4 yıllık bir ilişkim var. Ailem öğrendiğinde onaylamadı ve kesinlikle istemiyor ama biz birbirimizi seviyoruz vazgeçemiyoruz. Sevgilim beni ailesiyle tanıştırdı ve sürekli görüşüyoruz. Şu an okuyorum, seneye okulum bitiyor ve benimle evlenmek istiyor. Yani seneye evleneceğimizi konuşuyoruz gerçi ilişkimiz başladığından beri hep bu yönde ilerledik. Şu ana kadar her şey güzel görünse de beni aldatıyor. Şöyle söyleyeyim sürekli face de kızlarla yazışıyor sonra bazen ilerleyip telefona gidiyor ama şimdiye kadar 2 tanesiyle buluşmuş. Ve ben 2 kere face de konuşurken yakaladım. Bunları da facesine girdiğimde okuduğum mesajlardan anladım. Ağladım kızdım ayrıldım ama hep bir bahanesi vardı İHTİYAÇ. Sonra uzun bir süre bir şey yoktu ama bana artık yapmıyorum demesine rağmen şu an başka biriyle konuştuğunu biliyorum. Ben onu uyarsam da ben seninle evlenmeyi düşünüyorum onlarla öylesine konuşuyorum sebebini biliyorsun diyor. Bu durumda da ben hep susuyorum çünkü farklı şehirlerdeyiz ve bana hep bu bahaneyi sunuyor bu bir sebep değil ben seni seviyorum diyor. Şimdi ben ona ya ben ya o deyip ayrılayım mı yoksa susayım mı çünkü bu olmazsa yine başkası olacak. Ben seninle ciddiyim diyecek..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılseven insan başkasına dokunamaz ihtiyaçta neymiş ya, ilerde evlendiğinizde sen ondan uzağa gitmek durumunda kalsan ne olacak o aradada ihtiyaçlarını başkasıyla senn evinde mi karşılayacak ? saf olma lütfen kendinide böyle küçültme seviyorsa bekler sabreder arkadaş. ben olsaydım ilkini afferderdim belki ama tekrarında kesinlikle bitirirdim 2. defa yaptığında bu hata olmaktan çıkıyor çünkü.
134 Yorumla
Soran+1 yılya evlenince illaki böyle birşey olmayacak ama biz onunla el ele bile tutuşamıyoruz aylarca biribrimizi göremiyoruz oda erkek sonuçta
Cevap sahibi+1 yılneden hep onu haklı kılacak şekilde düşünüyosun bütün cevaplarını okudum denilen herşeye bir kılıf uyduruyorsun senin hyatın istediğini yaparsın biz fikrimizi söylüyoruz olmazsınız. gerçekten seven bir insan sevdiğine aldatılmayı layık görmez ve yapmazda yapıyorsa bunun açıklamasıda olamaz. sen nasıl kabullenebiliosun hayret ettim
Soran+1 yılkabullenmiyorum fikir yürütüyorum aldığım cevaplarla. aslında bende doğrunun yanlışın ne olduğunu biliyorum ama çok seviyorum onun da sevdiğini çok iyi biliyorum. insan bilmez mi görmez mi hissetmez mi ama işte böyle pis bir huyu var bende sadece yüzdük yüzdük kuyruğunda geldik onun böyle şeyler yapmasına engel olsam evlendiğimizde yapmayacağindan eminim
Cevap sahibi+1 yılcanım sen bu soruyu boşuna sormuşun burdaki cevaplar senin aklını karıştırır mutsuz eder seni sadece. sen sevgilini bırakmazsın, ayrılmazsın. yaptığı yakışık alır bişey değil ama sen bunu hazmediyosan ve ilerdede yapmayacağına gerçkten emnsen kimseye bişey dmk düşmez. ilerdede seni yanıltmaz umarım.
Soran+1 yılbende onu diyorum ona bak biz artık evlenme yolundayız artık ya sadece ben olurum hayatında ya da biz ayrılalım sende istediğin kadar istediğinle gez mi desem yoksa sabretsem mi demek istedim
Soran+1 yılben ona bunu bir kere daha dedim ayılıyordum ama o güldü sacmalama dedi öylesine konuşuyordum ben seni seviyorum bilmiyor musun tamam sil gitsin faceden dedi bende sildim. selam naber muhabetleri vardı. yine bana tamam görüşmüyorum artık diyecek o kişiyi silcek
Soran+1 yılgayet ciddiydim hatta kızdım niye gülüyorsun diye oda 2 günlük kız icin ilişkimizi mi bitiryorsun dedi
Soran+1 yılbilmiyor musun ozaman da standart cevap gelcek sen kızsın ben erkek aynı şey değil yani bu cevabı her erkek veriyor sormaya gerek bile yok bence
Soran+1 yılbilmiyorum. onu cok seviyorum oda beni seviyor. ben ona öğrendiğimde evlendiğimizde de yapcak mısın bana bunu dediğimde sacmalama şu an neden böyle olduğunu biliyorsun dedi. ailesine çok düşkün bir insan. şu an okuduklarınızdan dolayıp onun kötü biri olduğunu düşünüyorsunuz ama o çok sevgi dolu bana çok sahip cıktı ailesi beni çok seviyor çok ciddiyiz hatta bugün ev için eşya baktık netten. yani ilişkimizde ki tek sorun bu kızlarla muhabbeti yoksa herşey çok güzel. bende biliyorum yanlış olduğun
Soran+1 yılbilmiyorum ben sadece genclik bekar evlenmeden bazı şeyleri yaşayıp bırakcağını düşündüm hep ama burda herkes okadar olumsuz konuşuyor ki ne yapcaığımı bilmiyorum
Soran+1 yılşu an gerçekten yıkıldım ben sevgisinden asla süphe duymadım. ama herşey bana çok sacma geliyor benimle neden uğraşsın görüşemediği bir insanla neden hergün konuşup görüşsün benden ayrııp kendine kendi şehrinden bir sevgili yapabilir benimle neden beraber ozaman
- +1 yıl
kendine böyle binlerce soru sorabilirsin hergün bak kahrolan yine sensin be güzelim aşk fedakarlık ister evet ama hep sen susrsan olmaz bu aşktan çıkar bırak o senin için çabalasın biraz ayrıl çünkü erkekğin gerçek yüzünü ilşkiyi gerçekten bitrdiğinde görürsün dene bakalım senin için ne kadar çaba sarfedicek en azından kafandaki bir kaç soruya cevap bulursun bu şekilde..
Soran+1 yılbenim kafamda aslında hiç bir soru yoktu. bir sorun vardı o da bu kız meseleleri onların da cevabını bilyordum zaten. benim bilmek istediğim gecer mi gecmez mi ben yanlış mı düşünüyorum ama herkes öyle bir duruma getirdi ki seni sevmiyor eee benden ne cıkarı var bu cocuğun tam tersine benimle illgileniyor maddı manevi destek cıkıyor ozaman bunlar ne için sevmese neden yapsın sacma yani şu an düzensiz bir hayatı var ama evlenince herşey yoluna gircek oda böyle istiyor ama ne bilim...
Soran+1 yılyani herkes seni sevmiyor sen salaksın gurursuzsun diyor da bu ilişki tek taraflı yürümüyor oda bana ilgi alaka gösteriyor ki benim için birşeyler yapıyor ki bu ilişki yürüyor
- +1 yıl
ya madem aşkından bu kadar eminsin neden buraya yazarak sorma gereği duydun ne cevap bekliyodun ki bu kızlar tarafından hoş karşılanan bir durum değil buraya yazmakla kafanı karıştırma bence senin kararın belli hla kararlıysan allah mesut etsin demekten başka bişey demek düşmez kimseye ...
Soran+1 yılsadece başkası bu durumda olsa ne yapar diye merak ettim bide herkesin bu kadar katı olduğunu düşünemedim. sonucta herkes seviyor bir ilişki yaşıyor hatalar yapıyor önemli olan ders cıkarmak belkide aldatan benim. hayır yani kimse bana bu cocuk sana karşı nasıl diye sormuyor yani ben sadece yaşayan başka biri daha varsa merak ettim ne bilim sacma sapan birşey oldu
Soran+1 yılanladım. ama zor işte 4 yıl az zaman değil o benim ilk aşkım belkide herşeyin ilki onda olduğu için böyleyim belki bir kac ilişkim olsaydı bende katı olabilirdim. ama ilk o oldu son o olsun istedim
Cevap sahibi+1 yılben sana başıma gelse ne yapacağımı söyledim ama ilkini affederdim insandır beşer şaşar. ama bu tekrarlanırsa affetmezdim. bu adam san 1 kere yapmayacam demiş ama yine yapmış. evlenincede olmaz diyo diyorsun ama bence bu kadar güvenmemelisin ve ona seni her an kaybedebileceğini hissettirmelisin. hiç kimse senden kıymetli olmalı sen şu güne kadar yeterince üzülmüşün tavrını koy oda ilişkiniz için bişeylere katlansın sabretsin oda kanıtlasın kendini sanaki için rahatlasın soru işaretlerin kalmasın
Cevap sahibi+1 yılne kadar çok ama demişim, türkçeyi katletmişim :)
Soran+1 yılteşekkür ederim burda beni dövmeyen bir tek sen varsın :)
Soran+1 yılben bu kadar kötü bir durumda olduğumu bilmiyordum en yakın arkadaşım biliyor durumları ben ayrılırken yapma dedi erkek dedi falan filan bende yani o öyle düşünüyorsa vardır bir bildiği diyordum
Cevap sahibi+1 yılburdaki kimse erkek arkadaşını bilmiyor tanımıyor sadece senn anlattıkların doğrultusunda bişeyler söylüyoruz. başta çok sert çıkmıştım ama anlattıklarını dinleyince insanın aklı karışıyor sende haklısın yani sevmese neden hiç görüşmediği biriyle uğraşsın. seviyordur tamamda şu yaptığıda pis bir huy kardeşim, en yakınımda var bak böyle bir evlilik 10. senedeler ve boşanma aşamasına kadar geldiler. umarım sen ilerde üzülmezsin. bu ikilemde olmak çok zor bir durum Allah yardımcın olsun inş. :S
Soran+1 yılsağol teşekkür ederim inşallah doğru karar veririm haftaya yanıma gelcek ozaman yüz yüze konuşup olmadı yüzüğü eline verirrim yapcak birşey yok gibi görünüyor ama oda ileriye dönük hep çok mutlu olcaz diyor duruyor
Soran+1 yılbide bu yazdığım soruyu silebiliyor muyum ben yeniyim de anlamadım burdaki sistemi :D
Cevap sahibi+1 yılvalla bende hiç soru sormadım bilgim yok bu konuda sorular siliniyor ama yönetim mi siliyo yoksa üyelerde silebiliyor mu bilmiyorum :)
Soran+1 yılkafam çok karıştı ya...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bak bunun tek sebebi boşta kalmamak ve o küçük egosunu tatmin etmek.daha ilerisine gitmeden ayrıl derim.zamanla alışırsın bir başkasına.ondan sana hayır gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılyani 4 yıl biz hertürlü zorluğa göğüs gerdik şimdi evlilik hazırlıkları içerisindeyken 1 yıl kalmış şurda ayrılim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
+1 yılbuna hala sevgilim mi diosun sen.ne kadr safsın ayakta uyutuo seni.yok ihtiyaçmış saçmalık inanmıorm buna ben.gerçkten seven adam bunları yapmaz.şimdi sevgiliyken bunları yapıosa evlenincede yapacaktır kesin! sevgilinin gözü dışarda ve bunu engelleyemzsin.evlenince sadece sennle yetinir sanıosan kendini kandırırsın bnce biran önce bundan kurtulmaya bak
123 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsa başını neden bağlasın ozaman benimle beraber olmayıp kendini eğlendirirdi. öyle değil mi
- +1 yıl
aynen öyle.laflara bakma güzelim.herkes elinde sonunda evlenecek başını bağlaması seni aldatmıyacğı anlamına gelmz.öyle olsa şuan çogu kişi aldatma yüzünden boşanmazdı.özellikle sevgiliyken aldatıosa kesin aldatır sana söliyim.hem sende nasıl bir mide var ya sevgilin gidio başka kızlarla yatıo sende ses çıkarmıosun.kadınlık gururu die bişey var.zaten seni seviorm diyip başkalarıyla yatıosa sevgisinede güvenme
Soran+1 yılyatmıyor, yatmadı yanlış anladınız sadece konuşuyor olayı oraya kadar getirmeden bitiriyor her seferinde sadece konuştuğuyla kalıyor
- +1 yıl
saol @nesli9335 .insanlar böle işte anca kendilerini kandırırlar karşısındakilerin değişeceğini düşürler ama kimse değişmez.sonra aradan birkaç sene geçer ağlayarak soru açarlar kocam beni aldatıo arada çocukda var napıcm ben.sevgi herşey demek değildir.ilerde üzülmemek için şimdi akıllı davranmak lazım çnkü bugün geleciğini belirler.
Soran+1 yılyani o beni ne kadar severse sevsin ben onu ne kadar seversem sevim ve sözümü atıp ayrıliim
- +1 yıl
soran kardeşim ben yanlış anlamışım ama buda aynı şeyin laciverti hiçbirşeyi değiştirmz.madem konuşarak bişeyler istio sen sevgilisisin senle yapsın madem icraat yok.bn olsam yapmadığınada inanmam.ilerde çok üzüleceksin sna bukadr sölüorm.tercihlerini iyi yap
- +1 yıl
bn senn yerinde olsam ayrılırdım evlilik ciddi bir olaydır şakaya gelmez.güvenilmez ve uçkur meraklısı bir adamla helede hiç geçmez.canı yanan sen olursun ilerde o zevk-i sefa sürer
Soran+1 yılmesajlarını falan kendim okudum hiç biriyle birşey olmamış. ama evlenince değişmez mi sonuçta evli olacak ben hep yanında olacam bir yuvası olacak, şimdi bekar bir insan benden ayrılıp ta yapamaz mı bunu
- +1 yıl
valla arkadaşım huylu huyundan vazgeçmez.kimsenin değişeceğini düşünme vede bekleme.boşuna dememişler alışmış kudurmuştan beterdir ya da can çıkar huy çıkmaz die.bunlar için söylenen bir sürü atasözü var demi.demekki birşeyler görülüp söylenio bunlar.etrafımdada böle olup değişen daha kimse görmedm bn.evlilikleri mutlu bile olamıo.görmemezlikten gelme hiçbirşeyi düzelir deme çnkü düzlmez.bn sana acı gerçkleri söylüorm biraz gözünü aç.ailene sölesen bunları kesin sizin işiniz olmaz zaten
Soran+1 yılsöyle söyliyeyim ben ondan uzağım 3 ayda bir anca görüşüyoruz. o yüzden böyle davranmasını normal sanıyordum sonucta benimle sevgili gibi yaşayamıyor. ama evli olsak hergün beraber olsak niye aldatsın onu anlayamıyorum sonucta onun yanında olucam mahrum kaldığı herşey artık yanında olcak yine de mi aldatır
- +1 yıl
mahkemeye git bak bakayım aldatmlr yanında olsada oluo mu olmuo mu? kendini kandırma arkadaşım yapmak isteyen vede buna alışan karısı evdeykende yapar.şahsen örneklerini çok gördüm.uzaklık önemli değil bunlar içten gelir.biri eğer dedğin gibi gerçkten çok seviosa başka kadını isteyemez bile.sen başka erkekleri arzulayabiliomusn? bu ihtiyaç değil sevgilin seni böyle kandırıo.insan sadece segilisne ihtiyç duyar bunuda onunla konşmkla bile giderebilr.sennki uçkur peşinde.tekrar ediorm kimse değişmez
Soran+1 yılyani sevmiyor mu beni
- +1 yıl
sevmior diemm ama sevgisini çok büyütme derim senden vazgeçemeyecek kadr sevdiğine ve deliler gibi sana aşık olduguna inanmıorm bn
Soran+1 yılbenimle neden beraber ozaman neden ayrılmıyor madem ben bu kadar körüm benimle neden görüşüyor neden ben ozaman orda istediği kadar kızla beraber olup görüşürdü
Soran+1 yılozaman kendine yaşadığı yerde istediği kadar sevgili yapıp benim tiıplerimi cekmezdi
- +1 yıl
sen ceptesin gülüm.gerçi senn düşüncelerin sabit ne desek boş bunu anladım şuan.sen körsün işte ve bundanda o memnun neden halini bozsun herşeyi kabul eden bir sevgili var sonçta.senn gibi safını daha nerde bulcak.sana net bişey diyim sevgilin evlenincede bunlara devam edicek.belki seneler sonra ama gene yapack buna adım gibi eminim.için rahat yatabilecekmisin geceleri çok merk ediorm
Soran+1 yılpeki safım cepteyim ama niye uzakta birini cepte tutuyor gitsin görüşebbildiği birini cepte tutsun maddi manevi kendi zarara uğruyor ona bakarsan
- +1 yıl
evlenecek işte snnle bunu düşünüo ama başka kızlarlada gönül eğlendirio çnkü sen buna göz yumuosn.nedn bıraksın seni
Soran+1 yıldiyorsun ki evlenince de böyle devam eder
- +1 yıl
kesinlikle öyle diorum.bak bunları kendi görüşüm olark değil çevreden gördüklerime dayanark söylüorm.sana anlatılanları iyi oku ve iyi düşün.sevdiğin adamla evlenip bir ömür mutsuz ve hzursuzda olabilrsin.ilkin olması hiçbirşeyi değiştirmz.zaten evlenince mutsuz ve huzursuz olursan sevginde biter m.etme sonra kafanı vurursun nedn evlendim bu adamla die
Soran+1 yılpeki öyle yapim ozaman
+1 yılsevgilinden nefret ettim. nasıl kabullenebiliyosun ? ne kadar gurursuzsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılben aşkta gurur olduğuna inanmıyorum. kabullenmek değil sabretmek benimkisi çünkü evlenene kadar bazi ihtiyacları olduğunu söylüyor. bende zaten bu yüzden soruyorum sabretsem mi yoksa artık kesinlikle bitirsem mi
- +1 yıl
bitir !
eğer susarsan devamı gelir tavrını ciddi bir şekilde göster ona gerekirse bitir ilşkiyi sonuçta seninde bir değerin var...
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle de ayrılıyorum zaten ama ben seninle evlencem sen evlenceğim kişisin diyor. sadece evlenene kadar izin ver diyor
Soran+1 yılverenin derken?
- +1 yıl
nesli kadınlar çok saf her lafa inanıolar sonrada çok üzülüolar.laflara kanmayı seçemden önce geleceğinin nasıl olacağını sorgulamalı insn.snçta insanlar bugün neyseler yarında o olacaklr
o seni sevseydi kimseyle yazışmazdı bence bunu kabullenmelisin
015 Yorumla
Soran+1 yılama 4 yıl bu az değil ve beni sevdiğinden hiç şüphem yok çünkü ailem karşı cıktı ve o buna rağmen hep yanımda oldu benden vazgecmedi. sevmese seninle mi uğraşcam deyip ayrılabilirdi benden
Soran+1 yılhayır sevgisinden 1 gram şüphem yok hiç bir şekilde bana 1 gün olsun sevgisizlik göstermedi
Soran+1 yılama bir insanın seni sevip sevmediğini anlarsın gözlerinden görürsün. evet yapaması lazım ama yapıyor sevmesine rağmen
- +1 yıl
sen kendini avundurcak bişey bulmuşsun ne desek boş sana kalbin yerine biraz mantığınla düşünürsen ne demek istediğimizi anlıycaksın zor bir durum anlıyorum seni ama emin ol eğer evlenirsen böle bir insanla ilerde olan sana lur hergün kahrolursun evde yolunu gözler yatağa tek başına girersin ...
Soran+1 yılevet dışardan bakınca çok aciz gurursuz görünebilirim ama sizde birini gercekten çok sevdiyseniz ne kadar zor olduğunu bilmelisiniz. ben hep onunla mutlu bir yuvanın hayalini kuruyorum sadece ben değil beraber kuruyoruz şimdi bana uyan diyorsunuz da çok zor çooook
- +1 yıl
şöyle düşün işe gideceksin ve eşim şuan ne yapıyor diye iç çekeceksin aklın onda kalacak, yeni parfümler aldığında ister istemez kimin için aldı , niye aldı diye şüphelerle yaşıyaçaksın. İster evine kamera koy o istediğini yine kaş ve göz arasında yapar. Durumun vahim benden söylemesi. Ailen istememekte haklı bende istemezdim şahsen öyle herkes ile haşır neşir olacak biriyle sonra neymiş efendim o erkekmiş buna tzzzzzz diyip geçiyorum.
Soran+1 yılben bura onu savunur gibi görünsemde sadece fikir yürütüyorum her türlüsünü düşünüyorum ama bizim tek sorunumuz uzak olup bazı şeyleri yaşamamamız. evlenince böyle bir duruma sebep kalmayacak. ailem konusuna gelince ailem cocuğu tanımıyor o mesele biraz farklı
- +1 yıl
kendi düşen ağlamaz..birgün keşke ailemi dinleseydim diyeceksin bence. Aldatmasına göz yumuyorsun diyecek söz bulamıyorum bu genişlik olsa gerek. Uzaklık , mesafe ? İş gezisine çıktın 30 gün uzaksın ona yine mesafe diyip katlanacak gibisin bazı bazı şeylere. Bu senin meselen beni bağlamaz ama bence senin gittiğin yol yol değil.
Soran+1 yılgeniş falan değilim yanlış olduğunu biliyorum zaten kabullenmiş olsam böyle bir soru sormazdım. evli olduğumuzda böyle bir durumu tabikide kabullenmem ama şimdiye kadar dediğim gibi kimseyle beraber olmadı sadece yazışıyor bende bunun kesilip kesilmeyeceğini soruyorum ve yanlışsada bu yanlışı ortadan kaldırmak istiyorum gec olmadan
- +1 yıl
sen bu gidişte tedavi görürsün, senin onu düşündüğün gibi o seni düşünüyor olsaydı bu soruyu sorduturmazdı sana. Seçiminin yanlış olduğunu bildiğin halde kabul etmiyorsun. Kesip kesmemek ? Yani beni aldatsın mantığı var ortada..senin ki sevgi boyutunu geçmiş yol yakınken kurtul. Alışmıştır o rahat durmaz artık hem rahat dursa bile bunları kabullenmek mide ister.
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
Soran+1 yılbide ben burda yeniyim bu sorduğumuz sorular siliniyor mu yoksa hep kalcak mı burda
+1 yılkesin sevişiyordur başkalarıyla da
05 Yorumla
Soran+1 yılzaten onun için yapıyor beni sevmediğinden değil
- +1 yıl
şimdi yapan evlenince de yapar ayrıl
Soran+1 yılevlenince bir karısı olcak ama ozaman yapmak zorunda kalmicak. ama buluşma durumları yok zaten sadece telden mesajlaşıyor. ben ona bunu söyleyip ayrılim mi direk
- +1 yıl
ayrıl.. yaw ne alaka evliler yapmaz diye bişiy yok ki.. sıkılır yapar ya da başka biri etkiler yapar..
güven meselesi
Soran+1 yılya tüm sorun bizim birbirimizden uzak olmamız. yan yana olunca neden yapsın. sende erkeksin yani evlenene kadar gözü doysun evlenince yapmaması için ?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım