İhaneti marifet zanneden insanlar ne kadar zavallı olduklarını anladıkları zaman hainlik bu dünyada bıraktıkları tek gerçek olacak.. ihaneti ihanetle ortecegini düşünen bir akıl zavallı düşünen bir kafa yapisidir. Beni sevindiren olay ikinizden birisinin masum olmayışıdir. Ya bu hikayede biriniz masum olsaydı o zaman üzülürdüm.. daha çok aldat daha aşırı şeyler yap sonrada bizimle paylaş olur mu.. bak sana bir şey soyliyeyim ihanet etmeyip ayrılıp ayrı ayrı 500 kişiyle takilsaydin bence daha şerefli bir durumda olur ona daha çok acı çektirirdin fakat ihanete maili olan insanlar beyin yoksunu olduğundan böyle şeyler düşünemez benim için hainsiniz
24 Yorumla
Soran7 ayValla bu dedikleriniz hiçte umrumda değil ben canımı yaktığı için onunda canı yansın istedim ben fiziksel aldatmadım yapmam da sadece yazan olur cvp verirsin engellersin dalgasına yani yaptım bu aldatmadigim anlamına gelmiyor benim yaptığım onunkilerinin yanında hiç yaptığımın yanlis oldugunu biliyorum ama en azindan içim soğusun istiyorum beni sqlak yerine koydu bana sarılırken öperken gözüme baka baka sevdigini söylerken bile aldatıyormuş niye vicdanı sızlamamış hiç ben hak ettim mi böyle yapmasını ama o daha fazlasını hak ediyor vicdanım da rahat 1 buçuk yıl gecti üstünden aldatmasinin ben hâlâ o andayım sürkeli aklıma geliyor çıkmıyor sağlığımdan oldum ben onun yüzünden ihanete karşı biriyim ztn asla da yapamam ama o gitmedi ozmn onunda canı yansın istedim süphelensinki sabaha kadar uyumasın düşünsün istedim
Soran7 ayValla istediğinizi deyin sizi k8çıma bile takmıyorum vicdanım da çok rahat
En İyi Cevaplar
7 ayDemek ki sevgilin sana güveniyor Ama sen o sevgiye layık olamıyorsun ve o güvene layık olamıyorsun bilemiyorum Bence böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum Bu soruyu eğlence ve insanların gerçekten Acaba böyle bir şey yapsam ne tepki verirler diye sorduğunu düşünüyorum Eğer gerçekten böyle bir şey yaptıysan hayatındaki insana büyük yanlış yapması vicdanını bir kenara bırakmışsın diyebilirim Sana güvenen bir insan Niye aldatırsın ki yani ne güzel bana güveniyor ben onu bir aldatayım Peki sen bunu yaptın o adamı aldattın diyelim ki adamı öğrendi senden ayrıldı Peki İlerleyen zamanlarda aynısını senin yaşamayacağının garantisi var mı? aynısını Sana yapsalarsa ne hissederdim Bence bir empati yap derim Her şeyden önce
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sen aldatırken hayatından memnunsan, eğlendiysen, kaliteli vakit geçirdiysen, deneyimlerinden memnunsan, vicdanen rahatsan, hayat senin. Ne sevgilin senin sahibin ne de hiç kendine bakmadan, seni yargılayan, bela okuyan, yadırgayan toplum senin sahibin. İnsanlar düşünmeden yargılıyorlar. Sana iyi yapmışsın diyemeyeceğim. Sevgiline büyük haksızlık. Bence her şey açık olmalı. Dürüstlükle olmalı. Belki anlamayacak ama dürüstlük iyidir. Yine de hayat senin. Zevkine, orgazmlarına, tatminlerine, organlarına sağlık.
15 Yorumla
Soran7 aySöylersem o kaldıramaz o kadar güçlü değil pat diye ayrılmak isteidgimi söylesem de sadece bu hissetsin acısını canı yansın benimkini yaktığı gibi başka bir şey istemem
Soran7 ayBen fiziksel olarak hiçbir sey yapmadim onu yapmam ztn sadece yazan biri olur cvp verirsin sonra engeller geçersin konusmayai kesersin dalgasına yapiyorum bunu ciddi bir sey yapmıyorum bu aldatmadigim anlamına gelmiyor ama beni salqk yerine koyduğu icin bi yandan da içim soğusun istiyorum
- 7 ay
Kıyamam sana. Yok bişey olmaz. Devam ettirme bunu sen. Zaten suçluluk duygusu ile hemen buraya anlatmak istemişsin. Ufacık bir aldatma olmuş bu. Ama intikam da iyi değil. Onun sana yaptığı şeyi ve seni ne kadar üzdüğünü anlat ona.
Duygularını konuş. Ben intikam alarak hiç bir yere varmadım. Sadece kendimi daha çok üzdüm. Sen de devam etme buna. Açık sözlülük iyidir.
Soran7 ayBu 3 yıllık ilişki 2. Yılımızda aldatmisti ayrildim affettirmek iicn cabaladi gitmedi engelledim yine gitmedi affettim ne sorun olsa düzeltiyor hemen tartışma çıkarıyorum ayrılmak istediğimi söylüyorum konuyu her seferinde buraya getiriyorum yaptığı hatalari yüzüne de vuruyorum ama ben yapamıyorum yani 1 bucuk yıl gecti aldatmasinin üstünden ama o hayatimdayken sürkeli o anlar geliyor aklıma ben bunları unutmak istiyorum sürkeli kontrol edebileceğim bunalri düşünecek bir sey istemiyorum kendi hayatıma kendime bakarken bunlara da yer olsun istemiyorum cok ayrıldım ama gitmiyor ayrılmıyor düzeltiyor o an neyse ondan cok isterim ilerisini ama bunlarj da düşünmek istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 aySen sanki intikam almaya çalışıyormuşsun gibi geldi sanırım adamda çok sağlam pabuç değil
15 Yorumla
Soran7 ayAynen öyle
- 7 ay
Ya peki neden ayrılmayıp kendi kalitenizi düşürüyorsunuz bunu hiç anlamıyorum
Soran7 ayAyrılmıyor ki
- 7 ay
İlginç
- 7 ay
Eic için çok teşekkür ederim 🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, baya bir karışık bir durumdesin! Şimdi açık ve net olmak gerek, bu tür durumlar karşılıklı güveni ve hatta ilişkiyi tamamen sarsabilir. Sevgilin sana bu kadar güveniyor, ama senin yaptıkların onu fazlasıyla incitebilir. Sence bu ilişkiniz için adil mi? 🥀
Böyle bir durumda bir durup düşünmek lazım: Bu ilişkiden gerçekten ne istiyorsun? Eğer bu kadar çok kez başka insanlara yöneldiysen, belki de sevgilinle olan bağı derinlemesine sorgulama vakti gelmiştir. Ona baştan dürüst olmak, hislerini açıkça anlatmak herkes için daha sağlıklı bir yol olabilir. Öyle değil mi? 🍂
Bunu konuşmak zor olacak biliyorum ama kendin ve onun için en iyi olanı düşün. Eğer bu ilişkiye devam etmek istiyorsan, sadakat olmadan bunu başarman zor! 🙈 Peki ya sen, böyle bir durum yaşasan nasıl hissederdin? ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
7 ayKaraktersizliğini burada övmen de..
41 Yorumla
Soran7 ayÇok iyi yapmışım konuyu bilmiyorsan konusma
7 ayBurada kendini çok kurnaz zekiymissin gibi övmussun ama aslında yaptığın tamamen karaktersizlik İnsan sevgi yoksa zaten yolu ayrı seçer ilişkiyi aldatmakla değil. Aynısını sevgilin sana yapsın bakalım nasıl hissettiriyor ne kadar acı veriyor bunu gerçekten anlayabilir misin? İşte o zaman yaptığının ağırlığını kavrarsın çünkü aldatmak sadece anlık bir keyif değil, karşı tarafın güvenini ve duygularını hiçe saymaktır
32 Yorumla
Soran7 ayBu 3 yıllık bi ilişki ztn 2. Yılında aldattı beni 2 kere benim o çok iyi acıyı biliyorum ztn gitmedi çabaladı düzeltti kendini affettirmeye çalıştı sürekli affettim 1 buçuk yıl geçti üstünden hâlâ o an aklıma geliyor ben bunu sürekli düşünmek istemiyorum hayatımda kontrol edebileceğim birini de istemiyorum sağlığımdan oldum ben cok gitsin istedim cok ayrıldım sürkeli hatasını yüzüne de vurdum ama gitmiyor ayrılmıyor onu da cok iyi tanıyorum kaldıramaz ne öğrenmesi ne pat diye ondn ayrılmamı ben fiziksel bir şey yapmiyorum yapmam da bi kaç kişiyle sohbet muhabet ediyourm engelliyorim konusmayi kesiyorum asla böyle bir sey yapmam ihanete de karşıyım acımasız bir şey olduğu ama gitmiyor yani madem gitmiyor o zmn bende yapıcam dedim süphelensin ki sabaha kadar uyku tutmasın düşünsün istedim sürkeli benim ne hissettiğimi anlasın canı yansın diye çeker giderim yapmam böyle bir şey ama bazende içine intikam düşüyor canı yansın istiyorsun o beni salqk yerine koydu o da öyle olsun istedim
Soran7 ayOlacaksa olsun isterim ama hiçbir şey onun hatalarını unutturmuyor ve çok sıkıldım bundan da aklıma gelmesinden kendimi aldattığıyla karşılaştırmamdan ama gitmiyor gitse bile bi yolunu bulup yine yazıyor ediyor istememi söylesem bile tartışma çıkarıyorum ayrilmak icin sorun neyse o an düzeltiyor ne varsa bir sey de diyemiyorum istemese de kendisin de uğraşmayıp gideceğini de ama olduğu yere kadar gidicem başka hata yapmadığı sürece
Yani bunu ona yapmak kendi hırsın için kendine yerimediğin içindir eyvallah ama kendi karakterini bozmak yerine adam gibi ayrılmayı seçebilirdin en azından kendi gönlünü kaderini nasibini bozmamış olurdun eline ne geçti ki bunları yapınca vs. veee ayrılırken de yüzüne vurabilirdin herşeyi madem biliyorsun neler yaptıklarını.. 🤷♂️
12 Yorumla
Soran7 ayYüzüne vuruyorum ztn sürekli ayrılıyorum cok kez de ayrildim en ufak sorunları bahane gittim gitmesini istedim gitmiyor gitse bile 2 gün sonra 1 ay sonra yine geliyor engelliyorum yine geliyor affetirmeye calsiyor çabalıyor ediyor sorun neyse düzeltiyor o an hemen bir sey de diyemiyorum ondn çok isterim ilerisini ama düşününce bunları affettiğim icjn izin verdiğim için kendimi affedemiyorum madem gitmiyor o zmn canı yansın istedim aldatmasam bile geç yazıp dışarı çıktığımda cvp vermeyip vs şüphelensin ki sürkeli beynini yesin istedim yani benim ne yaşadığımı anlasın diye
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
7 ayBu durumda asıl mesele ihanet değil, vicdanınla çatışman.
O sana güveniyor, sen bu güvenin ağırlığını taşıyamıyorsun.
Aldatmak sevgi eksikliğinden değil, içsel boşluktan kaynaklanır.
Devam edersen hem onu hem kendini kaybedersin.
Ya dürüstçe yüzleş ya da bitir; iki yüzlülük en ağır yük olur.01 Yorumla
Soran7 ayŞöyle anlatayım 3 yıllık bi ilişki bu bu 2. Yılında aldattı beni 2 kere ayrıldım gitmedi sürkeli geldi affettirdi kendini normalde affetmem ama hatalarını görürsen bi hissin kalma soğursun ondan affettim bi de o zmnlar sevdiğim iicn sonra zamanla sevgim azaldi hatalarını görünce çok ayrilmak istedim konuyu hep buna getirdim surkeli bi sorun varsa düzeltiyordu hemen düzelttiği icinde bir sey diyemiyorum çabaladigini da görüyorum ama sevgim azaldı 1 buçuk yıl geçmesine rağmen aldatmasinin üstünden benim aklımdan çıkmıyor sürkeli bu var kafam da ben bunu düşünebilecek haytaimda sürkeli kontrol edebileceğim biri olsun istemiyorum çünkü hayatta asla yapmaz dediğim biriydi ciddi iliskiyidi aileler tanışma vs her sey var ama o yaptığı hatalar bitirdi beni ben unutamıyorum gitmesini çok istedim ayrılmak falan her şeyi ama gitmiyor ayirlmiyor da onu da cok iyi tanıyorum pat diye ayrılamam madem öyle ayrılmıyor gitmiyor o zmn bende aynısını ona yapıcam dedim şüplensin içi acısın ama kanıtı olmasın anlasın biraz beni istedim normalde böyle ihanete karşıyım nefret ederim yapmazdim ama o 2. Yılda yaptikalarinin yanında az kalıyor ki ben fiziksel aldatmiyorum sohbet muhabbet sonra engelliyorum bu o da fiziksel aldatma değildi ama benim canım çok yandı onunda yansın istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ne olursa olsun kimse bunu hak etmez, etmemeli. Aldatmak da illa fiziken değildir. Ruhen de olur. Hak etmiş olsa bile bana ters. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Ama bu onursuzca. Aldatma seviyesine gelindiği an o ilişkiyi bitirmek gerekir zaten. Üzgünüm ama yanlış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayOnun kendine güveni tam Özgüveni yerinde Sende tam tersi eksik özdeğer özgüven tamiri ego beslemesi peşinde aynı zamanda yanlız kalma korkusu yaşıyan bir eziksin yaptığın şeyin pisikolojik arka planı bu Sevgilin ilişkinin güçlü kendine güvenen tarafı senin ezikle beraber
04 Yorumla
Soran7 ayMalmisin kendi aldattı 3 yıllık ilişkiyi ztn
Cevap sahibi7 ayBaştan söylemedin ve sana inanmıyorum durumu kurtarmak için şimdi uydurdun. Yoksa bu soru baştan intikam alma içerikli sorulmuş olurdu. Neyse Piskoloji belli bir derece bilirim sen zavallı bir insansın kusura bakma kendini savunmak için yalana bile başvurman bunu açıkca gösteriyor. Olmayan Özdeğerini ve Özgüvenini Tamir etmek ONAYLANMA Muhtaçlığını acziyetini gidermek için tamda ezik bir insanın yapması gerekeni yap Başkalarından devşir başlarından bekle başkalarının peşinde koş tamir etmeye çalış bu senin bilinç altında kabul etmediğin zavallı tarafın bide yanlız kalma korkunda var ayrıca İşte aldatmanın arka plan piskolojisi
Soran7 ayNe boş boş konuşuyon * başka işim gücüm yok burada yalan mı söylüyorum herkese mql
Cevap sahibi7 ayöyle olsa baştan söylerdin sorunun içeriğini baştan değiştirecek nitelikte bir şey yaptığın şeyin gerçek yüzünü ortaya dökünce ama oda şöyle yaptı diye bir şey uyduruldu şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayUmmadık taş
Yarar baş 🤷🤷🤷
Güvenini kırmanı tavsiye etmem
Ama neden aldattığını merak ettim..
Cinsel. Manada aldatmak mı yoksa flört tarzı mı013 Yorumla
Soran7 ayHayır ya fiziksel değil yazan olur cvp verip engellersin konuşmayı kesersin falan dalgasına yani konuşma canın sıkılır birine cvp verirsin ya öyle yapmıştım
Soran7 ayNeden aldattığıma gelirsek kısacası hak ediyor
- 7 ay
Seninki aldatma sayılır mı.
Çok da konuşmamışsın kimseyle...
Hak etmek derken ne yaptı ki
Soran7 ay2. Yılımızda ztn şüphem vardi ama kanıtım yoktu asla bunu yapmaz dediğim beklemediğim biriydi yani inanmak istemiyordum yan yanayken sarılıp öperken gözüme baka baka sevdiğini söylerken bunu her uyumadan önce bile söylerdi ama o aralar aldatıyormuş
- 7 ay
Hadi ya. O aldattı bende yaparım diyorsun sende..
Onun aldatması cinsel mi olmuş
Bir de neden devam ediyorsun madem aldattı
Soran7 ayYok fiziksel değil de flörtüymüş ya çok karışık bilmiyorum onun yanına gidip kaldığım da aldattigin kişi bizi beraberde gördü ondn 2 3 hafta sonra kız sordu bana neyi oluyorsun falan bana 3 aydır sevgiliyiz dedi 3 ay da biz buluşuyorduk çok kez kız da bizi gördü arkadaşları hepsi biliyor beni buna nasil göz yumdular kız arkadaşının evinde de kaldım hepsi biliyor beni ama 3 ay nasıl oluyor aklım almadı yalan söylüyorlar diye düşündüm işte neden aldattın diye sordum bi anlik gaflete düştüm dedi ilgisi hosuma gitti dedi dayanamadım yine konusmayi kestim ayrilmak istemiyor dayanamiyorum konuşmamaya diyor ayrilmak istiyorum ztn aklıma gelince affettim icin kendime saygısızlık yaptigimi düşünüyorum ama gitmiyor sürkeli geliyor engelliyorum yine geliyor ayrılmıyor en ufak sorunları bile büyütüp ayrilmak istiyorum tartışma çıkarıyorum sorun neyse o an düzeltiyor her şeyi bir şey de diyemiyorum 1 yıldr aslında ilk günkü gibi çabalıyor ediyor değer veriyor gösteriyor ama ben 1 buçuk yılda geçse aldatmasının üstünden benim kafamdan çıkmıyor madem gitmiyor birlikte olmaya devam etmek istiyor ozmn bende aynısını yapayım beni anlasın istedim benim aldatmam da aldatmasam bile aldatıyormuş gibi yapıp hissettsjn şühelensin içi içini yesin canı yansın istediğim için gözüme baka baka yalan söylerken vicdanı sızlamadıysa beni sqlak yerine koyarken benimde içim soğusun yalan söyleyim başkasıyla konuşayım ama bilmesin hissetsin dedim
- 7 ay
İyi bakalım sen de dişe diş diyorsun.. Var mı şu sıralar flört ettiğin biri
Soran7 ayYok oldu baya yapmiyorum flört etmiyorum ztn canım sıkılır dalgasına yok burada oturuyorum yaşım 40 evliyim nişanlıyım erkek arkadsimla yaşıyoruz vs yalanlar söyleyip bunalınca engellemek konusmayi kesmek yaptığım uzun bir süre flört buluşma vs yapmıyorum yapmam da ztn
- 7 ay
Neden peki.. Artık intikamını aldın mı
Soran7 ayYani boş geliyor artık o an aldatmasam da öyle hissettirmeye calsiiyorum dışarı çıktığımda aramasina cvp vermeyerek söylemeyerek çıktığımı geç cvplar vererek falan öyle yani şüphelensin ama kanıtı olmasın yapmakta istemiyorum ama aklıma gelince de niye yapmayım diyorum
- 7 ay
Kaç yaşındasın sen
Soran7 ay23
- 7 ay
Okuyor musun
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayDevran döner yaptıklarının gölgesi hayatında gölge olarak kalır. O zaman işte ben ne yaptım dersin
11 Yorumla
Soran7 ayDevran ona dönüyor haberi yok
7 ayYaptığı hiçbir şey senin onu aldatmana bir gerekçe olamaz kusura bakma
11 Yorumla
Soran7 ayBen yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum savunmuyorum ki ztn beni sqlak yerine koyduğu için bi nebzede içimi soğutuyor bu ve daha fazlasını hak ediyor vicdanım da rahat
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 ayO sana olan güvenine bile sahip çıkmış da sen kendine bile sahip çıkamamışsın.
11 Yorumla
Soran7 ayKeşke o da sahip çıksaydı da beni bu duruma getirmeswdi
Afferin kız maşallah sana ilerde de senin aldatılman dileğiyle
17 Yorumla
Soran7 ayO aldattı ztn artik sevgim kalmadigi icin bende cok kez aldattım ama süphelenmiyor hic cok iyi yaptım oh
Soran7 ayO bilmiyor ki öğrenemez de şüphelenmiyorda ben çok gitmesini istedim cok ayrıldım o gitmiyor ayrılmıyor bende madem gitmiyor o zmn aynısını ona yapicam dedim suphelenecek ama kanıtı olmicak dedim
Soran7 ayHak ediyor ama
Soran7 ayÇok canım yandı ama hâlâ da öyle hiç aklımdan çıkmıyor o yaptığı söylediği yalanlar falan o 2. Yılda bittim ben yani sağlığımdan da oldum gitmiyorsa onunda canı yansın istiyorum daha fazlasını hak ediyor benim yaptığım hiçbir şey
Gizli Üye(25-29)7 aySenin kafa gitmiş. Onun canının acıyacağı falan yok olan yine oluyor. Vicdanın rahat falan değil hâlâ acısını çekiyorsun iki ruh hastası birbirinizi bulmuşsunuz
01 Yorumla
Soran7 ayYo valla çoook rahatım iyi ki de yapıyorum
7 ayAdamı nasıl kandırdınsa
Şeytan gibisiniz
Kaşar die senin gibilere diyorlar galiba03 Yorumla
Soran7 ayValla asıl kaşar sevgilim
Soran7 ayBen melek kaliyorum yanında
- 7 ay
Okadar kaşar olduğunu biliyorsun neden devam ettiriyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Madem sevmiyorsun ayrıl kardeşim adamı ne diye oyalıyorsun? Aldatmak çok karaktersizce.
04 Yorumla
Soran7 ayAyrılmıyor ki gitmiyor
Soran7 ayKendi öğrensin öyle daha canı yanar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayNe diyelim sana, aferin çok zekisin , maşallah kız sana falan mı.
01 Yorumla
Soran7 ayÖyleyim valla
7 ayZararı ona verirken kendini yitirmiş oluyorsun , olan sana oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkek ahmak olursa ona semer vurup eşşek gibi üzerine binmek isteyen kız çok olur
00 Yorumla
7 ayBen bu konuda bi aforizma-yı şerîf buyurdum, arkadaşın bizim tarikattan olsaydı böyle olmazdı
00 Yorumla
7 ayDiyeceğim şey onun yapmış olduğu basitliği senin de yapmış olmandır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
7 ayNe diyelim ki sen ne diyorsun bu işe yani sebebi neydi ki
00 Yorumla
7 aySenin için durun kötü.
ALLAH ona iyi birini mutlaka verir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayYa olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş Mevlana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySizin gibiler yüzünden gerçek aşk kalmadı. Marifet iş gibi bir de diyon
14 Yorumla
Soran7 ayValla siz erkekler yüzünden kalmadı
Cevap sahibi7 ayO aldatıyor diye sende yapmak zorunda değilsin ama ayrılmaktansa aldatmayı seçiyon. Ondan ne farkın var. Ona bişey yok ama sen kaşar oldun
Soran7 ayOh iyi yapmışım
Cevap sahibi7 ayAferin sana. Ne diyeyim
inşallah onla evlenip boynuz takmazsın zavallıya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayOtur burdan yak
Sonra Telli duvaklı gelin olur böylesi06 Yorumla
Soran7 ayO da beni aldatmisti 2 kere affettim sevgim kalmadı bende onu aldattım bu fiziksel degil başkalarıyla konuşma sadece 3 yıllık aynısını ona yaptım ama haberi yok hic süphelenmiyor öyle bir sey yapacağımı düşünmüyor ama yaptım çokta iyi oldu
Soran7 ayAyrılıyorum konuyu sürekli oraya getiriyorum o ayrılmıyor gitmiyor
Soran7 ayİyi yapmışım
Bence aldatmayacağını düşünmüyor sadece umrunda değil
18 Yorumla
Soran7 ayYok canım benden çok umrunda
Soran7 aySadece kendinden ailesinden cok güveniyor bana
- 7 ay
Niye yapyosn
- 7 ay
Aldatmasn bence
- 7 ay
Ayrılmakmdaha hayrlı
7 ayAllah senin belanı versin. hain ne diye üzdün çocuğu senin gibiler varya...********************************
10 Yorumla
7 aySanki çook iyi bir şey yapmışın gibi bir de gurur duyuyorsun valla böyle insanlara yazık cidden üzülüyorum sizin adınıza
00 Yorumla
7 ayEee sen en tatli bala konmussun bacim kazikla dur enayiyi
00 YorumlaYapabilirsin sen kadınsın. Sonuçta yasalar sizden yana.
00 Yorumla
7 ayKarak... terin yok deriz başka ne dicez
11 Yorumla
Soran7 ayKeşke sevgiliminde olsaydı da beni bu duruma düşürmeseydi ama daha fazlasını hak ediyor
o... insan bulmuş hali
02 Yorumla
Soran7 ayKes be sqlak
- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 7 ayYaptığın şeylerin başına gelmesi dileğiyle...
01 Yorumla
Soran7 ayGeldiği için onun da canı yansın diye yaptım ztn benim yaptığım ne ki onun yanında daha fazlasını hak ediyor
7 aykarşı taraf aldatılmayı hakediyor mu?
02 Yorumla
Soran7 ayHemde nasıl
- 7 ay
o zaman iyi yapmışsın
7 ay:) ne güzel , gene aldatacakmısın?
07 Yorumla
Soran7 ayO aldattı bende devam edicem aldatmaya yakalanmadan aldatmayı öğrensin
- 7 ay
:) ya ne güzel. nerdesin ki sen :)
Soran7 ayBu fiziksel değil
Soran7 ayBaşkasıyla sohbet muhabbet yani
- 7 ay
:) en azından sarılıp öpüşmek lazım ama ya
Soran7 ayHayır tabikide aldatmayı geç ayrı olsam bile 1 2 günlük kişilerle yapmam
- 7 ay
:) Sayılmaz o zaman. kesintisiz 30 dk öpüşmeyince olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Demekki sana baya güveniyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
7 ayAferin sana gel şeker vericem
10 Yorumla
7 ayŞerefsiz derim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBenim de kendimce sebeplerim var
42 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayVar öyle enayi erkekler üzüldüm adama
21 Yorumla
Soran7 ayKonuyu bilsen asıl üzülmen gereken benim ama neyse
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Aferin sana bu dememiz için yazdın galiba
00 Yorumla
7 ayYahu neden bunu yapıyorsunuz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aferin sana... Başın göğe erdi mi?
00 Yorumla
7 ayYahu bu ne pişkinlik, gelip bir de soruyorsun.
00 Yorumla
7 ayNe diyelim Allah sorar
00 YorumlaGay misin dmxkxl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. oe troll derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
7 ayIyi bir halt ettin gel birde benimle aldat.
00 Yorumla Ben ikna oldum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Detaylı anlatsana d m den
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu da senin kişiliğinle alakalı bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
7 aysence ne diyelim canım
00 Yorumla
7 ayÇok profesyonelsin derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni kuduruk derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 ayOskarlık oyuncusun demekki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
7 ayNe diyelim yalama olmuşsun diyelim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
7 ayneden? ne gerek var ki?
00 Yorumla Aferim iyi p. k yedin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyi yapmışsın böyle devam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayÖyle düşünmeye devam etsin öyleyse
00 Yorumla - Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne