Sevgilim beni defalarca aldattı sevmiyor mu?

ben güzel seksi sempatik ve çekici bir kızım yani çevremdeki insanların söyledikleri bunlar, kendimi övmek için demiyorum yani :) spor salonunda antrenörüm sevgilim polis. Defalarca beni aldattı defalarca ayrıldım defalarca yalvardı yakardı ayaklarıma kapandı beni cok sevdiğin i söyledi ben de hep şans verdim. Ama hep aynı. Ama şu an katlanmak zorunluluğum var. Maddi olarak toparlanmam lazım ona mecburum. Ayni evde kalıyoruz altı aydır. Ama o kadar ilgisiz ki bir cinsel hayatımız da yok. Defalarca yüzüne bile söyledim bunı. Ben arzu edilmeyi seven bir kadınım. Kadınlığımı hissetmek , sevilmek beni mutlu ediyor. Ama bu adam iki senemi yedi. Ömrümden ömür gitti. Odunun TEK'i. Ben nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Herkes peşimde koşarken herkes benimle evlenmek isterken bunda tık yk. Beni sevmediğini de hissediyorum. Yemeğini yapıyorum ütüsü çamaşırı herşeyi. Ama gelip bir saçımı okşamaz. Bu arada instagram şifresini biliyorum ama o bildiğimi bilmiyor. Dün akşam karşı dairemizde kaşar bir kadın var instagramda onu aratmış. Çıldıracam ya napmam gerekiyor bilmiyorum , beni seviyorsa neden göstermiyor sevmiyorsa neden söylemiyor :(
Sevgilim beni defalarca aldattı sevmiyor mu?