Sevgilime üzülüyorum çook üzülüyorum?

Arkadaşlar merhabalar sevgilimle 6 aydır beraberiz ilgisini göstermedi Sevgisini en azda gösterdi değersiz hissettirdi ve ben bişeylerin farkına vardım ayrılmak istedim. Ağladı özür diledi elimden gelenin fazlasını vs yapıcam dedi bende şartlarımı kabul edersen yürürüz dedim hepsini kabul etti felan. Bakıyorum bazen cidden çözemiyorum bazı şeyleri şimdi bir örnek vereyim iki hafta önce ona ayakkabı bakmasını istedim bana bakmadı bende harıl harıl ayakkabı arıyorum bir haftadır ve o bana atmayınca bende gittim bi kız arkadaşıma yazdım dedim ki bana ayakkabı bakarmısım oda bakarım dedi bunu söyledim kıza niye yazıyon ediyon felan yapmaya başladı aynı sevgilim aylar öncesinde beraber tişört bakmaya gittiğimizde benim yanımda erkek kuzenine tişörtün fotosunu çekip atmıştı bana mı absürt geliyor anlamış değilim. Gittikçe uzaklaşmaya başladım ondan hala devam ettiği için buna. Bilmiyorum ne yapıcam ben kaybetmiyicem o çok şey kaybedicek bi yıldız gibi kayıyorum hayatından farkında değil garibim.
Sevgilime üzülüyorum çook üzülüyorum?