Sevgilim sürekli başka kızlarla flört ediyor, saygısızlık yapıyor; bu ilişkiyi bitirmeli miyim?

arkadaslar merhaba 2 aylik bir iliskim var aramizda tam guven olusacagi sirada erkek arkadasimin telefonunda eski kiz arkadasiyla yenj sohbetlerini yakaladim bana arkadasim diye yalan soyledi kadjna sordum eski sevgilim hala konusuyoruz dedi bu konuyu kapattim. Gecen bir yemege gittik masa kalabalik masadan kizin birine servis yapip ben herkese servis yapmam kiymetini bil deyip beni asagiladi o konuyu da kapattim. bugun yine yemekteyiz baska bir kadin oturuyor masada kalabalik kadin geldiginden beri goguslerinden gozunu ayirmadi sapik midir nedir ve kadina hayatım askım diye konusmalar yapti. zoruma gitti. baska kizin birine ev tutup destek oldu ona son paramla cicek hediye etmistim onu bile almadi evine gotur vazoya koyarsin diye bana geri verdi. ve artik bunlara dayanamiyorum en iyisi bitirmek diyorum daha anlatmadigim neler neler var sizce dogru olan nedir ne yapmaliyim?

Sevgilim sürekli başka kızlarla flört ediyor, saygısızlık yapıyor; bu ilişkiyi bitirmeli miyim?