Ayrılıyım desem her erkek aldatıyor nerdeyse evlenince falan..
Hep aldatıyor yakalanınca kapımda ağlıyor dayanamıyorum beni seviyor mudur :(
Hep aldatıyor yakalanınca kapımda ağlıyor dayanamıyorum beni seviyor mudur :(
Benide sevgilim aldatiyordu sevdigim kizdi en sonunda onu oldugu gibi kabuletmeye basladim 1 yil ciktik cok asiktik, sonra zaman gecgi zaman gecti sevgimiz arttikca genislemeye basladik cok kiskandigim kizla grup bile yaptim sonra, ayrildik simdide eskisi gibi olamiyorum kiz arkadasim aldatmaya meilliyse onu kiskanamiyorum serbest birakiyorum boyle oluncada yanlis anliyorlar sen kulaniyosun seven paylasmaz diyorlar kendini oyle alistirma 20 yasindayim antalyaliyim pskologa gitneyi dusunuyorum bunun icin
Midesizce
Bu sekilde beni hic bir iz istemez dimi
Sen benimle çıkacaksın ve kıskanmayacaksın ? Üstelik grup yapcaksın. İğrenç
Ya bir git arkadaşim ya. Oohh ne güzel ya o yolunu bulmuş. Gideyim başka kızlarla zevkimi gidereyim. Sonra gider 1 2 saat aglarim sevgilimin kapisinda affeder nolcak ki yani. Böyle dusunuyor işte senin eleman. Sen de hala acaba seviyir mudur diye saçmalamaya devam et
Ondan kopamam ama bana çok zarar verdi hayatıma kim giderse girsin aldattığını düşünücem
Var mı ki çıksın
Bence sevip sevmemesi bu saaten sonra önemli degil. Ayrica her erkek aldatiyo diye bir kaide yok. Yani erkeklerin hepsinin karektersiz oldugunu düsünmüyorum ve aldatmayan erkekleride gördüm.
Dayanacaksin gururun var ise, dayanacaksin tamamen deger siz kalmadan. Her insan kendi degerini biraz kendi bicer.
Aldatmaktan kastın nedir? Bir cevabında hiç beraber olmadık o yüzden canım istiyor diyormuş sana tek gecelik ilişkileri mi aldatmak sayıyorsun?
Değil mi yani
Bazı erkekler cinsel isteklerine düşkün oluyorlar. Benimde çevremde çok var uzun yıllar çıkan ama sevgilileri bu ihtiyaçları için başka kadınlara giden kızlar. Eğer seninle yaşıyor olsaydı da Başkasına da gitseydi haklıydın ya da başkasıyla duygusal ilişkide olsa yine aldatmış derdim ama bu sadece ihtiyaç giderme meselesinden ibaret. Öyle mi?
Cevap
44Cevap
Çoğu erkek aldatmıyor. genellemesi yalnış. nasılsa beş parmağın beşi bir değil . Seni seviyor o. sende vazgeçemediği bir yönü vardır mutlaka ondan. Bence emin olmadan barışma. hatta konuş. yoksa biticeni de
aldatıyo affediliyo, bole saf bir kız varken neden ayrılsın ki senden dimi... çoğu kız sevsede hazmedemez oda kendini bir erkek için düşürmediğinden... sevsende saçma bişey yapıyosun. SEVMİYO SENİ.
Seven insan senden başkasını görmez.
Sevmiyor seni yeteri kadar. Kopamiyorum deme derhal ayrıl sana tavsiyem, artık işin boyutu değişmiş aldatmaya gitmiş ayrıca hep aldatıyo diyosun. bir kadın bunu kabullenmemeli. Onu hayatından çıkar
selam hanfendi ben seven insanın bunu yapacagını sanmıyorum seviyorsa aldatıyorsa yakalanınca sevdigi kişinin ondan ayrıldıgında ne yapacak bumu sevgi ben seven insan sevdiginden başkasını gözü görmemesi lazım diye düşünüyorum
Evlendikten sonra aldatıyor tüm erkekler :( bana bunu kazındırdı
Ne kadar süredir çıkıyorsunuz? Belki de sendeki aşk diil alışkanlıktır! Aldatıyorsa yazık etme kendine kadında biraz da gurur olmalı. Şimdi affettiğini kabul ederse evlenince çok çok beterlerini yapar !
Affetmemelisin affettiğini bildiği için aynı haltı yine yiyodur içinde hiç mi kin yok? Çok şaşırdım şu an bu durumuna ağlasın beter olsun demen gerekirken dayanamıyorum diyosun
Sevseydi aldatir miydi sence, bu arada her erkek aldatmaz. Her erkek aldatir dusuncesini yikin lutfen
hala böylelerini nası sevebiliyosunuz? ondan sonra bütün erkekler aldatır diyosunuz. siz bu kafayla giderseniz sürekli böyle güvenilmez tipleri severseniz ilerde çok zor günler yaşarsınız evde de kalırsınız kimse de sizi istemez
Sizin gibiler olunca işte o tür erkekler daha çoook aldatır durur. Bu kadar gurursuz olmayın.
gitmiyor peşimden bırakmıyorda. Sanki diğer erkekler aldatımıyor
çok seviyorum :( başkasıyla evlencem o belli ama erkeklere güvenim kalmadı kesin oda aldatıcak. Çevremdeki herkeste aldatıyor
Çok yanlış düşünüyorsun, aldatmayan çok insan tanıyorum. Sevmek herşeyi halletmiyor, sevdiğin insan sevilmeyi haketmeli, haketmiyorsa sevginin önemi pek kalmıyor. Böyle düşünürsen böyle şeylerle kaşılaşırsın, Allah tan hayırlısını iste düzgün insan çok etrafta sadece görmek lazım.
evlenince yapıyorlar eninde sonunda
çok gördüm deli gibi sevip sonra aldatan sırf keyif için
en yisini yapıyor senin gibi düşünen bir kıza ben olsam yanında başka kızla yiğişirim miden geniş ne olsa:)
Yanlış açıklamışım kendimi. Sevgilimle 1 yıllık ilişkimiz var ama kopamıyorum biraz duygusalım ağlayınca affediyorum kendimden de nefret ediyorum. Ondan ayrılabildiğim en kısa sürede ayrılcam ama evlendiğim adamda aldatır gibi geliyor çünkü çevremdeki her adam aldatıyor
her insan aynı değil herkes aynı anadan babadan değil bence yanlış düşünüyorsun biran önce bitir bu ilişkiyi
Şimdiden başladıysa o iş yaş.
Evlendikten sonrada devam edecektir inan bana.
Uzatmadan ayrıl.
Evlendiğim erkek de aldatır gibi
nerede her erkek aldatıyor, onun doğrusu her karaktersiz aldatıyor kendinize saygınız olsun biraz :/
Hay ben sizin beyninize seviyorsa niye aldatıyor? Sizi seven insan aldatırmı salakmısınız siz? Anca ağlamayı biliyorsunuz
Çoğu erkek eşini bile aldatıyor
Bir kaç gün terkettim hiç aramadım gelip kapımın önünde ağlıyor affetmiyorum peşimi bırakmıyor
Seni sürekli aldatıyor ve hala sevgilim diyosun arkadaşım tebrik ederim seni. Ayrıca her erkek aldatıyor ne demek ! Delikanli adam sevgilisini eşini aldatır mı
Ben aldatmayan görmedim
23 yaşındayım ve hiç sevgililerimi aldatmadım demekki senin karşına delikanlı bir adam çıkmamış
Seven ADAM aldatmaz sevgilin rahatsizin teki simdi yol vermezsen ilerde piskolojik sorunlar yasarsin.
Ondan kurtulucam ama ilerde evlenceğim adamda aldatacak gibi geliyor
Sen bundan kurtul gerisi Allah Kerim.
sen affettikçe aldatıcak her erkek aldatmıyo bunu akfana iyi sok yoksa bu kafayla eşin gözünün önünde başka kadınla yatar ses cıkarmazsın
çıkarırırım aldatanlara nefretle bakıyorum ama sevgilimi seviyorum bırakamıyorum ve korkum her erkeğin aldatması ve tekrar aldatılmak üstelik bu sefer evlenceğim tarafından
korku falan hikaye sen sadece sevdiğin için göz yumuyosun hadi bazı erkekler bir kere yapar hatasını kabul eder seninki cıvkını cıkarmış evlendiğinde bu dahada artacak sebebide nikah ve senin dul kalma ihtimalin gözünün önünde yapar demedi deme
Ondan kopabildiğim en kısa sürede kopucam başkasıyla evlenicem ama aldatılmaktan korkuyorum
gel ben aldatmam hey Allahım seninki daha şimdiden aldatırsa evlenice nabar artık
sen kopamazsın sevgilin ağlar numaradan yine inanırsın safsın cunku
@güllügız ne hali varsa görsün be :D
@güllügız neyi?
oo sen zaten dünden razısın barışmala alışmışsın seni aldatmasına aldattığı birine vurulunca sanada kapının yolunun gösterir sen o zaman akıllanırsın bu seferde çok geç olur :)
madem cevabını ve kararını belirtmişsen!
ne diye bu soruyu soruyorsun kı? zaten kopamıyorum demişsin...
Kopmalı mıyım yoksa düzelir mi :(
Senin affedicegini bildigi icin sana surekli aynısını yapıyor bu fırsatı ona vermemelisin
Hiii baskasinin gotunde dolaniyo seni aldatiyo bide seni çok pardonda senn zeka yasn kaç acaaba bu kadar gurursz olmayin ya
bak ya bak ya hala beni seviyo mudur yazmiş gelde sinirlenm
Her erkek aldatmaz, sen her erkeği tanımıyorsun genelleme ile yanlış yapıyorsun, insanları iyi tanıyamıyorsun?
Hayır :(
Evettt kızacam bak ha
o neden
hayır diyorsun ya kabullenmeni bekliyorum da ondan.
Kendini kullandirtma! Seni sevse niye aldatsin seven erkek sadik olur. Seninki adam degil
Seni aldatiyo aldatan erkek seni sevemez kusura bakma tum her seyiyle senin olur.
Ben aldatmam hayatta karsindakinde ne bekliyosan oyle olacaksin
Benden sana tavsiye kendine daha fazla yazık etme ayrıca her erkek aldatıyor diyede bir şey yok
Eger barisacaksan sende aldat ve aldattigini belli et bakalim napicak
Saçma bir soru ayrılman lazım seven bir insan aldatmaz
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş..
al birini vur ötekine..
demiş atalar , çokda doğru
sen bir yerde eksik kalıyosundur o eksikligi baskasından tamamlıyordur bence
Ben aldatmadım, aldatmam da. Sevse öyle bir şey yapar mı?
İşin. Zor bişey yapamazsnn ya ayrılacan ya da onu ole kabullencen huylu huyundan vaz geçmez hele söz konusu bayan oldumu hıç affetmez
her erkek mı ! sen erkek görmüşsün dogru ama 'adam ' görmemissin !
aldatmayanlar var azınlıkta ama. 10 da 3 mesela aldatmaz en fazla 10 da 4 hatta bakmaz bile başkasına.. ama o onda 7 ortada mı kalsın sevgilisiz mi kalsın. evlenmesin mi. sen seviyorsan idare ediyorsan devam et.
Sevgilisizde kalsınlar ne karaktersiz bir yorum zevkinebaksın boşta klmasın oh.
Her erkek neden aldatsın ya şu kızların şu salak yorumları hep canımı sıkmıştır.
hyr sevmiyordun sende bulduğu bişey vardır ayrilmalisin
Her erkek aldatmıyor.. seni seviyor mu? Hayır...
Neden ağlıyor
Peşimi bırakmıyor affedene kadar
Erkek olsam bende seni aldatırdım.
Nedenmiş o
Evlenene kadar her erkek aldatıyor diyor bununla mı avunuyorsun? Sevgilin adam değil. Sende saf mısın başka birşey mi anlayamadım. Aldatmayı kabul edilir olarak görme. Bekar olmanız sevgiliniz olan karaktersize oynak oynak davranma, aldatma hakkı vermiyor. Sebebi her ne olursa olsun. Kabullenmekte ne bileyim.. Bişey diyemiyorum.
Hayır avunmuyorum yanlış anlattım sanırım çevremde aldatan çok kişi var ve her erkek aldatıyor gibi geliyor bu çocuk yüzünden. Başkasıyla olsamda aldatılcakmısım gibi
Doğru söylüyorsunuz
Askindan ölüyor Ondan aldatiyor!!!
Sevgiline bir sana iki
İnsanda gurur olur biraz
büyük konuşma basına gelmesin
Bir yavsagi sevecegimi sanmiyorum
umarım yaşarsın ve Allah sana büyük konuşmamayı öğretir
Hıhı
Evet seviyor ama seni değil. Bedenini seviyor.. :)
Nasıl yani..
Yani seks için beraber senin gibi kaç tane daha var allah bilir. :)()
Hiç birlikte olmadık o yüzden canım istiyor diyor
Ondan uzak durmalısın. Belli ki yazdklarından saf bir insansın çok kullanırlar seni.
Kopman arkana bakmadan gitmen gerek..
:) ya önüne çıkarsa :))
Seven aldatmaz bacım , Asrın gerçeği
Coğu erkek eşini bile aldatıp başkasıyla yatıyor
ya ben çok gördüm deli gibi sevp evlenen ve aldatan
Seven sadık kalır sevmiyor sendede gurur yok mu be
kullandırma devam et kendini..
BU OYUNDAN ÇIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Sende eksiklik varmıdır sence?
Eğer buluyorsa bıraksın hak mı bu reva mı
Sevmiyor ki aldatiyot
her erkek aldatmaz aldatana yol ver gitsin
Yalama olmuş o somun yeni civata lazim :)
Bu mantikla aldatilirsin zaten
Hangi mantıkla
Yalan mı
bulmuş senin gibi safı kandırıyor işte.
Kelin ilacı olsa başına sürer
Aldatmanın tanımını yaparmısın
Sen yap
Sen aldatıyor demişsinya demekki biliyorsun. Ama bence yanlış biliyorsun
Bildiğin aldatıyor ya
Seni bırakıp başkasıylamı yaşıyor bir evde
Bunun dışındakiler aldatma olmuyo zaten dimi bunun arkasına saklanıp yapmadığınız halt kalmadı
Sen ne yapıyorsun. Bu durumu engellemek için bir girişimin oldumu? Hemen at suçu üstünden demii
Sende onlardansın karınız aldatsa ortalığı yıkarsınız her şey karakterde başlıyor
Yanlış anlama çık gizlilikten sana mesaj kısmından birşey anlatacam Yemin ederim düşüncen değişmezse gel yüzüme Tukur.
Ne anlatcan ya
Doğru bildiğin yanlışı..!
Burada anlatabilirsin ikimizde gizliyiz.
Kısaca yazıyorum. Evlisin ve kocanla 4 senedir ilişkiye girmiyorsun. Ne olur?
Boşanırıx.
Çocuklar?
Mutsuz bir evlilikte sağlıklı çocuklar yetiştirebilceğinizi zannettiniz bana bunu anlatma.
İçi seni dışı beni yakar. Bilsen ne hayatlar yaşanıyor offff
İyide benim eleştirdiğim onlar değil. Soruyu düzgün yerden ele al alcaksan
Aynı kapıya çıkıyor
Çıkmıyor karısıylada oluyor başkalasıylada
Ne alakası var
öf ben onlardan konuşuyorum anlıyomusun
Özürdilerim sıktım galiba :(
Müstehak size
ne diyorsun sen be
aptal defol inş karın aldatır seni
sen aldatırsan aldatılırsın kadınlarla ne biçim konusuyosun o pisliğinle Allahın adını söyleme
devam et devam =)
Daha sonrada aldatılırmışım gibi geliyor
o kesin işte böyle devam et =)
Guldurdun
Neden
Sevmiyo bence
Adam sahtekar.
Onun ben karakterine
Çok seviyorum :(
Aman canim ici geyige donme sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar