Sevgilime çok ama çok kırgınım

Dün gece sevgilimin bilecikten (bana daha önce bahsetmediği) bir erkek arkadaşı 2 günlüğüne bursaya geliyormuş Çocuk bununla görüşmek istemiş. Kız arkadaşım da görüşmek istediğini bana söyledi. Ben de kim olduğunu bilmediğim için görüşmesini istemediğimi söyledim. Bana yaptığı muamele beni çok kırdı, resmen o çocuğu benden üstün tuttu. O benim 6-7 senelik arkadaşım gibisinden laflar etti. Sonra tanıştırmak istedi. Onca laftan sonra çocukla beni tanıştırdı. Bir sinirle çocuğa sert konuştum ve mekandan ayrıldım. Çocuk iyi bir çocuk ama kızın bana yaptığı tavır çok gücüme gitti. Bütün gece mesajlar attı, beni kırdığı için özürler diledi. Hiçbirine cevap vermedim. Sabah biraz konuştuk ama kırgın olduğum için soğuk konuştum. O da daha fazla yalvaracak gücüm kalmadı dedi. Akşama bir buluşma ayarladık. Sizce akşam nasıl davranmalıyım, yolu vermeli miyim devam mı etmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Çocukla görüşeceğini bana sabahtan söylemişti çocuk akşam geliyordu görüşmesini istemedim o da tamam görüşmem özür dilerim dedi. Akşam çocuk bursaya gelince tekrar konuyu açıp bana sen kimsin muamelesi yaptı. Sonra da bütün gece bana çok değer verdiğini anlatan mesajlar falan yazmış..
Güncellemeler
+1 yıl
Bana dediği aynen şuydu arkadaşlar: " Kusura bakma ama o çocuk benim 6-7 yıllık arkadaşım ve kırk yılda bir geliyor. Seninle yaşadığımız şurda birkaç aylık şey. Her dediğine tamam diyemem anlayışsız davranırsan"
Sevgilime çok ama çok kırgınım