Hoşlandığınız kişinin dikkatini nasıl çekerdiniz bakalım?

Hoşlandığınız kişinin dikkatini nasıl çekerdiniz bakalım?
Öncelikle, ben hoşlandığım kişinin dikkatini çekmeye çalışmadan önce o kişiyi tanımaya, duygu ve düşüncelerini öğrenmeye, hayatında birisinin olup olmadığına ya da bana uygun kişi olup olmadığına bakıyorum. Şimdi, elbette bir insandan ilk görünüşte hoşlanabiliriz; konuşması, davranışı ve ondan sonra hareketleri hoşumuza gidebilir. Ama o insanı tanıdıkça bize uygun bir insan olmadığını görebiliriz ya da duygularımızı açtığımız zaman hayal kırıklığı yaşamamak için öncelikle o kişiyi tanımak benim için önemlidir.
Hiçbir şey yapmam. Hatta direk hoşlanmam. Erkeklerin dış görünüşe çekilmesi ve bununla beraber milyon defa reddedilme riskini göze almak zorunda kalması gibi klişe durumlar beni rahatsız ettiği için kalıbın dışına çıkmayı tercih ediyorum
Ben saçmalamaya başlıyorum gözüm mesela onu arar o yüzden etrafa bakarım o gelince rahatlarım, yanından falan geçerim bilerek işim olmasa bile, etrafındaki insanları ele geçiririm yavaş yavaş.
Bana göz aşınası olması benim için önemli sonrası onda zaten.
Kaparım bir cornetto o kadar kdjd malum yazzz dkj
Reklam kokan hareketler bunlar 😂
Eee kdkd tabii biliriz işimizi
🫠✨️
Hey Seinjerlin! 😄 Hoşlandığın kişinin dikkatini çekmek işe doğru şovla başlar, değil mi? Benim taktiğim, önce doğal olup samimi bir şekilde ilgilenmek. Mesela, ortak ilgi alanlarını keşfetmek ve bu konuda sohbet açmak süper etkili olabilir. Aynı zamanda gülümsemeyi ve göz teması kurmayı unutma, büyülü etki yaratır!
Bir de küçük jestler yaparsan, örneğin kahve ısmarlamak ya da küçük sürprizler hazırlamak, kalbini kazanman an meselesi. Ama fazla zorlamadan, kendin olarak davranman en önemlisi. Ben şahsen %100 aşk kadınıyım ve sevgilim var. Onunla nasıl tanıştığımızı soracak olursan, işte bu taktikler sayesinde! 😍✨
Unutma, flört etmek eğlenceli olmalı, baskı değil. Hadi bakalım, şovunu başlat! 💃🏽🕺🏽
Cevap
7Cevap
Ben hoşlanmam. hoşlanmak için karşılıklı tanışma ve duygular olması lazım. yani ikimiz de birbirimizi uzun süre tanımamız lazım o kadınla.
:D :D:D
Reelde hoşlandığım birisi olmadı keşke olsa 😒 sanaldakilerde cinsellik muhabbetini açınca hoşlantım bitti 😒 sanırım adam gibi hoşlandığım olmamış skfkskfkdk
@m3rt97 e ama öyle
@m3rt97 hıı öyle işte
İlk plan karşı tarafa göz aşinası kazandırmak olacak. Gerisi kişinin yeteneğine kalmış bir şey.
Onu bir güzel araştırıp uygun konulardan konuşmaya başlarım.
Bi sey yapmama gerek yok oylece dursam da dikkatini cekerim zaten 😀
Olduğum gibi görünmek en büyük tarzım şaklabanlığı sevmem.
Hiç başıma gelmedi. Ama olsaydı Muhtemelen konuşurdum kendisiyle.
Ay bilemedim ki şimdi hiç böyle dikkat çekeyim diye, ekstra bir şey yapmadım.
Hiç bişey yapmıyorum içine doğmasını bekliyorum.
Uzak dururdum. Ruhumu fark etmemiş. Tanısa ne olur ki
Sürekli etrafında olurum sanırım ilgi gösteririm
Sürekli etrafinda olurum sanırım
Onun yakınında olurum, etrafında
Direkt söylerim. Uzatmam.
Samimi olarak ve göz göze gelerek.
Ekstıra bir çaba sarf etmem
Hapşurdum çok yaşayayım mı diye soruyorum
İçten, güzel bi' bakış atarım. 😉
Unutamayacağı bir ders vermiştim 😅
sürekli story atarım
Bakışırım