Bir kişinin dikkatini nasıl çekersiniz yani hem sokakta hem sosyal medya anlamında. Mesela eski sevgiliniz veya eski flortünüzün dikkatini çekip meraklandırmak için neler yaparsınız. Örneğin evinin yakınlarında arabayla bekleyip tesadüfen karşılaşmak tarzı fikirleriniz var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu konularda pek iyi değilim tesadüf izlenimi vermek istiyorum yani karşımdaki bir kasıt aramasın anlamında neler yapılabilir?
Bir kişinin dikkatini çekmek istediğinizde neler yaparsınız?
İletişim olmadan nasıl açıklayacaksın. Brom korkma bu kadar heyecanlancak durum yok. Gün sonunda zaten ağzına sıçılacak. He ilk gün sıçılmış he ayrıldığınız gün pek fark yok. tek şimdi acisini anlamazsın
Neden aramıyorsun direk söylemek varken? Buradaki insanların görüşlerinden etkilenme en doğrusunu sen bilirsin.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Direk söylemek tabi en iyisi ama durum biraz farklı olduğundan iletişim kurmam şu an doğru olmaz. Herhangi biri olsa neysede mevzu eski sevgili olunca bide araya karışık mevzular girince böyle bir fikre ihtiyacım oldu doğrusu
Ya size şöyle anlatıyım bulunduğu ortamlarda bulunup kendimi göstermeyi daha öncede yaptım bilerek yaptığımı anladı rahatsız oldu. Bağımız kopma aşamasına geldi dikkatini çekmek istiyorum bu yüzden ama işte bir daha elime yüzüme bulaştırmama çekincesindeyim
Mesela evinin yakınına gidince ne yapsam tesadüf izlenimi nasıl versem karar veremiyorum burdan farklı fikirler var mı diye baktım ama pek birşey çıkmadı doğrusu
Ya bir süre giZliden giZliden evin orda takip et sonra atağa geç ne olacak ki? Evin oraya gelmenden rahatsız olduğunu sana söyledi mi ki? İş yerine falan git
Evinin oraya değilde gittiği dershanenin oralarda kendisini bekliyodum öyle fark etti 2 hafta önce son kez görüşmek için buluştuğumuzda biraz rahatsız olduğunu söyledi. Açıkçası 3 aydır çabalıyorum ama birşey değiştiremedim.
Sizin dediğinize gelirsek evinin orda sonra nasıl dikkatini çekicem onu anlamadım atağa geç demişsiniz ama konuşursam falan peşinde olduğumu yine anlar gibi geliyor
Şöyle bir fikrim var evinin önünde arabayla beklesem birbirimizi gördüğümüzde ayıp olmasın diye illaki selam vericez sonra hal hatır diye konuşsam acaba çakar mı? Mutlaka aklına düşerim ama tesadüf izlenimi önemli
Valla iyice kafam karıştı çoğunluk umursamamak diyor git konuş diyende var ama şöyle bir durumda var bahsettiğim kişi özlediğinde bir şekilde iletişim kuran biri beklesem mi beklemesem mi kafam çorba oldu
Umursamamak karşı tarafın istediği birşeyde olabilir veya benden bir beklentisi olup fikirlerinin olumsuza dönmesinide neden olabilir peki bunu nasıl anlıyacam? Yani umursamazsam tümden ipler koparsa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlgi gösterdiğinde aşırı. O kişi anlayamayacak kadar beyin yoksunu değilse anlar.
Doğrudan bir iletişim veya temas olmadan ne yapılabilir?
Tutup kimseyle gece 11 , 12 , 1 , 2 gibi konuşmazsın. Yani bunun farkında olamıyorsa açıl söyle konuş.
İletişim olmadan nasıl açıklayacaksın. Brom korkma bu kadar heyecanlancak durum yok. Gün sonunda zaten ağzına sıçılacak. He ilk gün sıçılmış he ayrıldığınız gün pek fark yok. tek şimdi acisini anlamazsın
Knk şimdi durum farklı yani yeni birine açılma gibi bir durum yokta eski sevgiliyle ilgili bazı meseleler var sorum o anlamda
İletişim kurmamda sıkıntı yok ama şu an doğrudan iletişim kurmam doğru olacak bir konumda değil
Neden aramıyorsun direk söylemek varken?
Buradaki insanların görüşlerinden etkilenme en doğrusunu sen bilirsin.
Direk söylemek tabi en iyisi ama durum biraz farklı olduğundan iletişim kurmam şu an doğru olmaz. Herhangi biri olsa neysede mevzu eski sevgili olunca bide araya karışık mevzular girince böyle bir fikre ihtiyacım oldu doğrusu
Ee napıcaksın peki ne yapmayı düşünüyorsun
Onun bulunduğu ortamlarda bulun ve kendini göster bence. Evinin yakınına gidip dediğin gibi takip falan edebilirsin
Ya size şöyle anlatıyım bulunduğu ortamlarda bulunup kendimi göstermeyi daha öncede yaptım bilerek yaptığımı anladı rahatsız oldu. Bağımız kopma aşamasına geldi dikkatini çekmek istiyorum bu yüzden ama işte bir daha elime yüzüme bulaştırmama çekincesindeyim
Mesela evinin yakınına gidince ne yapsam tesadüf izlenimi nasıl versem karar veremiyorum burdan farklı fikirler var mı diye baktım ama pek birşey çıkmadı doğrusu
Ya bir süre giZliden giZliden evin orda takip et sonra atağa geç ne olacak ki? Evin oraya gelmenden rahatsız olduğunu sana söyledi mi ki? İş yerine falan git
Evinin oraya değilde gittiği dershanenin oralarda kendisini bekliyodum öyle fark etti 2 hafta önce son kez görüşmek için buluştuğumuzda biraz rahatsız olduğunu söyledi. Açıkçası 3 aydır çabalıyorum ama birşey değiştiremedim.
Sizin dediğinize gelirsek evinin orda sonra nasıl dikkatini çekicem onu anlamadım atağa geç demişsiniz ama konuşursam falan peşinde olduğumu yine anlar gibi geliyor
Şöyle bir fikrim var evinin önünde arabayla beklesem birbirimizi gördüğümüzde ayıp olmasın diye illaki selam vericez sonra hal hatır diye konuşsam acaba çakar mı? Mutlaka aklına düşerim ama tesadüf izlenimi önemli
Görünme seni özleyip düşünsün umursama xd
Görünmezsekte tüm iplerin kopma ihtimali olmaz mı?
Bilmem ben daha çok merak ederdim
Peki özledi düşünüyor diyelim bunu ben nasıl anlıycam, emin olucam?
Bilmem belki de o seni görmeye çalışacak tesadüfmüş gibi yapıp 🤷
Valla iyice kafam karıştı çoğunluk umursamamak diyor git konuş diyende var ama şöyle bir durumda var bahsettiğim kişi özlediğinde bir şekilde iletişim kuran biri beklesem mi beklemesem mi kafam çorba oldu
Bekle o adım atmazsa sen at
Umursamam. Işte o zaman dikkat cekersin
Umursamamak unutulmaya yol açmaz mı? Veya karşındaki kişi bu zaten beni umursamıyor diyip fikir değişikliğine gitme ihtimali?
Umursamam
Umursamamak karşı tarafın istediği birşeyde olabilir veya benden bir beklentisi olup fikirlerinin olumsuza dönmesinide neden olabilir peki bunu nasıl anlıyacam? Yani umursamazsam tümden ipler koparsa?
gülümsemem yeter
Onun içinde ama bir şekilde karşılaşmak yoluna çıkmak lazım değil mi bunu nasıl yapardınız peki?
takip ederim :)
Ya takip etmek en basit yolu ama daha önce bu tarz şeyler deneyip elime yüzüme bulaştırdım o açıdan yeni fikirlere ihtiyacım vardı
o zaman git muhabbet aç
Aramızda geçen bazı meselelerden sonra iletişim kurmam doğru olmaz o yüzden böyle bir yola başvurdum. Doğrusu biraz karışık bir konu :)
yorumsuz bırakıyom