Sevgilim beni sürekli diğer kızlar ile kıyaslıyor. Bana kız fotoğrafları atıp neden böyle değilsin-keşke böyle olsan gibi şeyler söylüyor.
Tamam ahım şahım bir güzelliğim olmadığının ben de farkındayım ama bıktım. Biraz önce yine bilmem kaç tane kız fotoğrafı atıp bana ''neden bu kızlar kadar güzel değilsin ki'' yazmış. Sizce ne yapmalıyım? Attığı fotoğraflar da bunlar: Her ne kadar kafama takmamaya çalışsam bile olmuyor.Toplum içerisinde de beni aşağılıyor...
Sevgilim beni diğer kızlar ile kıyaslıyor, ne yapmalıyım?
Böyle birine neden katlanıyosun ki. Bende senin gibiydim. Ve ayrıldım. Hatta ilkten ayrılmadım hatayı kendimde aradım ama sonunda ipler koptu ve ayrıldık. Keske daha önce ayrılsaymışım diyorum kendime. Ayrılınca hem kendine olan saygını özgüvenini kazanıyosun hemde korktuğun kadar bişey olmadığını anlıyosun. Kaldı ki onlar manken. Sadece fotoğraflarda kamera ışıklarında güzel çıkıyorlar. Sen bide onlar kadar güzel değilim farkındayım diyorsun bunu söyleyebilcek kadar özgüveni olan bir kız her zaman güzeldir. Seni görmedim ama çirkin bir kız olduğunu düşünmüyorum. Gercekten çirkin olsan sevgilin seninle birlikte olmazdı şuanda. Kaldı ki seni de beni de ışıklar kamera altına makyaja soksak o mankenler gibi oluruz. Her ne olursa olsun hiç kimse hiç bişey senden değerli değil. Herşeye izin ver ama sana kişiliğinr özgüvenine saygına hakaret edilmesine ve sınırın geçilmesine müsade etme.
Begenmiyorsa seninle isi ne. Sen de niye onun asagilamalarina katlaniyorsun. Sana dunyanin rn guzel kızıymissin gibi bakacak erkekler varken bu sahisa neden katlaniyorsun? Yalniz olmal boyle biriyle olmaktan iyidir
Veeee sen bütün bu olanlara rağmen hala O kişiye sevgilim diyorsun ahahaha. Ben çoktan pasaportu eline vermiştim bile... Seven insan hiç sevgilisini kırar mı, rencide eder mi? Ellağan gerizekalısı tabiki bende biliyorum dünyanın en güzel kızı , en yakışıklı erkeği olmadığımı... Fiziksel güzellikler bir yere kadar... Daha O oralarda takılı kalmış. Önemli olan iyi anlaşmak ve iç güzellik. Ne diyeyim ben daha...
Sen o kadar yakışıklı birimisin de ben bunlar gibi olayım de, olduğun gibi kabul etmiyorsa at kapıya malzeme bu yani onun için kafanı koparacak değilsin beğendiğine gitsin sana kusur bulması hiç hoş değil
Gerçekten seven insan sevdiğinin kusurlarını görmez bu arkadaş senle gönül eylendiriyo bir ömü bunla vakit geçirmeden önce bikez daha düşün sonra çok üzülürsün
De ki ; Beni olduğum gibi sevmek isteyen onca adam dururken seni adam sanıp bende sana geldim o da benim ayıbım olsun istemiyorsan bitsin adamlık parayla alınmıyor sonuçta '' de.
Gigi manken Fotoğrafta ki diğer kızlar ise şarkıcı, dansçı Onların suratına yapılan makyaj sana yapılsa emin ol ki onlardan çok daha güzel olursun. Ayrıl gitsin ş*refsizden
Ayrıl. Tek çözüm yolu bu. Seni beğenmiyor açık açık. Seni beğenmeyenle ne işin olur senin. Senden daha iyisini bulduğun da, gözünü kırpmadan aldatır o seni.
Terbiyesizz niye kendi neykiii kendi ney yaniiii aşalıkk çocuga bak sen begenmiyosan hadi yoluna ben buyum de bana bidaha da böyle seylerle gelmee daha iyisini istiyorsan aha yol defol git de aslaa böyle biseye katlanamam.
Birinin fotoğrafını atıp ciddi ciddi "sen neden böyle değilsin, böyle olsan" dediği ilk seferde biter o iş 😄 Eğer şaka olarak söylüyorsa da kısa zaman içinde sönümlenerek biter. Daha iyilerine layık demek ki, yapacak bir şey yok.
Lan sen salak mısın? Ne demek ahım şahım bir güzelliğim yok? kendini beğendirmek zorunda mısın Millete mk ! Beğenmeyen si ktir olup gitsin ne uğraşıyosun hala a m ın oğluna bak bide resim atıp da soruyo? Kendisi ingiltere prensi çünkü !!!
Ne kadar gerizekali bir sevgili.. Bence ayrilmalisin ki gorunuse bakilirsa sana degervermiyo deger veren bir insanin saten gozu senden baskasini gormez
Sende onu diğer erkeklerle kiyasla unlu erkeklere bak onun yaninda sonra deki vaybe erkek dediğin böyle olur hele bu baklavalara karin baklavali çok AC bitane kiyasla
Gavattlıkta son nokta.. sevgilim ergenlikten çıkamadı galiba 😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Soru fake değilse, ondan ayrılman lazım, harcadığın zamana ve emeğe yazık olur ama yine de sen bilirsin. Malum gönül bu ota da b*ka da konuyor ama kızlarınki daha çok b*ka konuyor.
En İyi Cevaplar