bir kere efendilik asla prim yapmıyor genel cevaplardan biride bu ve adam olmak iyi olmak vss...
kızlar etkilenmek istiyor hazırı seviyor beni etkilesin diyee
kızların yorumlarını üşenmedim tek tek okdum, allahtan erkek falan olmamışsınız la siz, yemin ediyorum bir bok olmazmış sizden :D kız tavlamayı falan bırak bir kızla normal arkadaşlık bile edemezdiniz olum bu ne lan ahahhahhaha
yok sandalyesini çekerdim, yok saçını düzeltirdim, yok korurdum, çantasıını taşırdım, takla atardım, şaklabanlık yapardım. kısaca bir kız ayarlıcam diye maymun olurmuşsunuz siz aahhahah
şuna da adım gibi eminim şuan erkeklerin yaptığı için kızdığınız ne varsa hepsini erkeklerden daha fazla yapardınız. ne de olsa bekaret sorunu yok önüne gelene döşe tesisatı, hele birde bakire olmayan bir kız varsa ortamda, sevgilinize hissettirmeden kızın etrafında uçarsınız uçar ahahahh
kız tavlamak için boşuna enteresan yollar denemeyin, arkadaş ortamıyla biyere gittiyseniz o kızı fazla umursamayın fazla muhabbete girip hoşlandığınızı hissettirmeyin, yalakalık yavşaklık yapmayın, aptal aptal onlarca espri yapacağınıza iki tane adam gibi espri yapın, bilmediğiniz konularda saçmalamayın, muhabbet boka sarmadan gitmem lazım diyerek herkesten önce kalkın, telefon numarasını alırsanız 2 günden önce aramayın merak etsin neden aramıyor diye. şu salak benden hoşlanıyor etkilemek için neler yapıyor gördünüzmü diye arkanızdan makara yapılmasındansa, kim bu çocuk kaliteli düzgün birine benziyor diye konuşsunlar.
fazla yüz vermeyin olum orasını burasını kaldırmayın, daha ilk dakikadan ipleri eline verdinmi sıçtın bitane de tasma hesiye et taksın senin boynuya dolaştırsın bari, sırtına da çantalarını yüklesin ohh miss amk. kızın dikkatini gevşeklikle değil bu şekilde çekersen iş tamam, ondan sonra da eşek değilsinya artık kız nelerden hoşlanıyorsa onları yapın, bazıları hediyelerden hoşlanmam demiş, halt etmiş olum bunların hediyeden hoşlanmayan bir versiyonu daha doğmadı amk ufak mufak deme arada bir hediye al, bikaç güzel kelime söyle ama abartma boku çıkmasın cıvıtma olum işte. kıza laf atan falan olduğu zaman dayak yerim diye korkma kavga et gerekirse ağzın burnun kırılsın bişey olmaz, kavga etmeni istemezler ama kendileri için kavga edilmesi de içten içe nasıl hoşlarına gider tahmin bile edemezsin, bu hem onlara güven de verir yanında kendilerini güvende hissederler ve kavga edecek kadar çok sevdiğinizi düşünürler...
yani sen şurda yazan kızların yorumlarını dikkate alırsan dişi eşek bile ayarlayamazsın benden sölemesi bunlar ne dediklerini bilmiyolar ahahhahaah
Harbidende helal olsun sana çok dogru söylediklerin tamamen çözmüşsün işi . Usta bende bişey sorucAm nette numarasını aşdıgım kızlara durmadan nasılsın falan yazıyoruö gün içinde whatspdan falan çokmu sıkıyorım acaba bazen cevap atmıyorşar işim var falan diyorşar napmam lazım sence çokmu skkıyorım sence kızları ?
bunu yazanı kutluyorum, kızları çok gözünde büyütüp saçmalıyan erkeklere kapak olsun.
kavga ettin dayak yedin kizin gözünde ne duruma düşersin peki ?
+1 :)))
'' bazıları hediyelerden hoşlanmam demiş, halt etmiş olum bunların hediyeden hoşlanmayan bir versiyonu daha doğmadı amk '' çok iyi biliyosun kızları +1 :)))
kızların yorumlarını üşenmedim tek tek okdum, allahtan erkek falan olmamışsınız la siz, yemin ediyorum bir bok olmazmış sizden :D kız tavlamayı falan bırak bir kızla normal arkadaşlık bile edemezdiniz olum bu ne lan ahahhahhaha
yok sandalyesini çekerdim, yok saçını düzeltirdim, yok korurdum, çantasıını taşırdım, takla atardım, şaklabanlık yapardım. kısaca bir kız ayarlıcam diye maymun olurmuşsunuz siz aahhahah
şuna da adım gibi eminim şuan erkeklerin yaptığı için kızdığınız ne varsa hepsini erkeklerden daha fazla yapardınız. ne de olsa bekaret sorunu yok önüne gelene döşe tesisatı, hele birde bakire olmayan bir kız varsa ortamda, sevgilinize hissettirmeden kızın etrafında uçarsınız uçar ahahahh
kız tavlamak için boşuna enteresan yollar denemeyin, arkadaş ortamıyla biyere gittiyseniz o kızı fazla umursamayın fazla muhabbete girip hoşlandığınızı hissettirmeyin, yalakalık yavşaklık yapmayın, aptal aptal onlarca espri yapacağınıza iki tane adam gibi espri yapın, bilmediğiniz konularda saçmalamayın, muhabbet boka sarmadan gitmem lazım diyerek herkesten önce kalkın, telefon numarasını alırsanız 2 günden önce aramayın merak etsin neden aramıyor diye. şu salak benden hoşlanıyor etkilemek için neler yapıyor gördünüzmü diye arkanızdan makara yapılmasındansa, kim bu çocuk kaliteli düzgün birine benziyor diye konuşsunlar.
fazla yüz vermeyin olum orasını burasını kaldırmayın, daha ilk dakikadan ipleri eline verdinmi sıçtın bitane de tasma hesiye et taksın senin boynuya dolaştırsın bari, sırtına da çantalarını yüklesin ohh miss amk. kızın dikkatini gevşeklikle değil bu şekilde çekersen iş tamam, ondan sonra da eşek değilsinya artık kız nelerden hoşlanıyorsa onları yapın, bazıları hediyelerden hoşlanmam demiş, halt etmiş olum bunların hediyeden hoşlanmayan bir versiyonu daha doğmadı amk ufak mufak deme arada bir hediye al, bikaç güzel kelime söyle ama abartma boku çıkmasın cıvıtma olum işte. kıza laf atan falan olduğu zaman dayak yerim diye korkma kavga et gerekirse ağzın burnun kırılsın bişey olmaz, kavga etmeni istemezler ama kendileri için kavga edilmesi de içten içe nasıl hoşlarına gider tahmin bile edemezsin, bu hem onlara güven de verir yanında kendilerini güvende hissederler ve kavga edecek kadar çok sevdiğinizi düşünürler...
yani sen şurda yazan kızların yorumlarını dikkate alırsan dişi eşek bile ayarlayamazsın benden sölemesi bunlar ne dediklerini bilmiyolar ahahhahaah
Tanıştığın ortama bağlı ama arkadas toplulugundaysa yanına otururum once konuştuğu konuları dinlerim bilgi sahibiysem yorum yaparım degilsen bir daha ki sefer icin bilgi edinirim araştırırım mesela sevdiği grubun şarkılarını dinlerim bu sefer daha cok direkt onunla konuşurum bir konuda tartışma gibi bisey yaparım yani tartışma değilde bak bunu bilmiyorum ben araştırayım sana haber vereyim diye bileceğim bisey sonra o numaranı ver o zaman ararım ya da mesaj atarım derim sonra da o aksam ya da yarın mesaj atar konuşurum bir kac gün sonra arkadas grubuyla soyle yapcaz gel derim daha sonra sevdiği tarz filmi öğrenip sinemaya çağırırım zaten geliyorsa falan konuşuyorsa ben ısı ayarlamisim hacı :D
Ama arkadaş grubuyla gelyor.
Peki olackmı dersin?
Aslında açıklaman tam bir standart hiç bir ilişki yaşamamış bir erkeğin bile düşüneceği tarzda ama kıza farklı bir şekilde yaklaşman gerekmezmi yani ona bunu hıssettirmek iltifat gibi ne düşünürsün?
Ben erkek değilim tabiki arada iltifat gerek ama mesela ben sevmiyorum sevgili olabileceğim birinden canımli cicimli konuşmasını itici geliyor erkek kankalarım der onlar o gözle bakmaz ama biiyorum iste ama iltifat lazım tabi mesela ne güzel olmuş bugün sacların diyerek eliyle onun saclarını düzeltebilir kesinlikle bir kız bundan cok etkilenir
Heh bak şöyle örneklendirmeler lazım saç örneğindeki gibi.
Peki bir bayan karşısındaki erkeğe böyle yaklaşıp snrada ablacım kardeşim diyorsa ne diyeceksin?
Yok be ne yanlış anlycm alakası yok.
Öyle bir davranışım olmadı emin olabilirsin.
İnan bana o olayda benlik bir problem olmaz olamaz yokta yani sevgilisi falanda yoktu.
Sordum faceten çok uzun bir yazı yazdım snra arkadaşlıktan çıkardım daha ogüzel mesajımdan snra bile geri dönmedi.
ama bana yalan söylemiştiii vede devam ettirdi bunu aradm açmadı geride dönmedii... bir ara söz verdi aramadı onada bir şey demedim yaniii sıkmadımda onu
Yani bilmiyorum ama okadar güzel bir mesajdıkı o ondan snrada geri dönmedi vay bee dedim okadarda güzel konuşurdukki her zmn yazardı bana bende ona ama yalan söylediğinden emindim
valla bu konuda erkeklerin işi gercekten zor
Erkeklerin isi zor demissin. Kendini erkek yerine koyacaginin farkinda misin acaba? Bu yorumu ona gore attiysan sesimi cikarmayacagim, ama bana oyle geliyor ki onu kastetmedin..
ben erkek olsaydım tavlayamazdım bu yüzdende erkeklerin işi gercekten zor dedim.soruyu anladım beynim var şükür
bravo süpersin..
onlar beni tavlasın ha:)
Cevap
58Cevap
kesinlikle o kızın yanında küfür etmezdim kibar davranırdım sürekli onunla fikir alışverişinde bulunurdum ne aşırı duygusal ne de odun olurdum yerine göre davranırdım ona değer verdiğimi gösterirdim ama kendimi de kullandırtmazdım kişiliğimden asla ödün vermezdim
bi erkek olsam hoşlandığım kıza bu şekilde yaklaşırdım ve bana böyle davranan erkeği baş tacım yaparım :))
ama hakikaten kızlar hazırı seviyorlar erkekten bir adım olmasın yoksa asla atmazlar anca o bana açılsın diyorlar
ilk adımı erkek atmalı kanımca kızların atması pek uygun değil
Tavlamayı bilmem de, kadınlar erkek olduğunda, erkeklerin kadınlara yaptığı ve adilik olduğunu söyledikleri şeylerin on kat fazlasını yapmazlarsa eğer, ben de kadın tanımamışım bugüne kadar demektir :D
Tavlamayı falan geç sokaktan çevirdiklerine tecavüz bile edebilirlerdi :p
aynen öyleeee bak yorumlara hepsi sıradan yorumlar işi bilmeyenlerin bile yapabileceği tarzdaaa ama öyle olmuyor işte bu alanda 100 lerce soru var işe yaramadığna dairr
Bir kızı tawlamak okadar kolayki. herşeyden önce tipin düzgün olmalı güzel giyinmelisin ne yapman gerektiğini bilmeliisn. kibar efendi saygılı olmalısın. ilk başta yeni tanıştın diyelim hemen gidip teklif ediyolar bu yüzden hyr cevabını alıyolar.. ilk önce ona bakarsın sürekli. sevdiğini belli edersin ama söylemezsin . en sonunda bakışları kesersin hiç bakmazsın. bu artık alışmış olur boşlukta hisseder kendini we o sana bakmaya başlar yani hoşlanmaya başlar.. sonra erkek gidip konşmalı arkdş olup sonra tekfl etmeli..
kızım teklif edilmez ne öyle çocuk gibi kafeye ya da başka bir yere davet edersin elinde bir çiçekle buluşmaya gidersin konuşursun senden hoşlanmasını sevmesini sağlarsın ama teklif etmezsin öyle sonra tel nosunu alıp yavaş yavaş mevzuya girersin
Teklif hemen pat diye edilmez. zaten çoğu erkek bunu yaptığı için kaybediyoda farkında değilller... önce bir arkadaş olursun ondan sonra teklf edersin
ne alaka pat hemen gidip teklif olmuoyor szatenn
Valla çoğu erkek pat diye gidip teklf ediyo sonra neden kabul etmiyo diyolar
Değişik soru.. hmm.. Hoşlandığım bir kız olsaydı ve onunla muabbet edebilmeye başlasaydım bir şekilde, iyice derine inmeye çalışırdım konuşurken,ona değer verdiğimi göstermeye çalışırdım,onu anlamaya çalışırdım. Salak salak iltifatlar etmezdim,aksine onun yanında olmak istediğimi ona belli etmeye çalışırdım sözlerimle.
Nasıl ama?
Kendi açımdan cevapladım sanırım soruyu, kendi beklentime göre yani. Genelleme olmadı pek.
Tamam ilgi beklrdm diyorsun fakat bunu nasıl dile getireceksin diline nasıl vurck bu?
Nasıl dile getireceksini mi var,konuşucam tabi ki, bir anda tav etmek diye birşey yok,zamanla kazanacağım değerini eğer seviyorsam,zaten bbir süre sonra o da bana değer verir ve sağlam bir temeli olur.
ulaşılmaz erkek tavırlarındansa (sevdiğim kıza) değer verdiğimi bakışlarımla anlataırdım. öküz gibi hemen gidip teklif etmezdim. utangaç aşık numaraları hep işe yarar :D
tabii yeterliydi bakışlarrrr ondan sonra bu gelmiyor diye çeker gider..
Olgun davranırdım asla çocuk gibi hareketlerde bulunmazdım,zor biri olurdum ve zor birini tavlamak isterdim. Sulu yavşaklıklarda bulunmazdım (istedigim kıza bile) çünkü düzgün meyilli olmayan kızlar yavşaklık asla sevmez,onunla eglenerek saçmalayarak kendini özel hissettirerek hem kendime bağlardım hem kendim bağlanırdıım :))
alakası yok kızların karşsında sempatik hareketler yapmazsan kaybediyorsun ciddiyet işe yaramıyor her kız farklı
1960.1970 lerdeki erkekler gibi davranrdım samimi doğal ve dürüst .ve bir kız reddetse bile onu kazanasıya kadar mücadele ederdim 1 sene peşinden koşardm gerekrse, ve evlilik teklif ederdm ona.ve onun elini tutmak için bile izin isterdm şimdikiler gibi senin için ölüyrm deyip salla yenisini bulalım tri*ne girmezdm birazcık erkek gibi davranırdım.saygı duyardm kadına
Eğer erkek olsaydım, bir kızı gerçekten seviyorsam eğer peşini bırakmazdım. Onu kızgın olsam bile her türlü tehlikeden korurdum. Onu mutlu etmek için elimden geleni yapardım. Çok sevdiğimi dile getirmezdim, hareketlerimden anlasın isterdim. Küçük süprizlerle onu sevindirirdim. Sevgi dediğin fedakarlık da ister.
Aslında bir kız böyle iyi anlamda kendisine kesinlikle aşırıya kaçmadan takılan, onunla dalga geçen böyle kızlardan hoşlanabiliyor. Sabahları günaydın yerine herkesden farklı olarak naber güzellik gibi boyle (gülümsüyerek) şeyler söylerseniz kız hem seni fark eder hemde basda belki hoslanmamis gibi görünse de bir bakarsın akşam sabah seni düşünür olmuş . Ama tabii kız gelip sana çıkma teklif etmez bunu senin anlayıp demen lazım
onada abaza diyorlar sen rahat ol
kimse öyle bir şey demez merak etme :)
herseyden once dürüst olurdum yalan söylemezdim. bir kız hayatımda varsa baska bir kızla konusupta kahpelikk yapmazdıım.Sevdiğim kişiye sadık kalırdıım yavsak biri olmazdıım. kız tavlamaya gelince sadece sevdiğimle konusurdum her kız benim olsun gibi bir düşüncem olmazdıı..
hacı o bu değilde kırk yıl düşünsen böyle bir soru bulamazdım gerçekten tebrik ederim seni.
Eyv hacm vallahi ben kesn açılmıştır buna benzer sorular diye düşünerek açmıştım yorumlarınızı bekliynrum
Efendilik iyi prim yapar bak Yüzüklerin efendisine, olay yüzükte mi hayır efendilikte :D neyse kuğul ol kuğul, kuğu gibi süzül gitsin :D
ben 23 yaşımdayım efendiliğin prim yaptığını ömrüm boyunca görmedim..
Kendime ve ona karşı gerek bedensel gerekse davranış anlamında özenli,
Abartısız ve içten bir nezaket içinde,
Küçük ama tatlı sürprizlerle her zaman onu şaşırtabilen,
Yargılamayan iyi bir dinleyici ve sıkmayan iyi bir dinleten,
Her daim keşfine hazır yanlarımla onun dikkatini çeken erkek olurdum.
Mucize gibi ama:) İmkansız değil!
tip yönünden peki _?
Güzel bir cevap bence..
bakımsız erkek hmm güzel cevap .d
Erkeklerin yorumlarina bakiyorum da ;)) Guzel soru vallahi demeyen yoktur herhalde.
Cakallar sizi, taktik kovaliyorlar bir de..
Ama hakkaten guzel soru simdi hakkini yememek gerek. Merakla okuyacagim kizlarin yorumlarini. Bakalim kendileri erkek olsalarmis kendi cinslerine nasil sulanirlarmis..
Komik yorumlar bizi bekliyor gencler.
Eglence baslasin..
Kampanyaya geeeeL
Bir eksi basana ikincisi bedava ablacım..
Kapıs kapıs gidiyor bunlarrrr geellll gellll
Bildigim bir taktik varsa o da en güzel taktik;
Kendin olmaktır..
Gerisi faso fiso.
Maskeni takıp sırf onu etkilemek icin rol yapacaksan gözümde adam degilsindir demektir.
Maskeler gecicidir, kalıcı olan benliklerdir.
Kendindir..
Kendin olmaktır..
Bu kadar taktik yeter de artar sanırım.
Kendin olmak bir taktikse bunu herkez kullanıyor zaten diyebilirsin bana.
Sence herkez kullansayd? gunumuzdeki yapay asklar bu kadar cabuk söner miydi, onu düsün bakalım..
Etrafına bak.
Etrafin 2 gun once ayrilmis 3 gun sonra baska birisiyle sevgili olan ask aptallariyla dolu..
Oha 18 eksi. :)) O da güzel..
Abanın abanın..
Zavallı herifler sizi..
Vay be.
Eski zamanlar..
Caylaktık o zamanlar be.
paramla satın alırdım hepsini :D hergün bitane oh günümü gün ederdim
He he tabi öyledir parayla değil o kolay yolu.
Gün gecmiyor ki karsimiza kendi bedenini asagılayan bir kadın arkadasımız daha cikiyor!
Ne hos..
Afeerin bebek :)))
Senide parayla alsınlar o zaman
erkek bile olsam kızları tavlamak istemezdim gibi geliyor:)
Nasıl yani?
varsayımda bile erkekçe düşünemiyorum da ondan:)
Gelmemesi gerekiyor mantıklıca düşünmeniz gerekli.
herkese göre değişir,çok hayalci de değilimdir:)ayrıca cinsiyet hissiyatla alakalıdır cinsel kimliğim buysa başka bir cins gibi düşünemem:))
Ilk once onu etkilerdim saygi cok onemli yani benim icin, saygim sonsuz olurdu bir yere giderken elini tutardim ona gozlerimle herseyi anlatirdim boylelikle oda bana karsi bos olmamasi icin
bazıları hiç anlamıyor hiçç öyle san sennn
Doğal olurdum ona güven verirdim (tabi sonradan boşa çıkarmamak üzere) ve birde yanımdayken kendini rahat hissetmesini sağlardım :)
peki bunlar yeterlimi tavlamak için ?
Etkilemek için öyle tabi kişide kişiye değişir o
nasıl sağlardın buunu işteee peki sen nasıl birini istersin tersine soraım bu dediklerini bütün erkekler yapyır zaten
yapıyorlar ama sadece köprüyü geçene kadar ben en çok güvene önem veririm bir kere en ufacık şüphe duysam bitmiştir benim için sonra onun yanında kendimi rahat, huzurlu hissetmek isterim ne bileyim bana sarıldığında kollarında güvende olduğumu bilmek isterim :D
tamamda sizi seven erkekleri hissetmiyorsunuzki bu ne böyle utangaç deyip çekiliyorsunuzz
elimi bile kıpırdatmazdım karşımdaki benim gibi bir kızsa vay halime :) benim gibi kızları tavlamayla vakit geçirceğime imkansız olurdum onlar tavlamak için uğraşırdı :D
hani erkekler kolay kız sevmiyor ya bende kolay erkek sevmiyorum işte benim erkeğim zor olmalı gizemli olmalı o benimle değil ben onunla uğraşmalıyım
Sanki millete zor kız kovalıyor ahah
starbucks'a gidip kitap okurdum entel dantel adamlardanım havasıyla sdkjkfldsf :D
sonra ?
:D
asdasdas
erkek olsam giyimime ve saçlarıma özen gösteririm ve daha çok akıllıca konuşup tavlardım zeki erkekleri severim ben bide kıza bir kere uzun bakarım sonra bidaha bakmam o bana bakıyor mu diye bakarken zaten ilgisini çekmiş olurum gibi geliyor :))
Cool davranırdım. Giyimime dikkat eder her daim temiz olurdum, erkeksi ve hoş bir parfüm kullanırdım. Öyle her kızla diyaloğum olmazdı. Ağır başlı ve güvenilir tavurlarım ve sessizliğimle saman altından su yürütürdüm :D :D
Aynıda beni anlattı ya :)
:Dddd sert adamsın sen .ddd
Pınar ya erkek olsaydım ne yapardım dedik erkeğim demedim .D
Uykusuz genç eyw hacı abi asdfghj
hiç bır şey cool takılırıdm cool olmak her zman artıdır bırde kibarlık incelik ekledik mı al o erkeği sakla koy yastığın altına:D
yetersiz hatunlar etkilenmek istiyorlar...
ama etkilemeden güldürmeden bunlar yetersiz zaten ilk başlarda bu dediklerin oluyor
yastığın altına değil de başka bir yere koysak ?
Cevaplara şöyle bir baktımda bu kızlar iyiki erkek olmamışlar :)
demii hep aynı şeylerrr bunları erkekler yapmış zaetn sonuç alamamış ondan dolayı gelip burada soru açıyorlarrr
kesinlikle önce güvenini kazanırdım. 1 haftada oldu bitttiye getirip -kaba tabiriyle- çıkmak yerine 1 yıl arkadaşça yapabileceğim herşeyi yapardım onunla birlikte. sonra zaten kızların %90 'ı birlikte sürekli vakit geçirdikleri erkeklerden ister istemez hoşlanıyorlar. anlatabildim mi?
alaksı yok gelecekmi senden hoşlanmasa kız ? güveni verecekmisin ona vede güncellememi okurmusun
hoşlanmazsa o konuda yapılacak bişey yok oda kıza kalmış artık.. senn amacn bu değil mi zaten
erkekler , bu sorudan çok taktik çıkarır :) bazı yorumları o yorumu yapan kızların üzerinde denemeli,bakalım gerçekten öyle mi istiyor :)
ama sonuç olarak önce kızın güvenini kazanmalı...gerisi geliyor zaten.
etkilenmek istiyorlarrr hepside farklı farklı şimdi o süre içiersinde adamın işide zorr
yapacağım tek şey kızları tavlamamak olurdu. inanın bu erkekleri daha havalı ve çekici gösteriyo gözümde.
bazı kızlar bunu gay olarak nitelendiriyor ama, farkındamısın
kardeşim onlar anormal olan kızlardır sana denk gelmştr bırak öyleleriyle sohbet etmeyi .dd
oha ya ne alakası var . erkeğe aç kızlar söyler onu dikkat çekmek için. boş olan kızlar.
ömrün boyunca yalnız kalırdın o zaman kıza istediği şekilde yaklaşılmazsa kızı elde edemiyorsun gidiyor başkasını seçiyorr
ulaşılmaz olursun kız senin ayağına gelir. abi biraz mantıklı düşün
öyle oldum zaten olmadı iş gitti başkasını seçti hiç söylemedim sevdiğimi.
valla ben bırsey yapmazdım azıcık yuz verır sonra kendımı cekerım o sonra pesımden gelır tabı bu butun kızlar ıcın gecerlı degıl :D
:))
önce uzaktan bakışmaya çalışırdm sonra yanına gider nosunu isterdm
ondan sonradda bir diktir gitt yaaaa lafını yerdinnnn
tbii tabii
sonra 2 tokat yersin oturursn yerine .d senden adam olmaz kızım :D çok basite kaçtın dizilere kanma sen .d ordaki olay farklı .d
Üzerine düşmem,ara sıra arar konuşur.Ona hoşlandığım biri olduğunu ve kendisinden tavsiye istediğimi söylerim.İki üç gün sonra teşekkür etmek için bir buluşma ayarlar, Kendisine mükemmel bir parfüm hediye ederdim;)
gümüş-kelebek e katılıyorum. erkek bile olsaydım kızlarla işim olmazdı asdfg
Ne alaka niyeki ömür boyu yalnızmı kalacksın?
:))
Yapmayın güzel kardeşlerim üretin biraz bklm
Güzel bir soru. Hollywood'da filmi yapılacak türden
Eyv sizlerinde yorumları önemli.
ben bana iltifat edilmesini seviyorum doğal olarak bütün kızlar sever :) yani bende bir kıza iltifat ederek yaklaşıp işi öyle ilerletirim işte :)
bir taraflarınız kalkıp gidiyorsunuzda aama hele kız güzelse hiç işe yaramıyor
yo ben denedim olmadı
neyi yapamamışım kız anlamıştır ayrıcaaa sevgilisi var mıyokmu belli değildii yanii bir küs bir ayrıl durumları vardı o kızdaa
2 seçeneğim var teklifmden 2 side olumlu olması gerek yani Red olmamalı tekliflerde :D yoksa deme boşver öyle kalsın boşversene sen .d
Yüz vermez, kendi halimde takılırım. Beni sevmesini ağzından burnundan getirirdim o zaman bak nasıl peşimdeler
gözlerinebakar her şeyi anlatırım sonra ellerini tutar ben böyle bir adamım benim misin derdim hepsi bu
Ooo yeah baby.
Sevdim seni..
Farkli frekanslar her zaman dikkat ceker.
Yalniz bir sorun var be sekerim.
Elini tutturacagindan emin misin?..
ne içiyosan bana da gonder :)
etkileyici bakardım çekici bir tebessüm ederdim kibarca konuşurdum :)
yetersizz
ilk görüşte bu kdrr napıym daha
Sadece onunla ilgilenirdim gece kapısına güzel bir şeylr bırakırdım (babasını göze alabilirsem!)
erkekler bunları zatn yapıyor ve sonuç alamıyor arkadaşmmm dolu soru var burdaaa
Kadınlar hafif sizden hoşlandığını anlayınca, hemen başka kadından bahset, de ki, benim eski kız arkadaşım mankendi, sonra onun ev arkadaşı bana yazdı.. Ben de olur mu hayatım dedim, kıskançlık krizine girdi ayrıldık.. Ev arkadaşı aonra beni aradı engelledim.. ayıp olur... Kıza bir de takip ettiğiniz mankeni gösterin, kafa trilyon olur kendini sorgular.. Ben çok aldım bu taktikle, gurup içindeki kıza yazma.. İlk başta kızla konuş gülüş, saçını düzelttiği an, düzeltecektir.. Hemen arkadaşına dön cilve yap.. Kafayı yiyecektir, sonra arkadaşıyla iyice kanka moduna gir instayı al, kıza da dersin senin telefonunu alabilir miyim verecektir 🤣🤣🤣kızlar gerçekten tuhaflar illa oyun yapacan, ya tanış hadi bana gidelim de gelmez, manipülasyon yap kafayı yedir 2 saate gelir sana 🤣🤣🤣
gözlerime kalem çekerdim kısa süreli bakış atardım.espri yapardım yakın otururdum.seksi bir parfüm kullanırdım.bir şeyler içelim mi derdim,içtik diyelim soğuk davranırsa,olmadı bir hassktir çeker başka kızlarda şansımı denerdim.
bunlar sıradan bunlarr birşey değilll hep olmadığını düşünsene bir vede güncellemelerimi okuyup öyle yorum yaparmısınız çok sevinirim :)))
demek paranız yok :))) en önemli şeyi dememişim.olmasa bileee ;))) sen anla.güzel yere götürcen ;))
ne paramız yok nerden çıkardın onu ?
etkilersin o zmn
Asla göz kırpmazdım. Tavlamak için göz kırpan birine rastlamıştım gülmekten ölüyordum az daha.
:D he valla bu devrde yapılan hoş şakalardan bir ifade şekli .dd
Kizlar bırakın bu ayakları tip olmadıktan sonra yazdığınız şeyler fasa fiso tip olunca zaten siz pesinde kosuyorsunuz yani hal ve hareket 2. Planda yemeyelim birbirimizi..
cok doğru..
kizi sirf tavlayacam diye mal gibi gozunun icine icineuzunca bakmazdmda kisa sureli bir kac kez capkin bakis atsanm yeterlidir bir kizi tavlamak icin tabi erkek tipime uyarsa
sahsen hıc bır sey yapmazdım kızlar tavlanmaz bır guzel cıcek ıle ınsan konusmadan gozlerı anlatır herseyı tabıkı bakmasını bılene ve ıcınde bır sevgı fılızlenene...
tavlamayi bilmiyorum nasil yapardim ama sevdigim hoslandigim bir kiz olursa ona acilmaktan hic cekinmem
tavlmayı bilmiyorsun reddedilme ihtimalin çok yüksek
reddedildimde ondan 1 ay peşinden koşturdu kız benim hakkımda olumlu 1 şey söylemedi
niye ?
demekki öylesine olmuyormuş bak kız öyle yaptı
ne ypcm ben böyleee
ne derdim var benimmm bir şey sorabilirmiiyim sana ?
Ben beyfendi olurdum. her gördüğüm kıza yazılmaz pek kimseyle muhattap olmazdım. yani beni tavlayacak adam böyle olur heralde.
Erkek olda görelim, bakmazmış hahah
ben erkek olsam bile bu çok zor :D biz bazen kendimizi bile tanıyamıyoruz ki işiniz çok zor :)
Alkışlayın
kibar olurdum sandelyesini çekerdim bir yere çıkarken elini tutardım çantasını taşırdım kızlar kendi aralarında konuşur kısacası gerçek bir centilmen olmak gerekir kaliteli olmak gerekir ki ne yazıkki her erkekte bu potansiyel yoktur :((
hahahah teşekkürlerr
ne alakası varrr bunlar yeterli değilkiii siz kızlar etkilenmek istiyorsunuz
bişey sormam lazım ama gerçekten ilgilenin lütfen bir çocuktan hoşlanıyodum ve çok centilmendi zaten hem yakışıklı hem centilmen olunca tam aradığım bide balık burcu çocuk bana deli gibi bakıyodu bende ona beni güzel bulduğunu ama hoşlanmadığını söyledi ve senden hoşlanan birini tanımak için ona bakarsın dedi önümde arkadaşıma benim için ne düşünüyorsunuz
ve kesinlikle doğru kızlaretkilenmek ister ve etkilersen senden hoşlanırlarr
zaten starbucks'a giden ve kitap okuyan bir adamdan etkilenebileceğim aklımın ucundan bile geçmezz :) kendime bakarım vucut geliştirmeye giderim karşımdaki her hatuna bu kız yatmalık gözüyle bakmam hayatımda sevmediğim birisi olursa asla aldatmam zaten kızlar böyle bir erkek keşfedince peşine düşüyor bu asıl cevabım az önce ki makaraydı
offff bende salak gibi konuşmadım mesaj attım baya üstüne gittimmm
alakası yokk kızların ne istediğini bilip ona göredavranmak lazımm adam gibi adamlarla işleri olmuyorkii istediklerini alamayınca çekip gidiyorlar
hahahhahahahahahahahh çok güldüm :D
kesinlikle uyguluycam teşekkür ederimm
hahahhahaha çok seşeker
öyle olsaydı garsonlar yalnız olmazdı bunların hepsi anlamsız ve yapmacık 1 kız en fazla 1 hafta dayanır bu davranışlara bahsine de girrerim :)
Soru bir kızı nasil tavlarsınız benim fikrim yani daha birsuru şey var tabi ama ben bunuyazmayi tercih ettim
tabiki yazabilirsin senin görüşün öyle ama bir kızı etkilemeyi erkekler daha iyi bilir bence bilmeli de:)
sora terket dimi =)
Ben öyle Hemen terk etmem imkanı yok :D
Bakışırdım onla surekli göz göze gelmeye calışırdım umut varsa gider konuşurdum.O ne oyle arkadaş göndermelerrr biraz cesaretli olun ya
ne arkadaş göndermesi öyle bir şey yokkk... gipip konuşmak iş değil kıza kendini ispatlaman gerek kızlar etkilenmek istiyorlar ... anca ben seni arkadaş olarak görüyorum deyip gönderilirsinn
Bu kızlar daha kendilerini tanımazlarken anlamazlarken bizim onları anlamamızı tanımamızı beklemeleri çok komik :D
kesin tavlayamazdim:) o kadar naza ve tribe asla kkatlanamazdim sende yapiyosundur dersiniz simdi trip atmiyorum ben inatciyim inat ediyorum sadece
cool davranırdım, takmazdım, giyimime dikkat ederdim .. mantıklı davranırdım.
lütfen güncellemeyi okurssanız sevinirim hepsini mümkünse ..
hiçbirşey yapmazdım beni tavlayacak bir kız çıkardı kesin
yaklaştıktan sonra ne yapardın hatunlarımız etkilenmek istiyorlar
yorumlar akıyor valla resmen uçtum burda böyle düşünen kızlar olunca ister istemez aklıma çapkınlık geliyor :)
umursamaz ve kendinden emin hareketler her zaman daha cok ilgimi cekmistir..bi erkek giyinmeyi ve konusmayi biliyorsa istedigini elde eder diye düsünüyorum..yani erkek olsam bunlara dikkat ederdim:)
-Hafif kas,kirli sakal,kısa saç,abartıya kaçmayan giyim
-Gereksiz konuşmalardan kaçınmak gerekir.Dinlemeyi sevmelisin.
-Temizliğine dikkat etmelisin.
degısen bır sey olmazdı aynı kafa yapısı yerınde kaldıktan sonra,hep yaptıkları gıbı su gelsede teklıf etse diye beklerlerdi:)
erkek olsaydım sevdiğim kıza türlü komiklikler yapardım peşini bırakmazdım onun yanıda olduğumu hissetirirdim kötü anında hep yanında olmaya çalışırdım türlü maceralar yaşatırdım ve ailesiyle tanışmak istediğimi söylerdim. Erkeklerde utangaçlık çok kötü bir şey bence.
komiklik derken şakalaşmak anlamında söyledim
macera şart :)
Kardesim bu kizlardan bir cacik olmaz. Fikir falan almican bu kizlardan cunku hep yanlis fikir verirler ister istemez. Hic bisey bildikleride yok. Bi kizdan aldigin cevabin tersini yap her zaman:)
Kızlar genelde "Erkek olsaydım, her gün bir kızla yatardım" türü cevaplar verdiği bir sorudur. Ancak nasıl tavlardı sorusuna daha ince ve estetik cevaplar da duyabildiğimiz olmuştur. Bildiğim ve anlattıkları kadarıyla el ve ayakkabılara daha çok bakılıyor (Amaç sex değilse)
seviyormuş gibi yapıp sevmezdim ama o kızlar siz olacaktınız gün intikam günüdür :DD
neden intikam?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar