Sevgilim sürekli başka kızlarla görüşüyor. Ayrılmalı mıyım?

4 yıllık bir ilişkim var. Ailem öğrendiğinde onaylamadı ve kesinlikle istemiyor ama biz birbirimizi seviyoruz vazgeçemiyoruz. Sevgilim beni ailesiyle tanıştırdı ve sürekli görüşüyoruz. Şu an okuyorum, seneye okulum bitiyor ve benimle evlenmek istiyor. Yani seneye evleneceğimizi konuşuyoruz gerçi ilişkimiz başladığından beri hep bu yönde ilerledik. Şu ana kadar her şey güzel görünse de beni aldatıyor. Şöyle söyleyeyim sürekli face de kızlarla yazışıyor sonra bazen ilerleyip telefona gidiyor ama şimdiye kadar 2 tanesiyle buluşmuş. Ve ben 2 kere face de konuşurken yakaladım. Bunları da facesine girdiğimde okuduğum mesajlardan anladım. Ağladım kızdım ayrıldım ama hep bir bahanesi vardı İHTİYAÇ. Sonra uzun bir süre bir şey yoktu ama bana artık yapmıyorum demesine rağmen şu an başka biriyle konuştuğunu biliyorum. Ben onu uyarsam da ben seninle evlenmeyi düşünüyorum onlarla öylesine konuşuyorum sebebini biliyorsun diyor. Bu durumda da ben hep susuyorum çünkü farklı şehirlerdeyiz ve bana hep bu bahaneyi sunuyor bu bir sebep değil ben seni seviyorum diyor. Şimdi ben ona ya ben ya o deyip ayrılayım mı yoksa susayım mı çünkü bu olmazsa yine başkası olacak. Ben seninle ciddiyim diyecek..
Sevgilim sürekli başka kızlarla görüşüyor. Ayrılmalı mıyım?