Sevgilimin çevresinde çok fazla manyak kız var ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar 1 aydır çıkıyoruz sevgilimle ama ortamlarımız farklı.O özel okuldan mezun olmuş şimdide özel üni.de okuyor.Bende bu şehire üni.yi kazanıp geldim.Farklı bir devlet üni.sindeyim.Arkadaşım vasıtasıyla tanıştık.Ama onun çevresinde çok değişik kızlar var yani daha önce hiç tanımadığım tipler çok çok güzeller çok açık saçık giyniyolar bide sevgilimi uzaktan bile görseler gördükleri anda Mustiii diye çığlık atıp el sallamaya hoplamaya zıplamaya başlıyolar.Musti bizi şuraya götür buraya götür hadi şunu yapalım bize şunu al sürekli arıyolar meşgul ediyolar.sürekli ' canım-tatlım-bitanem' gibi sözcükler kullanıyolar.El kol hareketlerinin samimiyetini söyleyemem bile.Çocuğun içine girecekler hiç kendilerini geri çekmiyolar.Bende sıkı sarılıyolar valla..Hatta bide sarılıp ayaklarını kaldırıyolar tamamen üstüne çıkıyolar yani.Yani hatta sşöyle söyleyeyim beraber dışarı çıktığımızda insanlar beni normal arkadaşı 5 kızıda birden sevgilisi sanıyolardır yani.Çok rahatsızım nasıl bir çözüm önerirsiniz ? Onu çok seviyorum.
Sevgilimin çevresinde çok fazla manyak kız var ne yapmalıyım ?