Birileri tarafından ilgi odağı olmak için sizce neler yapılmalı?
nasıl bir kişiliğe, yapıya, düşünceye, yeteneğe sahip olunmalı ?
nasıl bir kişiliğe, yapıya, düşünceye, yeteneğe sahip olunmalı ?
Karizma yap.Etrafından iltifatlar gelmeye başlar.Dikkat çekmeye başlarsın.
Mesela sınıfa giriyorum işte adamın kralı,karizma boy gibisinden iltifatlar alıyorum.Üstünlük bir nevi.Kimsenin sana kolay kolay laf geçirememesi gayet iyi birşey bence.Otoriten sağlam olur.
Herkesin yaptığının tersini yaparsan da ilgi odağı olursun ya da güzel espiriler yapabilen eğlenceli biriysen de.
Ama zeka bilgi ve kültür gibi ayrıcalıklar da var. Bilgi farkındalığı farkındalık farklılığı doğal olarak getirir ve böyle de ilgi çekici olabilirsin.
çok üzülme, çok susma, çok darılma, çok ağlama, çok da kitap okuma dedi annem. çok terleme, çok yorulma, girdaplarında boğulma, yalnızlığına çok da alışma.
herkesin hoşlantıları farklıdır.ilgi odağı olmak için kişilerin hoşlantılarına göre değişmemelisin bence.kendin ol seni beğenen beğensin hoşlanan hoşlansın(:
Cevap
3Cevap
biraz doğuştan olur o iş.karakter yapınla ya da fiziğinle.doğuştan değilse ve sen dikkat çekmek ilgi odağı olmak istiyorasn yaptıklarınla,başarılarınla bunu sağlarsın.o da yoksa çok kasma
Uzun boy , geniş omuzlar , şık bir giyim tarzı , güzel bir ses tonu , iyi bir diksiyon , iyi bir kariyer.
Hoş giyim, bakımlı olmak. Kibar ve kendine güvenli karakter yanın da zeka..
En önemlisi doğuştan gelen karizma.
bence ilgi odağı olmaya çalışma kendin gibi ol çünkü bunu yapmaya çalışırken etrafındaki kişileride kırıp kaybedebilirsin
bide bunu kızlar için yapıyorsan havalı kızların ilgisini çekersin buda sürekli ilgi odağı olmayı gerektirir buda zor bişeydir :)
Şaklabanlık ve boşboğazlık Türkiyede çok ilgi çeker :Dd
bu fotojenik olmak gibi birşeydir ya ilgi odağısındır ya değilsindir.doğuştan gelir bunu sonradan kazanmak nerdeyse imkansızdır bana göre
herkes nasıl davranıyorsa sen tam tersi davran ilgi odağı olursun..
ilgi odağı olmanın güzel bi tarafı yok. sıradan ol ama dostların olsun. bu daha önemli.
Çok okumalı, kitapları içmeli su gibi.
İlgi odağı olmanın kötü yanlarıda fazla.
Cool görünmelisin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar