+1 yılBenim sevgilim de öyleydi. Telefonunu aldım. Sevgilim yanımdayken konuştuğu kızlardan birine mesaj attım. Uzanıyorum, yanımda olsan napardın yazdım. Tabi sevgilimin eli ayağı titriyor. Kız da kafamı attıracak bir cevap yazdı. Telefonu bıraktım. Tam gidecekken bizimki yalvarmaya başladı :D İki sene önce bir oyunda tanıştıklarını söyledi. Eski mesajları gösterdi. Ben de neden oyunda tanıştığın birine numaranı veriyorsun dedim. Ben aynısını yapsaydım nolurdu dedim. Bu sefer ağlamaya başladı :D Birkaç gün süründürdüm sonra numarasını değiştirdi. Barıştık sonra.
06 Yorumla
Soran+1 yılnapcam :D
Soran+1 yılfaceten konusuyor bu ya
- +1 yıl
Al eline telefonunu sevgilin yanındayken kıza yaz. Sevgilin engel olmaya kalkarsa ayrıl. :D süründür yola gelsin.
- +1 yıl
Ya da sevgilin mesajları göstersin.
Soran+1 yılkonusmuyorum artık dio yine yakalıyorum Allah bilir gizli yerlerden yazıısıodurda bu :D
- +1 yıl
Ayrıl o zaman. Güvenmiyorsan kendini yormaya değmez.
En İyi Cevaplar
şöyle diyeceksin o kızlar bir daha konuşursan sosyal medyadaki hesaplarımı ağzına kadar erkekle doldurup konuşurum hee buda işlemiyorsa kapı ilerde solda diyeceksşn ateşle barut yanyana durmaz mutlaka o kızlara kötü gözle bakıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bicim bir iliski bu ya. Sevgili dedigin sevmekten turuyen bir kelime olduguna gore seven bir erkekte sevgilisinden basjasi umrunda olmamasi gerek. Seni kaybetmekten kotkmuyor anlasilan yol ver gitsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılınca yalvarıyo kaybetmek istemiorum diye
Cevap sahibi+1 yılYalvarir ne var, ciddi sekilde korksa bunu yapamaz
+1 yılmadem rahatsızsın benim izin verdiğin şeylere yapma deeeee...
eşitlik adalet herşeyin dengesidir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
İşinize geldimmi eşitlik adalet dersiniz. Lütfen oteriteni koru. Ne demek sen erkeklerle konuşunca, köpürüyo da o kızlarla konuşunca, sen birşey yapamıyorsun. Haddini bildireceksin, ya konuşmayacak ya konuşmayacak. Sana böyle bir durumdan dolayı laf yapıyorsa, kendi söylemlerinden hareketle davranışları çelişki barındırmayacak.
113 Yorumla
Soran+1 yılbana konusmuyorum der gizli konusur böyleleride var
Soran+1 yılvalla ben neye inancamı şaşırdım canım ya cıldırcam arrtık
Soran+1 yılben konusunca sınır oluyo zaten karısıo herseyıme ama kendısı konusur habıre artık konusmuyorum der
Soran+1 yıl21 canım
Soran+1 yılsen niye sordun yas meselesini ergenmi sandın
Soran+1 yılgüldürdün beni kız demek ki beyni hala 18 doymamıs abaza bence bu. d
Soran+1 yıl4 aydır beraberim bunla bide seviyorum ama zor bizim isimiz
+1 yılO tipler dansöz gibidir dansöz kıvırıp duruyodur yenisini bulunca sana postayı koyar Allah bilir kankalarıyla nasıl kızlar dedikodu yapar onlarda öyle yapar seni savunmaz bile onlara karşı bunlar böyle bir kişiliksiz tiplemedir...
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- 10 Yorumla
160 karaktere sığdırmaya çalıştığı harfleri tek tek göötüne sokar, o mesaj yazdığı parmaklarını kırar, kız kankalarıyla birlikte hayatını siiiker sonra siiiktir ederimm
01 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin ya :d
Ağırlığını koy. Kanka ayağı diye boşuna dememişler. Herşey karşılıklı. Baktın konuşmakla olmuyor aynısını yap empati kursun
06 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum bu sefer kızıyo köpürüyo ben erkeklerle konusunca
Soran+1 yılkonusuyorum valla erkek kankalarımla bacım hatta ona gösterdim bile telefondan :D
Soran+1 yılac gözlü yeminle doymaz o beni cepte sansın baskalarıylada muhabbet etsin oldu
+1 yılbenim gibi yapacaksın saldım çayıra mevlam kayıra senin yine sevgilinmiş benim kocam ypıyo
04 Yorumla
Soran+1 yılsen ne diosun
- +1 yıl
Artık takmıyacağım üzülmeyeceğim üzülsemde bişey degişmiyo o yüzden sal çayıra mevlam kayırsın canım erkek değil mi hepsi aynı
Soran+1 yılseni sevdiğine emin misin
- +1 yıl
Çok emindim ama muallaktayım bu aralar ama bn onu çılgınlar gibi seviyorum
+1 yılbaşlarım öyle işe olurmu hiç öyle direk konuş tavrını koy yoksa baş edemezsin söylemesi benden
06 Yorumla
Soran+1 yılküfür edicem sonunda ona :D
- +1 yıl
et küfür :D fayda etmezse sende erkek kanka yap kendine :D
Soran+1 yılonun icin bırakmıstım erkek kankalarımı zaten şimdi yeniden konusmaya basladım telefonuda gösterdim buna mort oldu şimdi soruyo arada görüşüyomusun hala diye :D bende dedim sende konusuyosun yok ben konusmuyorum bıraktım o isleri dio yav he hee dedim
- +1 yıl
böyle de yola gelsin :D Tehtit bazen en iyi çözüm sen yaparsan bende yaparım de :D kolay gelee :D
Soran+1 yılyaparım valla bazen beni kızdırıyo bana bagiriyo falan bende laf sokuyorum hiç altta kalırmıyım :D hahahah bir bozuluyo tartısıyoruz falan şimdi eskisi kadar bagıramıyo bana yüz verdik tepemize cıktı
Soran+1 yılben kimseyle görüşmüyorum erkeklerle yazısmıyorum diye beni cepte sandı işte bende mosmor yaptım konusaraka :D
Yolarim ben öyle "Sevgiliyi"... knkaymis... ayhhh😅
02 Yorumla
Soran+1 yılgel yolalım kız
Gizli Üye(30-35)+1 yılKopuruyosun madem sen konusunca bende oyle oluyorum de sen konusursen bende pek ala konusabilirim ha sen kesersen bu olayi eyvallah bende uyarım de yuzune karsi istedigi kadar kopursun bunu de
04 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum zaten soruyo şimdi görüşüyomusun diye görüşüyorum diyorum ya kendide yapıo aynı şeyi ben nerden bilcem yapmam der gizli hesaplardan konusur erkek milleti
Cevap sahibi+1 yılBelki de seni gercekten sevmiyodur?
Soran+1 yılbilemem çok seviyorum diyo ayrılınca yalvarıyo kaybetmek istemiyorum diyo ama alışmış serseriliğe iflah olmaz
Cevap sahibi+1 yılBoyle kabullenmekte olmaz ama sana yazık
Seni dinlemiyorsa yolu vereceksin böyle biriyle gelecek kuramazsın
00 Yorumla
+1 yılOnu uyarip, durumu anlatman ve onun kizlarla konusmasindan hoslanmadigini soylemen ise yarayabilir.
00 Yorumla
+1 yılaynısını yap kızarsa o zaman sende bu şekilde davranma yoksa karşılığını böyle görürsün de ya yola gelir ya da defolur gider
02 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum kızıyo soruyo görüşüyomusun kankalarınla dio ee deddim sende konusuyosun yok diyo artık konusmam ben inanmıyorum tabi ne bilcem baska hesaplardan baska yerlerden konusmadını alısmıs kudurmustan beterdir valla cözüm yolu arıyorum ayrılmakta istemiyorum ama nolcak bilmiyorum
- +1 yıl
bir ilişkide güven çok önmelidir birbirinize karşı o güveni vermezseniz ilişkinizde hep sıkıntılar olur bunu çözmeniz lazım
+1 yılniye fırsat veriyosun ayrıl o zaman açıkcası kız kankalar kafa karıştırmaktan başka bir b.. oka yaramıyorrrr
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılınca yalvarıyo
Ne yapıyorsa sende aynısını yap
Eğer kızarsa "her şey karşılıklı bebekim 😍" deyip kapat konuyu daha da çok gıcık olsun 😂02 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum hayatım kızıyo bu sefer
+1 yılbazı erkekler maymun gibidir bir dalı tutmadan ötekini bırakmaz dikkatli ol :D
08 Yorumla
Soran+1 yılo dalı skcam ona yakında
- +1 yıl
ava giderken avlanmada asdasfasfa
Soran+1 yılyok ben işimi bilirim
- +1 yıl
iyi ozaman :D
- +1 yıl
Dikkat ette seni avlamasınlar börü 😊
- +1 yıl
@hanzadeee9361 ha evet bencede hem avlanacak bişeyim yokki zaten galiba :D
- +1 yıl
Avlandığında anlarsın bay piskopat
- +1 yıl
hı hı
+1 yılAh gizli normal seyler bunlar sen de yaz sevgilisi olunca adamin sosyal hayati neden bitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılben yazınca köpürüyor işte
- +1 yıl
Aa o zaman ona onun kolesi olmadigini goster. Iliskide tum ipleri ona birakmissin sen anlasilan
Soran+1 yılyoo o bir söyler ben on söylerim laf altında bile kalmıyorum ama beni cepte sanıyo belliki
- +1 yıl
Ben de o iplerden bahsediyorum zaten. Del o cebi de dokulsun mal varligi
Soran+1 yılayrılmı diyosun haha ayrılınca yalvarıo seni kaybetmek istemiyorum diye
+1 yılAgir tasi kimse yerinden oynatamaz. Agirligini koy gerekiyorsa askindan olsen bile bitir. Senden baska birisiyle konusma ihtiyaci duyuyorsa sende onu hayatina alarak daha fazla taclandirma
01 Yorumla
Soran+1 yılbende konusmaya basladım nabza göre şerbet
- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılKankasi olması kişiye bağlı, iyi dürüst se rahat ol.
00 Yorumla seni kullaniyor taki daha iyisini bulana kadar slk kiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende konusuyorum artık kankalarla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bırak gitsin öylesini şimdiki insanlar aşk yaşamayı ne bilir..
00 Yorumla
+1 yılburasi senin cafe arkadaslarinin oldugu yer degil. soru sor dert anlatma!
02 Yorumla
Soran+1 yılgörüş yazmak zorunda değilsin
- +1 yıl
ama sen soru sormak zorundasin!
+1 yılAnasından emdiği sutu kulağından getirirdim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh ah gecen yil bende o derdi cektim Şu an yalnizim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirileriyle konuşmaya dahi korkuyorsan sorun büyüktür hafız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizede öylesi yarar zaten sadık erkek buluncada sıkılıp terk ediyorsunuz öyle maceralar hoşunuza gidiyor.
00 YorumlaSoru ne bişe yazmıyor. Güncelle konuyu yazan gizli üye pardon yazamayan
00 Yorumla
+1 yılÇok pasifsin, tepkini neden göstermiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılgösteriyorum bende konusuyorum kankalarımla
- +1 yıl
Aferin.
Sende tepkini koy o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılnapim
Ağırlığını koymayı bilmiyorsun o zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılnapim
Soran+1 yılbende konusmaya basladım zaten onun için kankalarımı bırakmıştım erkek olanları. şimdi soruyo konusuomusun dıye kızıo köpürüo
ayril gitsin kanka ayagi got ayagi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilisi olduğunu biliyorlarmı
12 Yorumla
Soran+1 yılevet söylemiş ama normal kız arkadaslarıyla mesajlaşıyo ben mesajlassam kızıo hemen
Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Sende başka erkeklerle yazış
02 Yorumla
Soran+1 yılkızıyor bu sefer
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin mahallenin kaşarı olmuş haberin yok
12 Yorumla
Soran+1 yılhahaha agzına saglık
- +1 yıl
De ki ona; çakayım şerefine
Ooo :D birak o isleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılee nediyek simdi soru soraydin
00 Yorumla sende ona inat erkeklerle konus :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbu sefer köpürüo
Ergen iste ne yapicaksn erkek kolesi.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D 21 yaşında cocuk gibi
+1 yılAyril kankankimsenin kahrin çekmeye degmez
00 Yorumlaazdıracak bişiler yap
00 YorumlaAyril gitsin olmaz oyle
00 YorumlaBu durumdan rahatsiz oldugunu acikca dile getir.
00 Yorumla
+1 yılErkek seni bir haftaya eker kendimden biliyom
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D sendemi öyle
+1 yılbende kızları zeki sanardım ya :/
04 Yorumla
Soran+1 yılzeki olmasam stalk yapa yapa bulmazdım herseyi :D
- +1 yıl
adamsın karşim :D
Soran+1 yılsende adamın dibi :D
- +1 yıl
eyvallah bro :D
Tıpkı eski ben ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılpic :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılolsun yazışsın kötü bişi olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi canııım
+1 yılSende erkeklere yaz kankam de
02 Yorumla
Soran+1 yılben yazınca hemen kızıyo kıskanıyo
- +1 yıl
Sorun olmaz bence :D
İkinci planda kalırsın. Müdahale et
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl peki
Soran+1 yılnerden bilcem gizli bilmediğim adreslerden konusur alısmıs kudurmustan beterdir hadi işine işte :D
Soran+1 yılsrtuk yazdım sona :d
Soran+1 yılerkek kankalarımla hep konusuyorum onada gösterdim telefonda :D mort oldu
Soran+1 yılgörüşmeye devam edionmu dio bana evet dedim sen konusuosun bende konusurum dedim konusmuyorum artık diyo yaw he he
boynuzlar güzelmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılseninde profil haha :D
@AYYŞEEGüLL acil mesaj at acil çok önemli
02 Yorumla- +1 yıl
? Buyur
Arayışta yol ver burnu sürtsün 😊
00 Yorumla
+1 yılBence sadık değil.
10 YorumlaSoruyu unutmuşsun
10 Yorumla
+1 yılhayat ona güzell yedek hazırlıyodurr
00 YorumlaSeni aldatıyor.
00 Yorumla
+1 yılİğrenç bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Yol ver
00 Yorumla
+1 yılAldatmaya yönelme evresi vol.1
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılAgzina et
20 Yorumla soru nerede?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılAyril kanka
10 Yorumla - Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne