• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevgilim benim aldatmayacağımı düşünüyor, hiç şüphelenmiyor ama ben onu çok kez aldattım. Ne dersiniz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
18
Yapay Zekaya Sor
Sevgilim benim aldatmayacağımı düşünüyor, hiç şüphelenmiyor ama ben onu çok kez aldattım. Ne dersiniz?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Vlkngns34
    Vlkngns34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay

İhaneti marifet zanneden insanlar ne kadar zavallı olduklarını anladıkları zaman hainlik bu dünyada bıraktıkları tek gerçek olacak.. ihaneti ihanetle ortecegini düşünen bir akıl zavallı düşünen bir kafa yapisidir. Beni sevindiren olay ikinizden birisinin masum olmayışıdir. Ya bu hikayede biriniz masum olsaydı o zaman üzülürdüm.. daha çok aldat daha aşırı şeyler yap sonrada bizimle paylaş olur mu.. bak sana bir şey soyliyeyim ihanet etmeyip ayrılıp ayrı ayrı 500 kişiyle takilsaydin bence daha şerefli bir durumda olur ona daha çok acı çektirirdin fakat ihanete maili olan insanlar beyin yoksunu olduğundan böyle şeyler düşünemez benim için hainsiniz

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Valla bu dedikleriniz hiçte umrumda değil ben canımı yaktığı için onunda canı yansın istedim ben fiziksel aldatmadım yapmam da sadece yazan olur cvp verirsin engellersin dalgasına yani yaptım bu aldatmadigim anlamına gelmiyor benim yaptığım onunkilerinin yanında hiç yaptığımın yanlis oldugunu biliyorum ama en azindan içim soğusun istiyorum beni sqlak yerine koydu bana sarılırken öperken gözüme baka baka sevdigini söylerken bile aldatıyormuş niye vicdanı sızlamamış hiç ben hak ettim mi böyle yapmasını ama o daha fazlasını hak ediyor vicdanım da rahat 1 buçuk yıl gecti üstünden aldatmasinin ben hâlâ o andayım sürkeli aklıma geliyor çıkmıyor sağlığımdan oldum ben onun yüzünden ihanete karşı biriyim ztn asla da yapamam ama o gitmedi ozmn onunda canı yansın istedim süphelensinki sabaha kadar uyumasın düşünsün istedim

Yorumla
    • Vlkngns34
      Vlkngns34
      7 ay

Sende şimdi olayı bambaşka bir yere taşıdın.. ikinizde değişik kafalardasiniz ne bileyim mutluluklar dilerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Valla istediğinizi deyin sizi k8çıma bile takmıyorum vicdanım da çok rahat

Yorumla
    • Vlkngns34
      Vlkngns34
      7 ay

Kafana göre

Yorumla

En İyi Cevaplar

• AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Demek ki sevgilin sana güveniyor Ama sen o sevgiye layık olamıyorsun ve o güvene layık olamıyorsun bilemiyorum Bence böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum Bu soruyu eğlence ve insanların gerçekten Acaba böyle bir şey yapsam ne tepki verirler diye sorduğunu düşünüyorum Eğer gerçekten böyle bir şey yaptıysan hayatındaki insana büyük yanlış yapması vicdanını bir kenara bırakmışsın diyebilirim Sana güvenen bir insan Niye aldatırsın ki yani ne güzel bana güveniyor ben onu bir aldatayım Peki sen bunu yaptın o adamı aldattın diyelim ki adamı öğrendi senden ayrıldı Peki İlerleyen zamanlarda aynısını senin yaşamayacağının garantisi var mı? aynısını Sana yapsalarsa ne hissederdim Bence bir empati yap derim Her şeyden önce

0
    0 Yorumla
  • dosemi
    dosemi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Sen aldatırken hayatından memnunsan, eğlendiysen, kaliteli vakit geçirdiysen, deneyimlerinden memnunsan, vicdanen rahatsan, hayat senin. Ne sevgilin senin sahibin ne de hiç kendine bakmadan, seni yargılayan, bela okuyan, yadırgayan toplum senin sahibin. İnsanlar düşünmeden yargılıyorlar. Sana iyi yapmışsın diyemeyeceğim. Sevgiline büyük haksızlık. Bence her şey açık olmalı. Dürüstlükle olmalı. Belki anlamayacak ama dürüstlük iyidir. Yine de hayat senin. Zevkine, orgazmlarına, tatminlerine, organlarına sağlık.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Söylersem o kaldıramaz o kadar güçlü değil pat diye ayrılmak isteidgimi söylesem de sadece bu hissetsin acısını canı yansın benimkini yaktığı gibi başka bir şey istemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben fiziksel olarak hiçbir sey yapmadim onu yapmam ztn sadece yazan biri olur cvp verirsin sonra engeller geçersin konusmayai kesersin dalgasına yapiyorum bunu ciddi bir sey yapmıyorum bu aldatmadigim anlamına gelmiyor ama beni salqk yerine koyduğu icin bi yandan da içim soğusun istiyorum

Yorumla
    • dosemi
      dosemi
      7 ay

Kıyamam sana. Yok bişey olmaz. Devam ettirme bunu sen. Zaten suçluluk duygusu ile hemen buraya anlatmak istemişsin. Ufacık bir aldatma olmuş bu. Ama intikam da iyi değil. Onun sana yaptığı şeyi ve seni ne kadar üzdüğünü anlat ona.
      Duygularını konuş. Ben intikam alarak hiç bir yere varmadım. Sadece kendimi daha çok üzdüm. Sen de devam etme buna. Açık sözlülük iyidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bu 3 yıllık ilişki 2. Yılımızda aldatmisti ayrildim affettirmek iicn cabaladi gitmedi engelledim yine gitmedi affettim ne sorun olsa düzeltiyor hemen tartışma çıkarıyorum ayrılmak istediğimi söylüyorum konuyu her seferinde buraya getiriyorum yaptığı hatalari yüzüne de vuruyorum ama ben yapamıyorum yani 1 bucuk yıl gecti aldatmasinin üstünden ama o hayatimdayken sürkeli o anlar geliyor aklıma ben bunları unutmak istiyorum sürkeli kontrol edebileceğim bunalri düşünecek bir sey istemiyorum kendi hayatıma kendime bakarken bunlara da yer olsun istemiyorum cok ayrıldım ama gitmiyor ayrılmıyor düzeltiyor o an neyse ondan cok isterim ilerisini ama bunlarj da düşünmek istemiyorum

Yorumla
    • dosemi
      dosemi
      7 ay

Tekrar aldattı mı?

Yorumla
  • BuDamıOfsayt_69
    BuDamıOfsayt_69 Takip Et
    Guru Yaş: 100 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sen sanki intikam almaya çalışıyormuşsun gibi geldi sanırım adamda çok sağlam pabuç değil

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Aynen öyle

Yorumla
    • BuDamıOfsayt_69
      BuDamıOfsayt_69
      7 ay

Ya peki neden ayrılmayıp kendi kalitenizi düşürüyorsunuz bunu hiç anlamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ayrılmıyor ki

Yorumla
    • BuDamıOfsayt_69
      BuDamıOfsayt_69
      7 ay

İlginç

Yorumla
    • BuDamıOfsayt_69
      BuDamıOfsayt_69
      7 ay

Eic için çok teşekkür ederim 🙏

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Ah be, baya bir karışık bir durumdesin! Şimdi açık ve net olmak gerek, bu tür durumlar karşılıklı güveni ve hatta ilişkiyi tamamen sarsabilir. Sevgilin sana bu kadar güveniyor, ama senin yaptıkların onu fazlasıyla incitebilir. Sence bu ilişkiniz için adil mi? 🥀

Böyle bir durumda bir durup düşünmek lazım: Bu ilişkiden gerçekten ne istiyorsun? Eğer bu kadar çok kez başka insanlara yöneldiysen, belki de sevgilinle olan bağı derinlemesine sorgulama vakti gelmiştir. Ona baştan dürüst olmak, hislerini açıkça anlatmak herkes için daha sağlıklı bir yol olabilir. Öyle değil mi? 🍂

Bunu konuşmak zor olacak biliyorum ama kendin ve onun için en iyi olanı düşün. Eğer bu ilişkiye devam etmek istiyorsan, sadakat olmadan bunu başarman zor! 🙈 Peki ya sen, böyle bir durum yaşasan nasıl hissederdin? ✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

65

Cevap

• Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Karaktersizliğini burada övmen de..

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çok iyi yapmışım konuyu bilmiyorsan konusma

Yorumla
  • Kraliceleylxx
    Kraliceleylxx Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Burada kendini çok kurnaz zekiymissin gibi övmussun ama aslında yaptığın tamamen karaktersizlik İnsan sevgi yoksa zaten yolu ayrı seçer ilişkiyi aldatmakla değil. Aynısını sevgilin sana yapsın bakalım nasıl hissettiriyor ne kadar acı veriyor bunu gerçekten anlayabilir misin? İşte o zaman yaptığının ağırlığını kavrarsın çünkü aldatmak sadece anlık bir keyif değil, karşı tarafın güvenini ve duygularını hiçe saymaktır

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bu 3 yıllık bi ilişki ztn 2. Yılında aldattı beni 2 kere benim o çok iyi acıyı biliyorum ztn gitmedi çabaladı düzeltti kendini affettirmeye çalıştı sürekli affettim 1 buçuk yıl geçti üstünden hâlâ o an aklıma geliyor ben bunu sürekli düşünmek istemiyorum hayatımda kontrol edebileceğim birini de istemiyorum sağlığımdan oldum ben cok gitsin istedim cok ayrıldım sürkeli hatasını yüzüne de vurdum ama gitmiyor ayrılmıyor onu da cok iyi tanıyorum kaldıramaz ne öğrenmesi ne pat diye ondn ayrılmamı ben fiziksel bir şey yapmiyorum yapmam da bi kaç kişiyle sohbet muhabet ediyourm engelliyorim konusmayi kesiyorum asla böyle bir sey yapmam ihanete de karşıyım acımasız bir şey olduğu ama gitmiyor yani madem gitmiyor o zmn bende yapıcam dedim süphelensin ki sabaha kadar uyku tutmasın düşünsün istedim sürkeli benim ne hissettiğimi anlasın canı yansın diye çeker giderim yapmam böyle bir şey ama bazende içine intikam düşüyor canı yansın istiyorsun o beni salqk yerine koydu o da öyle olsun istedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Olacaksa olsun isterim ama hiçbir şey onun hatalarını unutturmuyor ve çok sıkıldım bundan da aklıma gelmesinden kendimi aldattığıyla karşılaştırmamdan ama gitmiyor gitse bile bi yolunu bulup yine yazıyor ediyor istememi söylesem bile tartışma çıkarıyorum ayrilmak icin sorun neyse o an düzeltiyor ne varsa bir sey de diyemiyorum istemese de kendisin de uğraşmayıp gideceğini de ama olduğu yere kadar gidicem başka hata yapmadığı sürece

Yorumla
  • b4xh4n
    b4xh4n Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Yani bunu ona yapmak kendi hırsın için kendine yerimediğin içindir eyvallah ama kendi karakterini bozmak yerine adam gibi ayrılmayı seçebilirdin en azından kendi gönlünü kaderini nasibini bozmamış olurdun eline ne geçti ki bunları yapınca vs. veee ayrılırken de yüzüne vurabilirdin herşeyi madem biliyorsun neler yaptıklarını.. 🤷‍♂️

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yüzüne vuruyorum ztn sürekli ayrılıyorum cok kez de ayrildim en ufak sorunları bahane gittim gitmesini istedim gitmiyor gitse bile 2 gün sonra 1 ay sonra yine geliyor engelliyorum yine geliyor affetirmeye calsiyor çabalıyor ediyor sorun neyse düzeltiyor o an hemen bir sey de diyemiyorum ondn çok isterim ilerisini ama düşününce bunları affettiğim icjn izin verdiğim için kendimi affedemiyorum madem gitmiyor o zmn canı yansın istedim aldatmasam bile geç yazıp dışarı çıktığımda cvp vermeyip vs şüphelensin ki sürkeli beynini yesin istedim yani benim ne yaşadığımı anlasın diye

Yorumla
    • b4xh4n
      b4xh4n
      7 ay

İyide siz neden kanıyorsunuz sizde suç. Hep mi rahatsız ediyor gidin polise illa fiziksel veya duygusal aldatmak yerine yüzüne yalandan seni aldattım diyebilirdiniz.. Neyse olan olmuş herkes hakettiğini yaşamış nefsine yenilmiş 🤷‍♂️

Yorumla
  • Xx_OlgunBeyefendi_xX
    Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.

Bu durumda asıl mesele ihanet değil, vicdanınla çatışman.
    O sana güveniyor, sen bu güvenin ağırlığını taşıyamıyorsun.
    Aldatmak sevgi eksikliğinden değil, içsel boşluktan kaynaklanır.
    Devam edersen hem onu hem kendini kaybedersin.
    Ya dürüstçe yüzleş ya da bitir; iki yüzlülük en ağır yük olur.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Şöyle anlatayım 3 yıllık bi ilişki bu bu 2. Yılında aldattı beni 2 kere ayrıldım gitmedi sürkeli geldi affettirdi kendini normalde affetmem ama hatalarını görürsen bi hissin kalma soğursun ondan affettim bi de o zmnlar sevdiğim iicn sonra zamanla sevgim azaldi hatalarını görünce çok ayrilmak istedim konuyu hep buna getirdim surkeli bi sorun varsa düzeltiyordu hemen düzelttiği icinde bir sey diyemiyorum çabaladigini da görüyorum ama sevgim azaldı 1 buçuk yıl geçmesine rağmen aldatmasinin üstünden benim aklımdan çıkmıyor sürkeli bu var kafam da ben bunu düşünebilecek haytaimda sürkeli kontrol edebileceğim biri olsun istemiyorum çünkü hayatta asla yapmaz dediğim biriydi ciddi iliskiyidi aileler tanışma vs her sey var ama o yaptığı hatalar bitirdi beni ben unutamıyorum gitmesini çok istedim ayrılmak falan her şeyi ama gitmiyor ayirlmiyor da onu da cok iyi tanıyorum pat diye ayrılamam madem öyle ayrılmıyor gitmiyor o zmn bende aynısını ona yapıcam dedim şüplensin içi acısın ama kanıtı olmasın anlasın biraz beni istedim normalde böyle ihanete karşıyım nefret ederim yapmazdim ama o 2. Yılda yaptikalarinin yanında az kalıyor ki ben fiziksel aldatmiyorum sohbet muhabbet sonra engelliyorum bu o da fiziksel aldatma değildi ama benim canım çok yandı onunda yansın istiyorum

Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Ne olursa olsun kimse bunu hak etmez, etmemeli. Aldatmak da illa fiziken değildir. Ruhen de olur. Hak etmiş olsa bile bana ters. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Ama bu onursuzca. Aldatma seviyesine gelindiği an o ilişkiyi bitirmek gerekir zaten. Üzgünüm ama yanlış.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Onun kendine güveni tam Özgüveni yerinde Sende tam tersi eksik özdeğer özgüven tamiri ego beslemesi peşinde aynı zamanda yanlız kalma korkusu yaşıyan bir eziksin yaptığın şeyin pisikolojik arka planı bu Sevgilin ilişkinin güçlü kendine güvenen tarafı senin ezikle beraber

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Malmisin kendi aldattı 3 yıllık ilişkiyi ztn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Baştan söylemedin ve sana inanmıyorum durumu kurtarmak için şimdi uydurdun. Yoksa bu soru baştan intikam alma içerikli sorulmuş olurdu. Neyse Piskoloji belli bir derece bilirim sen zavallı bir insansın kusura bakma kendini savunmak için yalana bile başvurman bunu açıkca gösteriyor. Olmayan Özdeğerini ve Özgüvenini Tamir etmek ONAYLANMA Muhtaçlığını acziyetini gidermek için tamda ezik bir insanın yapması gerekeni yap Başkalarından devşir başlarından bekle başkalarının peşinde koş tamir etmeye çalış bu senin bilinç altında kabul etmediğin zavallı tarafın bide yanlız kalma korkunda var ayrıca İşte aldatmanın arka plan piskolojisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ne boş boş konuşuyon * başka işim gücüm yok burada yalan mı söylüyorum herkese mql

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

öyle olsa baştan söylerdin sorunun içeriğini baştan değiştirecek nitelikte bir şey yaptığın şeyin gerçek yüzünü ortaya dökünce ama oda şöyle yaptı diye bir şey uyduruldu şu an

Yorumla
  • Dominant1adam
    Dominant1adam Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ummadık taş
    Yarar baş 🤷🤷🤷
    Güvenini kırmanı tavsiye etmem
    Ama neden aldattığını merak ettim..
    Cinsel. Manada aldatmak mı yoksa flört tarzı mı

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hayır ya fiziksel değil yazan olur cvp verip engellersin konuşmayı kesersin falan dalgasına yani konuşma canın sıkılır birine cvp verirsin ya öyle yapmıştım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neden aldattığıma gelirsek kısacası hak ediyor

Yorumla
    • Dominant1adam
      Dominant1adam
      7 ay

Seninki aldatma sayılır mı.
      Çok da konuşmamışsın kimseyle...

Hak etmek derken ne yaptı ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

2. Yılımızda ztn şüphem vardi ama kanıtım yoktu asla bunu yapmaz dediğim beklemediğim biriydi yani inanmak istemiyordum yan yanayken sarılıp öperken gözüme baka baka sevdiğini söylerken bunu her uyumadan önce bile söylerdi ama o aralar aldatıyormuş

Yorumla
    • Dominant1adam
      Dominant1adam
      7 ay

Hadi ya. O aldattı bende yaparım diyorsun sende..
      Onun aldatması cinsel mi olmuş
      Bir de neden devam ediyorsun madem aldattı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yok fiziksel değil de flörtüymüş ya çok karışık bilmiyorum onun yanına gidip kaldığım da aldattigin kişi bizi beraberde gördü ondn 2 3 hafta sonra kız sordu bana neyi oluyorsun falan bana 3 aydır sevgiliyiz dedi 3 ay da biz buluşuyorduk çok kez kız da bizi gördü arkadaşları hepsi biliyor beni buna nasil göz yumdular kız arkadaşının evinde de kaldım hepsi biliyor beni ama 3 ay nasıl oluyor aklım almadı yalan söylüyorlar diye düşündüm işte neden aldattın diye sordum bi anlik gaflete düştüm dedi ilgisi hosuma gitti dedi dayanamadım yine konusmayi kestim ayrilmak istemiyor dayanamiyorum konuşmamaya diyor ayrilmak istiyorum ztn aklıma gelince affettim icin kendime saygısızlık yaptigimi düşünüyorum ama gitmiyor sürkeli geliyor engelliyorum yine geliyor ayrılmıyor en ufak sorunları bile büyütüp ayrilmak istiyorum tartışma çıkarıyorum sorun neyse o an düzeltiyor her şeyi bir şey de diyemiyorum 1 yıldr aslında ilk günkü gibi çabalıyor ediyor değer veriyor gösteriyor ama ben 1 buçuk yılda geçse aldatmasının üstünden benim kafamdan çıkmıyor madem gitmiyor birlikte olmaya devam etmek istiyor ozmn bende aynısını yapayım beni anlasın istedim benim aldatmam da aldatmasam bile aldatıyormuş gibi yapıp hissettsjn şühelensin içi içini yesin canı yansın istediğim için gözüme baka baka yalan söylerken vicdanı sızlamadıysa beni sqlak yerine koyarken benimde içim soğusun yalan söyleyim başkasıyla konuşayım ama bilmesin hissetsin dedim

Yorumla
    • Dominant1adam
      Dominant1adam
      7 ay

İyi bakalım sen de dişe diş diyorsun.. Var mı şu sıralar flört ettiğin biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yok oldu baya yapmiyorum flört etmiyorum ztn canım sıkılır dalgasına yok burada oturuyorum yaşım 40 evliyim nişanlıyım erkek arkadsimla yaşıyoruz vs yalanlar söyleyip bunalınca engellemek konusmayi kesmek yaptığım uzun bir süre flört buluşma vs yapmıyorum yapmam da ztn

Yorumla
    • Dominant1adam
      Dominant1adam
      7 ay

Neden peki.. Artık intikamını aldın mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yani boş geliyor artık o an aldatmasam da öyle hissettirmeye calsiiyorum dışarı çıktığımda aramasina cvp vermeyerek söylemeyerek çıktığımı geç cvplar vererek falan öyle yani şüphelensin ama kanıtı olmasın yapmakta istemiyorum ama aklıma gelince de niye yapmayım diyorum

Yorumla
    • Dominant1adam
      Dominant1adam
      7 ay

Kaç yaşındasın sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

23

Yorumla
    • Dominant1adam
      Dominant1adam
      7 ay

Okuyor musun

Yorumla
  • theangelsq
    theangelsq Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Devran döner yaptıklarının gölgesi hayatında gölge olarak kalır. O zaman işte ben ne yaptım dersin

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Devran ona dönüyor haberi yok

Yorumla
  • kitabinicindekikiz
    kitabinicindekikiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Yaptığı hiçbir şey senin onu aldatmana bir gerekçe olamaz kusura bakma

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum savunmuyorum ki ztn beni sqlak yerine koyduğu için bi nebzede içimi soğutuyor bu ve daha fazlasını hak ediyor vicdanım da rahat

Yorumla
  • princess_Angela
    princess_Angela Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

O sana olan güvenine bile sahip çıkmış da sen kendine bile sahip çıkamamışsın.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Keşke o da sahip çıksaydı da beni bu duruma getirmeswdi

Yorumla
  • Admcn
    Admcn Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 97%
    7 ay

Afferin kız maşallah sana ilerde de senin aldatılman dileğiyle

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O aldattı ztn artik sevgim kalmadigi icin bende cok kez aldattım ama süphelenmiyor hic cok iyi yaptım oh

Yorumla
    • Admcn
      Admcn
      7 ay

Şimdi o şerefsizlik yaptı diye şerefsizlik ile karşılık vermek yerine neden poposuna tekmeyi vurup göndermedin de onunla aynı seviyeye düşmeyi seçtin ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O bilmiyor ki öğrenemez de şüphelenmiyorda ben çok gitmesini istedim cok ayrıldım o gitmiyor ayrılmıyor bende madem gitmiyor o zmn aynısını ona yapicam dedim suphelenecek ama kanıtı olmicak dedim

Yorumla
    • Admcn
      Admcn
      7 ay

Yanlış yapıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hak ediyor ama

Yorumla
    • Admcn
      Admcn
      7 ay

Aynı seviyeye düşmemek gerekir hak eden hak ettiğini elbet bulur sen seviyesiz olma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çok canım yandı ama hâlâ da öyle hiç aklımdan çıkmıyor o yaptığı söylediği yalanlar falan o 2. Yılda bittim ben yani sağlığımdan da oldum gitmiyorsa onunda canı yansın istiyorum daha fazlasını hak ediyor benim yaptığım hiçbir şey

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Senin kafa gitmiş. Onun canının acıyacağı falan yok olan yine oluyor. Vicdanın rahat falan değil hâlâ acısını çekiyorsun iki ruh hastası birbirinizi bulmuşsunuz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yo valla çoook rahatım iyi ki de yapıyorum

Yorumla
  • karaçocuk3888
    karaçocuk3888 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    7 ay

Adamı nasıl kandırdınsa
    Şeytan gibisiniz
    Kaşar die senin gibilere diyorlar galiba

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Valla asıl kaşar sevgilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben melek kaliyorum yanında

Yorumla
    • karaçocuk3888
      karaçocuk3888
      7 ay

Okadar kaşar olduğunu biliyorsun neden devam ettiriyorsun

Yorumla
  • Blackspot
    Blackspot Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.

Madem sevmiyorsun ayrıl kardeşim adamı ne diye oyalıyorsun? Aldatmak çok karaktersizce.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ayrılmıyor ki gitmiyor

Yorumla
    • Blackspot
      Blackspot
      7 ay

Aldattığını söylersen gider.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kendi öğrensin öyle daha canı yanar

Yorumla
    • Blackspot
      Blackspot
      7 ay

Ne diyeyim Allah bir an evvel kurtarsın

Yorumla
  • Leviathan_S
    Leviathan_S Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ne diyelim sana, aferin çok zekisin , maşallah kız sana falan mı.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Öyleyim valla

Yorumla
  • Lekarnetin
    Lekarnetin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Zararı ona verirken kendini yitirmiş oluyorsun , olan sana oluyor

1
    0 Yorumla
  • hangovers
    hangovers Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Erkek ahmak olursa ona semer vurup eşşek gibi üzerine binmek isteyen kız çok olur

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    7 ay

Ben bu konuda bi aforizma-yı şerîf buyurdum, arkadaşın bizim tarikattan olsaydı böyle olmazdı

0
    0 Yorumla
  • fallinloveagain
    fallinloveagain Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    7 ay

Diyeceğim şey onun yapmış olduğu basitliği senin de yapmış olmandır

0
    0 Yorumla
  • esratheyargımachine
    esratheyargımachine Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.

Ne diyelim ki sen ne diyorsun bu işe yani sebebi neydi ki

0
    0 Yorumla
  • İzmirin-BeyEfendisi
    İzmirin-BeyEfendisi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Senin için durun kötü.
    ALLAH ona iyi birini mutlaka verir

0
    0 Yorumla
  • TheCeketli
    TheCeketli Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 97%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş Mevlana

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Sizin gibiler yüzünden gerçek aşk kalmadı. Marifet iş gibi bir de diyon

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Valla siz erkekler yüzünden kalmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

O aldatıyor diye sende yapmak zorunda değilsin ama ayrılmaktansa aldatmayı seçiyon. Ondan ne farkın var. Ona bişey yok ama sen kaşar oldun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Oh iyi yapmışım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Aferin sana. Ne diyeyim

Yorumla
  • zıpıronly
    zıpıronly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 55
    7 ay

inşallah onla evlenip boynuz takmazsın zavallıya

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Otur burdan yak
    Sonra Telli duvaklı gelin olur böylesi

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O da beni aldatmisti 2 kere affettim sevgim kalmadı bende onu aldattım bu fiziksel degil başkalarıyla konuşma sadece 3 yıllık aynısını ona yaptım ama haberi yok hic süphelenmiyor öyle bir sey yapacağımı düşünmüyor ama yaptım çokta iyi oldu

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

Ayrılsaydın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ayrılıyorum konuyu sürekli oraya getiriyorum o ayrılmıyor gitmiyor

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

2 kere affetmişsin sen de hiç sorun yok yani?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İyi yapmışım

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

Kendini kandır

Yorumla
  • V_merry
    V_merry Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    7 ay

Bence aldatmayacağını düşünmüyor sadece umrunda değil

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yok canım benden çok umrunda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sadece kendinden ailesinden cok güveniyor bana

Yorumla
    • V_merry
      V_merry
      7 ay

O zaman canım

Yorumla
    • Poyrazates26
      Poyrazates26
      7 ay

Niye yapyosn

Yorumla
    • V_merry
      V_merry
      7 ay

Anlamadım?

Yorumla
    • Poyrazates26
      Poyrazates26
      7 ay

Aldatmasn bence

Yorumla
    • V_merry
      V_merry
      7 ay

Ayn

Yorumla
    • Poyrazates26
      Poyrazates26
      7 ay

Ayrılmakmdaha hayrlı

Yorumla
  • yeteneklikanguru
    yeteneklikanguru Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    7 ay

Allah senin belanı versin. hain ne diye üzdün çocuğu senin gibiler varya...********************************

1
    0 Yorumla
  • sılaasahinn
    sılaasahinn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 18
    7 ay

Sanki çook iyi bir şey yapmışın gibi bir de gurur duyuyorsun valla böyle insanlara yazık cidden üzülüyorum sizin adınıza

0
    0 Yorumla
  • Ausserirdisch
    Ausserirdisch Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    7 ay

Eee sen en tatli bala konmussun bacim kazikla dur enayiyi

0
    0 Yorumla
  • ölümlüyee
    ölümlüyee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    7 ay

Yapabilirsin sen kadınsın. Sonuçta yasalar sizden yana.

0
    0 Yorumla
  • Öylesinebirixxxx
    Öylesinebirixxxx Takip Et
    7 ay

Karak... terin yok deriz başka ne dicez

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Keşke sevgiliminde olsaydı da beni bu duruma düşürmeseydi ama daha fazlasını hak ediyor

Yorumla
  • hayatbosm
    hayatbosm Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

o... insan bulmuş hali

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kes be sqlak

Yorumla
    • hayatbosm
      hayatbosm
      7 ay

yoo kesmiyecem

Yorumla
  • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
    Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.

Yaptığın şeylerin başına gelmesi dileğiyle...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Geldiği için onun da canı yansın diye yaptım ztn benim yaptığım ne ki onun yanında daha fazlasını hak ediyor

Yorumla
  • MansteinRommel
    MansteinRommel Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

karşı taraf aldatılmayı hakediyor mu?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hemde nasıl

Yorumla
    • MansteinRommel
      MansteinRommel
      7 ay

o zaman iyi yapmışsın

Yorumla
  • sakinolöpeceğim
    sakinolöpeceğim Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay

:) ne güzel , gene aldatacakmısın?

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O aldattı bende devam edicem aldatmaya yakalanmadan aldatmayı öğrensin

Yorumla
    • sakinolöpeceğim
      sakinolöpeceğim
      7 ay

:) ya ne güzel. nerdesin ki sen :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bu fiziksel değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Başkasıyla sohbet muhabbet yani

Yorumla
    • sakinolöpeceğim
      sakinolöpeceğim
      7 ay

:) en azından sarılıp öpüşmek lazım ama ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hayır tabikide aldatmayı geç ayrı olsam bile 1 2 günlük kişilerle yapmam

Yorumla
    • sakinolöpeceğim
      sakinolöpeceğim
      7 ay

:) Sayılmaz o zaman. kesintisiz 30 dk öpüşmeyince olmaz

Yorumla
  • 06sevda
    06sevda Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 60%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Demekki sana baya güveniyor

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Aferin sana gel şeker vericem

1
    0 Yorumla
  • Buraaakkk1234
    Buraaakkk1234 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Şerefsiz derim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Benim de kendimce sebeplerim var

4
    2 Yorumla
    • Mr_Potter
      Mr_Potter
      7 ay

Ne gibi mesela?

Yorumla
    • uzaygeldi
      uzaygeldi
      7 ay

Nelermiş sebepler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Var öyle enayi erkekler üzüldüm adama

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Konuyu bilsen asıl üzülmen gereken benim ama neyse

Yorumla
  • Shiva37
    Shiva37 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.

Aferin sana bu dememiz için yazdın galiba

0
    0 Yorumla
  • Ezelmidesem
    Ezelmidesem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    7 ay

Yahu neden bunu yapıyorsunuz?

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Aferin sana... Başın göğe erdi mi?

0
    0 Yorumla
  • northernlightsBack
    northernlightsBack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 98%
    7 ay

Yahu bu ne pişkinlik, gelip bir de soruyorsun.

0
    0 Yorumla
  • kentdarkbluee
    kentdarkbluee Takip Et
    7 ay

Ne diyelim Allah sorar

0
    0 Yorumla
  • ax2akrep
    ax2akrep Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    7 ay

Gay misin dmxkxl

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı.

oe troll derim.

0
    0 Yorumla
  • HollandEUnl
    HollandEUnl Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Iyi bir halt ettin gel birde benimle aldat.

0
    0 Yorumla
  • ICΔRUS
    ICΔRUS Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Ben ikna oldum.

0
    0 Yorumla
  • dr0034
    dr0034 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.

Detaylı anlatsana d m den

0
    0 Yorumla
  • Akmankan
    Akmankan Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bu da senin kişiliğinle alakalı bence

0
    0 Yorumla
  • Mr_Director
    Mr_Director Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.

sence ne diyelim canım

0
    0 Yorumla
  • sineklertanrısııı
    sineklertanrısııı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 102%
    7 ay

Çok profesyonelsin derim.

0
    0 Yorumla
  • proboyman
    proboyman Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Seni kuduruk derim

0
    0 Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Oskarlık oyuncusun demekki

0
    0 Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.

Ne diyelim yalama olmuşsun diyelim.

0
    0 Yorumla
  • Neşelivefütursuz
    Neşelivefütursuz Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.

neden? ne gerek var ki?

0
    0 Yorumla
  • Adı_yok1
    Adı_yok1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Aferim iyi p. k yedin

0
    0 Yorumla
  • _Hans_
    _Hans_ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

İyi yapmışsın böyle devam

0
    0 Yorumla
  • isimsizjargon
    isimsizjargon Takip Et
    Master Yaş: 36
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Öyle düşünmeye devam etsin öyleyse

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim benim aldatmayacağımı düşünüyor, hiç şüphelenmiyor ama ben onu çok kez aldattım. Ne dersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilimi çok kere aldattım, bırakmıyor beni? 9 cevap verildi
Sevgilimi aldatmadığım halde aldattığımı düşünüyor? 12 cevap verildi
Sevgilimin beni aldattigini biliyorum ama emin degilim? 20 cevap verildi
Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor, ama aldatmıyorum. Sizce ne yapabilirim? 23 cevap verildi
Sevgilimi aldatmalı mıyım? Bu aldatma sayılmaz bence, sizce? 14 cevap verildi
Sevgilimi aldatmış mi oluyorum neler aldatmayangirer? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Daha önce yalnız kalmamak için yanlış yerlerde bulundunuz mu?
  • Aileniz size ne sıklıkla, ne kadar para veriyor?
  • Deli misin, akıllı mı?
  • Sağlığına özen gösteriyor musun?
  • Aşk kime yakışır?
  • Evde ya da iş yerinde su arıtıcısı kullanan var mı?
  • Hayatında deniz gibi huzurlu hissettiren neyin var?
  • Gececi tayfa geceye bir şarkı bırakalım mı?
  • Biriyle evlenebilmeniz için hangi özelliklere sahip olması gerekir?
  • Kadınlar neden kahve sunumunu sever?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨