Meğer sevgilim beni hep kandırmış

Bir sevgilim oldu.Güzel günler geçirdik kendini bana aşık etti.Ona çok bağlandım.İşte bile hep aklıma geliyor.Aile baskısına maruz kalmış bir kız.Ama bigün o bana mahallesinden bir berberle bakıştıklarını söyledi.Aynı mahallede oldukları için sadece hep bakışmışlar.Çıkamadık bir gören olur die dedi.Ne yani çıksaydın beni terk mietcektin dedim evet dedi.Onu faceden sildim beni başka bir faceden tekrar buldu ekledi pişmanım felan dedi.Peki dedim affettim.Ama sonradan öğrendim ki o berberle bakışmalara hep devam etmiş.Üstelik bu berber evliymiş.Kalbimden söküp onu atamadım.Kendime çok kızgınım.Gururumla oynadığı için ondan intikam almaya karar verdim.Abisinden kardeşlerinden çok korkardı.Hepsinin face adreslerini biliyordum .Hepsine gizli yeni açılmış resimsiz bir faceden bir mesaj çektim kardeşiniz böyle böyle yapıyor die.Abisi mesajı görememiş.Sadece ablası görmüş ve çok kızmış.Ablası abisinin facesine girerek mesajı silmiş.Ona intikam almaya devam etcem dedi.Ne yapıosan yap dedi.Ban ahala utanmadan berberi unutamayha çalışıorum diyor.Ama içim içimi yiyor.Bu olanları hazmedemiyorum.Ondan delicesine bir intikam almak istiyorum.Kız benm ne telefonumu biliyor ne evimi ne işimi.Başka telefonumu vermiştim ama sonradan olayların böyle olacağını anlayınca hattımı kapattırdım.İntikam almazsam deliricem.Bana artık eskisi kdr mesajda atmıyor.İşin ilginç tarafı onu hala unutamadım.Ben böyle aşkın ta içine edeyim.Bana öyle bir intikam şekli söyleyinki içimdeki buz erisin
Güncellemeler
+1 yıl
Yengeç burcuyum çok duygusalım ben.Hep gözlerim doluyor heppppppppp:(((((((((((((((((((((((
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar demişsinizi ya intikam alma ondan ne farkın alır.İnsanın içi bir kere yanmaya görsün
Güncellemeler
+1 yıl
Bende normal değilim facebook açık ve mal gibi ekrana bakıorum mesaj atmışmı diye:((((((((
Meğer sevgilim beni hep kandırmış