Sevgilim beni çok üzüyor.

merhaba arkadaşlar. onunla 2 senedir çkiyoruz. ailelerimiz biliyor. sözlüyüz. ama ben ona hiç güvenemiyorum. uyucam dese bile inanamıyorum geziyor zannediyorum. nasıl budrumu aşarım? sürekli sorular soruyorum kıskandığımı çok belli ediyorum bu yüzden beni artık fazla takmıyor. aslında nerde neyaptığını sormamak takmamak güvenmek istiyorum aama yapamıyorum dayanamıyorum. çok kıskanç olduğum için bugün biraz kalbimi kırdı bende telefonda ağladım. böyle yaparsan hep böyle ağlarsın dedi bu dahada üzdü beni. ama bitemez brakmam seni falanda diyor. arkadaşlar nolur yardımcı olun. çok kıskancım bulunduğu ortammda kız olduğunda deliriyorum.dalga geçiçek olanlar lütfen yazmasın. ciddi cevaplar istiyorum. çünkü durumum ciddi. ağlama krizlerine giriyorum. bulunduğu ortamda kız olunca deliriyorum dayanamıyorum acaba knusuyomudur bakıyormudur diye düşünüyorum ben çok sadığım oda yapmasn istiyorum ama kendimi kahrediorum artk rüyalarımda başka kızlarla gruyorum onu uyanıp ağlıyorum lütfen yardım edin lütfen... :(
Sevgilim beni çok üzüyor.