalık kendi eşime seni bosuycam dedim ama gitmeme izin vermedi. Gidersen soğukluk girer deneyelim dedi. şu an evimizin içi iyi iyi anlaşıyoruz ama aileler biribirlerine girdiler ve ben kayinvalidemle görüşmek istemiyorum keşke bu gelini almasaydım demiş zoruma gitti gerçekten. Ben şimdiye kadar eşimin ailesine hicbir saygısızlık yapmadım kendileride biliyorlar. Babasını çok severim eşimin diyalogumuz çok iyi sizce ne yapmalıyım kayinvalideyle konuşmalıyım.
Eşimle Kavga Ettim Ne Yapmalıyım?