Şaşırtırdım sürekli ve onu heyecanlandırdığımda zaten doğal olarak bir süre sonra teslim olur yani hiç mi dizilerde filmlerde görmediniz işte ordaki erkekler ne yapıyorsa benzerlerini yapıcaksın öyle ağzını yayarak konuşucaksın arada göz teması yiycek gibi bakışlar sonra cıks yemem tavırları bitti
Bazı erkekler gibi kızları ikna etmek için olmayan bir karaktere bürünmem şeffaf olmayı tercih ederim neyse oyum sonrasında bir pişmanlık yaratmak istemem Maalesef ki erkekten yaptığı en büyük yanlışlardan birisi olmadıkları biri gibi kendilerine gösteriyorlar sonrasında kız olmayan birine aşık oluyor ya da seviyor erkek bunu anladıktan sonra gerçek karakterine geri dönüyor ve kız büyük bir şok içerisinde kalıyor bir erkek olsam asla böyle bir şey yapmazdım Sonuçta karşındaki kişide bir insan duyguları var ona bu hayal kırıklığını yaşatmazdım
İlgilendiğimi hissettirirdim en başta. Ona önem verdiğimi. Onu tanımaya çalışırdım. Sonra hoşuna gidecek onu mutlu edecek aktiviteleri beraber yapmayı teklif ederdim