Eşimle kavga ettik ne yapacağım?

Erkek kardeşimle eşim geçen ay büyük tartışma yaşadılar ben tarafsız kaldım mantıklı bir şey yaptığımı düşünüyorum zaten olay biraz karışık kim haklı kim haksız o bile belli değil olaydan sonra eşimle kavga ettik beni nasıl tutmassın ben senin kocanım nasıl tarafsız kalırsın gibi laflar etti ben de karşılık verdim ve büyük kavga ettik yatakları ayırdık birbirimizin yüzüne bakmadık iletişim dahi kurmadık sadece çocuğumuzla ilgilendik 2 yaşında erkek çocuğumuz var olay çok fazla büyüdü eşimle 3 yıldır mutlu bir evliliğimiz vardı tam 1 ayda işler o kadar farklı yerlere gitti ki bunları anlatmak istemiyorum geçen hafta eşim konuşmak istedi ve tartışmaya başladık en son bana boşandıktan sonra çocuğumu benden asla alamassın istediğin avukatı git tut dedi (arkadaşlar eşim hakim ve neler yapabilir bunun farkındayım) fazla uzatmak istemiyorum olay sonrası evden ayrıldı ve tam 6 gün eve gelmedi bu akşam telefonla beni aradı mantıklı düşünemiyorum olayı toplarlamamız lazım yarın işe gitme çocuğu ablama bırak evde başbaşa konuşalım dedi ben de kabul ettim şimdi bu saatten sonra ne olacak en ufak bir fikrim dahi yok yarın ne yapmam lazım ne yapacağım düşünmekten kafam çatladı ne yapmam en doğrusu olacak bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güzel yorum yaoan herkese teşekkür ediyorum şükürler olsun durumu düzelttik eşim sabah erken geldi çiçek ve hediye almıştı salona geçtik konuşmaya başladık asla ayrılmak istemediğini ne olursa olsun bu yuvanın yıkılmayacağını ve beni çok sevdiğini söyledi ben de aynı şekil de karşılık verip ağlamaya başladım tutamadım kendimi yanıma geldi her şeyini özledim böyle ağlamanı bile diyerek sımsıkı sarıldı öyle koltukta uyuya kalmışız
Güncellemeler
+1 yıl
Kalktığımda eşim telefonla konuşuyordu annem aramış (bugün eşimle konuşacağımı annem biliyordu) annem telefonda güzel oğlum kızımı torunumu al bugün iftara gelin kardeşimi de davet etmiş bu akşam uzatmayalım bitirelim konuyu kapatalım dedi eşim kabul etti şimdi de hazırlanıyoruz oğlumuzu parka getireceğiz mutluluğumu paylaşmak istedim şükürler olsun kurtardım bu durumdan
Eşimle kavga ettik ne yapacağım?