24 yaşıma geldim fakat düz lise bitirdim üniversite okuyamadım.Mesleğim yok.Bi çok sektörde çalıştım bugüne kadar idare ettik kendimizi.Yaklaşık 1 yıldır çalışmıyorum boş durmaktan kafayı yiyorum saçlarım döküldü.Birikmiş param yok ki dükkan açıyım.Üniversite okuyamadım masanın başına da otutturmazlar zaten öyle bir beklentim de yok.Ama bir işler yapmak istiyorum elim ayağım tutar Ankara gibi bir şehirde yaşamaktayım merkeze uzak ama bana yakın yerlerde verilen ücret asgari ücret daha fazlası yok.Bekarım ama ilerde yetmeyecek bu para.Nerden başlayım ne yapıyım kafam beynim durdu.Ergenler gibi ölmeyi istiyorum yeminle.Birileri akıl versin fikir üretsin gerçekten yardıma ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
+1 yılusta calısmayana ekmek yok bak sana fıkır verecem bu kıyagı herkese yapmam ısımızın adı corap sermaye gerektırmeyen karnını dourabılecegın sırket bıle olabılıecegın bır iş evet çorap işi alacaksın 1 esatacaksın 5 e ramazan bıtınce hem corap hemde lımonata ufak seyler bunlar ama bı yerden baslamak lazım gurur yapma ac kalırsın .s yap bu dedıklerımı dusun arastır derım
20 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 yıldır boş kalman olmamış hiç olmassa asgari ücretle daha bir yerlere girseydin iyi olurdu taşeron firma bile olsa girmeliydin neden 1 yıl bekledin ?
özel güvenlik işine başvur... bir yerlerden başla hacım askerlik yaptınmı16 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu askerden geleli.Kursa yazıldım sınavı bekliyorum.1 hafta 10 gün biyerlere girip çıkıyordum.İnsana acımıyolar ki.Asgari ücret verio 50 kiloluk malzemeyi indir diyo bana.Can dayanmıo.
- +1 yıl
o kadar ağır işleri yapma canım yine vardır iyi bir yerler denk gelir yanii... özel güvenlik kursuna git bakalım açık var zatn illa bulursun bir yer ama sakın boşta kalma bak sakın ... paranı biriktir
Soran+1 yılKursa kayıt oldum.2 ay kadar var sınava.Fakat ben bir an önce çalışmak istiyorum.Boş durmaktan kafatı yedim.
- +1 yıl
1 sene boyunca neden boş durdunki ne yaptın bu süre içinde ?
Soran+1 yılboş durmaktan kastım 15-20 gün çalıştım başka yerlere baktım.iş bulamadım ilandan gidiom cv doldur form doldur biz seni ararız diolar.Arayan soran olmuo.
- +1 yıl
yanlış yapıyorsun bak o ilan olayında cv çok önemli güzel bir şekilde hazırlaman lazım yoksa çağırmazlar seni mail adresine falan dikkat et öyle kıytırık şeyler yazma...
işkur a bak veya git her zaman..
taşeron firmalarada bak illaki bir yerlerde blucksn iş yanii...
gececek emın bu günler.. benım nıce ewlı arkadaşlarım asgarı ücret alıyor emın ol buna.. sürekli ilanlara bak. sürekli basvuru yap.. emın ol bir kapı acılacaktır. ben de o yollardan gectım. cok zor cok cok. emın ol anlaıyorum senı .. ama ücreti düşünmeden calış.. boş durmaktan iyidir.. emın ol buna
129 Yorumla
Soran+1 yılhergün kariyer net işkur'un sitesi elemanonline gazete ilanları secretcv.com hepsini takip ediom başvuru yapıom geri dönen olmuo.Bazen uygun iş oluyo yapabaileceğim bana çok uzak düşüo.3 saatlik yol mesafesi oluo bide bunun geri dönüşü var.
Soran+1 yılküçümsemekte değil.Form dolduruom cv veriom biz seni ararız diolar ne arıon oluo ne çağıran.
Soran+1 yılKimisinin mesleği yok çok iyi işi var iyide maaşı var.Benden salak çocuklar polis oldu komser oldu astsubay oldu.Hepsini gördüm mülakatlarda elenebilecek kadar sağlık sorunum var.Belki de kader.
- +1 yıl
yok yok öyle düşünse bende yenı birkac ay oldu claışmaya baslayalı.. üniden sonra iş bulamadım agır bunalım dönemleri yasadım bu yüzden yüksek lisans yaptım .. şu an yüksek lisans mezunu arkadaşı 1 alıyor düşün . o kadr sektör sacmalamış. yasında cok yokki. aynı yastayız.. sankı 30 yasındaymış gibi umutsuızluga kapılma sakın
Soran+1 yılSırf bu yüzden herşeyden soğudum.inanırmısın sevgilim olmasını dahi istemiyorum.zaten yokta gerekte yok gibi.dışarı çıkıp dolaşmak arkadaşlarımla vakit geçirmek dahi istemiyorum.Sanırım gidişat hiç iyi değil.
- +1 yıl
oooooooo :d ne yaptın sen ya:D ben ölseydım o zman :D ne bu cile. yasıtlarının cogu düşük ücretle claışıor.. bir skaın ol . sürekli basvuu yapmaya devam et.. yanıt gleırse düşük ücret dinleme gir .. ama kafandakı işe uygun basvurulara da devam et bu arada.. olacak olacak merak etme
Soran+1 yılbende öyle düşünüorumda zaten o dediklerini yapmaya çalışıom ama içim hiç rahat değil.Sanki böyle sefalet içinde ölüp gidecek gibi hissediorum kendimi.
- +1 yıl
hahahah :D yaf öyle düşünme :d bak arkadaşım var mehmet adında iktisat mezunu 2 yıl önce mezun oldu :D gecen sene intiharın eşigindeydı .. dedim nıormal bir işe gir. düşük ücret dinleme. cocouk 1.5 yıl işsiz kaldı .. ünv mezunu ya.. düşün iktisat üstelik ... işletme diil yanı . o bile şu an işinden memnun degil. ama claışıor. durumunda cok insan var. bir kac ayı bulabilir bu durum ..
Soran+1 yıldüşünme demekle olmuo işte :)
Soran+1 yılo koca kafamdakileri bir atabilsem belki saçlarımda dökülmez ozaman.
Soran+1 yılsabahı kıldık.Öğlene daha çok var :)
Soran+1 yılneyse benim boş işlerle uğraşma git başkalarıyla ilgilen teşekkürr ettim vakit ayırdığın için.
Soran+1 yılbaş tacısın Allah yolunu bahtını açık etsin.
- +1 yıl
üzülme. hastanede claışıorum . hergün ölen bir kac insana sahit oldum. işte o zaman sacma seylerınf arkına varıyor insan. üzüldügün sey de cok sacma. cık gez eglen .. maddi sıkıntın varsa daha az harca gezerken. hiç yoksa maddiyatın olmadııg yerlerde eglen. eglen yanı . cocougun yok karın yok . yasın kac kı :D benle yasıtsın alla alla. yaslandıkmı lan o kadr :D
Soran+1 yılBazen üzülmemek elde olmuyor.Kimse birden zengin olmadı.5 yıl içinde trilyonluk olan kişileri tanıyorum ama ben bu işin hayalini bile kuramıyorum.Şükür maddi durumum iyi sayılır ailem anlayışlı hiç bir zaman kötü davranmazlar o konuda sıkıntım yok.Fakat kafaya takmadan olmuor yapamyorum nereye gitsem nereye baksam aklımda bir işsizlik var.Böyle olunca hiç bişey istemiyorum.Ölü deyince aklıma şu geldi mezardakilerin pişman olduğu şeyler için dünyadakiler birbirlerini yiyor.
- +1 yıl
ailenın maddi durumu kötü degil destek verıyorlar sana :d daha ne isityorsun :D ha söyle :D ailen ac duurmda senden ekmekmı bekluyorlar.. sakatsında asla calışamayacakmısın :D ha söyle . diyorum ya sınıf arkadaşım 2 yıldır boşta.. coocuk öldürsün o mzan kendımı . ben mezun olduktan sonra iş görüşmelerin az mı gittim az mı hüsranla ayrıldım. 50 yasındakı iş adamı (saygın olacak bir de) yanına metresmı arıyor yoksa asistanmı bellı degil. ben de cok agır dönemler yasadım ama hiç bu kadr takmadım
Soran+1 yılyaşadığım kültürel çevreye bakarak çalışmam lazım.Doğanın kanunu ileride eşim olacak kişi bu gidişle olmayacakta :) olduğunu farzedersek onun çalışması şart değil.Ama benim bir aile reisi olarak çalışmam lazım.Yani demek istediğim benim kültürel çevreme göre bayanın çalışması pekte önemli değil.
Soran+1 yılkızdır evliliktir hiç sorun yapmıyorum.O işler kolay diye düşünüyorum.Fakat bir işleri yoluna sokamadık.Bazen diyorum çek git antalya ya otellerde çalış.orada da kalırsın.Vay arkadaş ben ne yapacam böle ya.
Soran+1 yılüzgünüm kimseyi zor durumda bırakmak istemem.Cevap yazma istersen rahatsız olma.Herşey için teşekkürr ederim.
Soran+1 yılTşkr ederim güzel düşüncelerin için.Ben daha kimseyi eklemedim.Rahatsızlık vermek istemiyorum kimseye.Sende kendini iyi davran Yaradana emanetsin.iyi sabahlar.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı. kpss ye hazırlan. bu arada güvenlik, çağrı merkezinde çalışma gibi işler yapabilirsin. Veya fabrikalar varsa makinacı olmayı dene; başlangıçta az da alsan usta olduğunda iyi para alırsın. Veya el becerin varsa insanlar ustaya çok ihtiyaç duyuyor. Elektrik tamiri, beyaz eşya kurulumu, badanacı v.s.
13 Yorumla
Soran+1 yılAskerden geldim 5-6 yıldır kitap kapağı kaldırmıyodum 68 puan almışım en az 85 ile atandı düz lise mezunları.Hizmetli olmayada razıyım seve seve de yaparım.Ama bu yıl geçti artık önümüzde ki seneler kpssye hazırlanmak istiyorum.Fakat ders konusunda pek bişey hatırlamıyorum.İşin açığı diksiyonum düzgün değil o yüzden her işe de almıyorlar.Güvenlik sertifikasına başvurdum sınava girecem diksiyon yüzünden oda sıkıntı yaratacak gibi.
Soran+1 yılbenimki kursluk bişey değil sağlık sorunu :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılbak canm benm abimde kısa bir süre önce geldi askerden ve o da düz lise mezunu fakat onun çalşmışlığı falan yok.. güvenlik türü işlere bakıyor o tür işler daha sağlam oluyor... mesela hastanede güvenlik görevlisi gibi..
12 Yorumla
Soran+1 yılGüvenlik kursuna kayıt oldum bakalım oradan ne çıkacak.
- +1 yıl
:) hayrlısı
1 yılını heba ettin de okumayı duşunmedin mi? en guzeli okumak. ben bu konuda iyiyim yaparım demek. sık dişini oku.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki doğru söylüyorsun aof kamu yönetimi 3. sınıf terkim.Maddi durumlar psikolojik sıkıntılar askerlik derken o davayı kapattık.Evet eşşekler gibi pişmanım af çıktı kaydım silinmişti.öyle kaldı.
+1 yılBro ne yaptın 24 yaşındayım senin durumundayım akıl ver :)))
00 Yorumla
+1 yılne desek boş ya tanıdığın birileri yokmu referans olucak sana
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 311 cevap paylaştı. Allah Yardımcın Olsun ..
10 Yorumla
+1 yılbüfede yedigün ver
02 Yorumla
Soran+1 yıltecrübelisin sanırım sen iyi vermişsin.
- +1 yıl
mesleğim var işim olmaz merak etme ne iş olsa yaparımcılardan değilim şükür
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Mesleğim yok çalışmak istiyorum ne iş olursa yapmak istiyorum.
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat