Sürekli kavga ettm bu yuzden dhaa öncesinde hep benımle ayrıldı sonra tekrar barıştık ve ben bunu kendime yediremiyorum o kızlara bakıp duruyorum sonra Baska erkek bana ıyı davranınca ona yönelesım geliyor napsam
Güncellemeler
+1 yıl
Sımdı dısarı cıkıcam dedim otur evinde lan yazdı
Sevgilimde bir sürü açık seçik kız ekli ne yapmalıyım?
Yanı benımde ıhtıyaclarım var bu kızlara bakınca moralim bozuluyor ozguvenım gidiyor kendıme bakasım gelmiyor bana foto paylasma diyor kendı ettgne bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence ayrılmalısın yani seni umursamıyor ve bu böyle devam edecek bence vermelisin yolu düzelmesini beklediğin sürece sen üzüleceksin hep
Seninki duyguların da net değil biraz hovarda tek eşli değil sanırım dikkat et hayel kırıklığı yaşama
sende açık seçik adamları takip etsene bakalım tepkisi ne olacak sevgilinin?
Ettim kızmıyor
ohaaa
☹️☹️Acık fotomu paylasmak istedi yok dedim ben kapalıyım
Nerde paylaşmak istedi?
Face
bi insan neden böyle bişey ister ki? ve sen böyle bi insanla hala neden birliktesin?
Bilmiyorum ki..
bence bir an önce uzaklaş ondan
Yönel bence de, o senin kıymetini bilmiyor.
Yanı benımde ıhtıyaclarım var bu kızlara bakınca moralim bozuluyor ozguvenım gidiyor kendıme bakasım gelmiyor bana foto paylasma diyor kendı ettgne bak
Ben olsam senin düşündüğüm gibi yapardım.
Ayrıl kesinlikle ayrık
İyyy tam kekomuş neden böyle erkekle muhatap oluyorsunuz erkek yapar kadın yapamaz zihniyetinden uzak durun
Aynen cıdden bıktım
Böyle erkekler çok tehlikeli hemen şimdi ayrıl bence birdaha böyle erkekle de olma ben çevremde neler neler gördüm
Nasıl yanı
Böyle erkekler aldatır şiddet eder kız ayrılmak isteyince de iftira atarlar
Aynen oyle serefsz cano ler
" Baska erkek bana ıyı davranınca ona yönelesım geliyor napsam " böyle diyerek ne olduğun belli zaten. Rengini açık ettin ha ha. 😊
Istediğini bulamadığı için yönelmek istiyor
@tubaart Ne kadar mantıklı bir nevi aldatmak aleni bir şekilde ayrılsın yoluna baksın ne diye boş yapıyor ki?
Ee öyle yapması gerekiyor zaten sevgiliyken yapması yanlis
@tubaart Tamam.
Tuba ya hak veriyorum cunku benım ozguvenm dusuyor bu kızları begenıp bana bakmıyor sonra askım cicim diyor ben bana bakan bı adam istiyorum
Tamam.
O senin istediğin biri değilse ayrıl işte bebek
Daha iyilerini bulursun erkek mi kalmadi ahaha
Aynen
Ha ha ha bu kafayla bulduğunu zanneder garibim. 😉
Kedicikleriyle mutluluklar dile kes at
Benimkide öyleydi bende kızıyordum sonra terk etti
Ayrıl
Ayrıl düşünme.
kızları kapat
What
what ne demek