Sevgilime çok bozuldum, yani büyütüyor muyum bilmiyorum ama inanın çok kırıldım:(

bir buçuk yıl oldu ilişkimiz, ve bu sürede işleri hiç iyi gitmiyor, hatta son zamanlarda hiç para kazanamıyor. yani bu söylenmez ama buluştuğumuzda benzinine, sigarasına kadar alıyorum. para biriktirip küçükte olsa başbaşa geçirebileceğimiz, günü birlik iki günlük tatiller ayarlıyorum biraz stresi azalsın diye.elimden ancak bu kadarı geliyor ki bu bile beni hafiften zorluyor.ve ondan bunca zaman tek birşey bile istemişliğim yoktur...

neyse bazen konuşurken ole ne bilim tatil resimleri vs vs gördüğümüzde, ya bizde ilerde avustralyaya gidelim falan diyorum, durumları yola sokunca. bana tepkisi, sigara alicak param yok, söylediğin şeylere bak falan diyor. diyorum ya hep böle kalmıcaz, geçici bir durum, yani gördüm söyledim nolcak ki...

neyse dün oturuken, ole konusuyouz havadan sudan bana söylediği şey, çocuklarla bizimde en büyük hayalimiz parayı vurunca brezilyaya gidip dünya kupasını izlemek.

ya sakamı bu.. ben söylediğimde, demediği laf kalmıyor adam arkadaşlarıyla hayal kuruyor. inanın çok bozuldum. hiç birşey söylemedim ama öle kaldım... tabiki tek sorun bu değil ufak sorunlarımız var, ve duüsndum yani bu adam beni adam yerine koymuyor demek ki, ben onca şey yapıyorum ona, benim içinde olduğum bir hayali kurmak zoruna giderken, adamın planalrina bak... haksizmiyim? yani dünden beri nasıl üzüldüğümü anlatamam... boş bulunmuştur, falan diyorum ama inanın buna benzer şeyler söyledim diye ciddi beni azarlayan adam :( siz ne düşünyorsunuz?
Sevgilime çok bozuldum, yani büyütüyor muyum bilmiyorum ama inanın çok kırıldım:(