bayanlar "ben erkek olsam söyle bi erkek olurdum".
baylar "ben kadın olsam söyle kadın olurdum."
nasıl bir erkek veya nasıl bir kadın olurdunuz...
baylar "ben kadın olsam söyle kadın olurdum."
nasıl bir erkek veya nasıl bir kadın olurdunuz...
kız olsaydım gazeteci bayan arkadaşla birlikte fatih çarşambada şeriatçılarında arasında aile baskısı varmı yokmu analizi yapardım koşar adımlarla. ( şaka bir yana vallahi bende inançlıyım. en az 6 sureyi ezbere biliyorum şeriat düşmanı izlenimi vermek gibi bir düşüncem yok.) aklıma geldi yazdım.
içli köfte dökerdim mantı açardım off parmaklarınızı yerdiniz..
Ben erkek olsam tam bir centilmen ayrıcada cool bi tip olurdum. Kasıla kasıla yürürdüm vallahi sümüğümü bile atmazdım saçma sapan kızlara :D
Cool'san bendensin bebekkk kaç gel
Sen erkek olsan başın dertten kurtulmazdı derler hep, ama isterdim iyi bir erkek olurdu benden :)
Cevap
14Cevap
Ben kadın olsam kimseye ait olmayan bir kadın olurdum erkeklerin kalbini kırardım aşık ederdim oynardım onlarla, en haklı oldukları zaman da bile çarpık bir şekilde suçlar arkalarını dönünce başkaları ile flort ederdim yüzlerine karşıda her şeyin sözünü verir sonra kaçacak bir yol bulurdum :D
sen kadir inanırla gülşen bubikoğlunun yaban filmini çok izlemişsin galiba. :-)
ben kadın olsam adet olayına çözüm getirmiş ünlü bir doktor olurdum.yeter yahu sancın kendine benim ne günahım var.beni niye patates ediyorsun ey sevgili.
kız olsam miniyi giyer kayışdağında tur atardım :)))
:)) tur atardım dedim ama adım bile atamazdım heralde
:) yok beyaaa..tayt çıktı mertlik bozuldu artık
kız olsaydım askere gitmezdim ama erkek oldum 15 ay çektim kız olup ömür boyu çekmek vardı bide :D
hadi be sende yarım akıllı askerlik kadar nalet biyermi var ya gelene adammı diyolar davulun sesi uzaktan hoş gelir sonuna kadar vatan bizim vatanımız ama insanı herşeyden soğutuyolar askerlik kutsal tamam bizde bu vatanın çocuğuyduk 4000 kişilik iştima alanında 1 salağın yüzünden 2-3 saat sürünürmüsün en basiti illallah ettim ben hep böyle konuşuyorum 2 ay önce kağıt geldi asker kaçağıyım diye adamlar erken göndermişler askere çağardılar gittim şubede 3 gün yaptım 2 yıl aradan sonra bıktımmmm.
ben erkek olsam bu öküzlükle olsam olsam abazan olurdum. iyiki kizim lahn.
Ben bu soruyu 5-6 kız arkadaşıma sordum cevap aynen şu becermedik kız bırakmazdım diyorlar niye böyle bişey yapıyosunuz dedigimde çok isteyen var dediler yeminle :))
aynısını bende yolda giderken 2kızdan duymuştum
Ya herkese verirdim ya çok iyi aile kızı olurdum bilmiyorum yani :)
Eger kız olsam benim gibi seven bi erkek olsa kesinlikle kabul ederdim böyle yüz üstü bırakmazdım
aynen öyle 8 sene bekletilir mi lan bi insan 8 senedir onu bekliyorum yeminle ne ondan önce olsu neden onsan sonra ama işte dönüp bakmıyor bile
bilmem yeni yen ifark ediyorum epey bi zaman geçtigini
Ne 1 dakkasını vermek beni fark bile etmiyo
sucuklu yumurta yapıyım yer misin :))
bu ne demek şimdi anlamadım
tamam da sen olayı küfüre baglamışın yeminle ben hiç öyle bişey düşünerek yazmamıştım
haklısın benim düşüncesizligim ama o yöne çekecegin aklıma gelmemişti
"ateşli piliç"ler olur
:)
erkeklerin coğu düşünüyordur kız olsam verirdim diye fazla alamadıkları için ama bilmiyorlar ki kızlarda erkek olunca herkesi almam diyeceklerini :D
he yaa, pek iyi değilim aldırma sen :D
Yine çok can yakarım.
Fırlama bir erkek olurdum sanırım. :)
ben kız olsam herkese verirdim galiba :/
ruh ikizimm :)))))
ben erkek olsaydım ıı benden erkek olmaz :((
naeymiş naeymiş ?
püüüüü kendimden tiksindim sus sus hafız evde kalırdım yine elizabet yine elizabet :)))
İyi kadın olurdum.
kız falan olmam ben
Çok çapkın olurdum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar