Bu gün gece de baktım devam beğenmeye
Sevgilim full başka kızları beğenmiş, ne yapmam gerek?
Bu gün gece de baktım devam beğenmeye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
1 yıldır birlikteyiz 3/4 aydır aynı evde kalıyoruz ciddiydiniz ailelerimiz bizi biliyor neyse gecen akşam şeytan dürtü herhalde hiç yapmadığım bişi yaptım kontrol ettim beğenilerine ve girdiğim de şok oldum bokunu bile vermeyecek açık saçık yabancı kızları beğenmiş beğenme amacı da belli ztn fotoğrafda görüldüğü gibi iki gündür kafayı yeme durumundayım onun haberi yok gizlice baktım ne yapıcam bilmiyorum sorsam bile bu kadar beğeniye ne cvp verecek bn ne yapmam gerek hiç fikrim yok gerçekten çok kalbim ağrıyor yardımcı olun
Benimde sevgilim var bende yeni yeni öyle sosyal medya hesabına bakmaya başladım tabii ilişkimiz yeni bizim Neyse konuştum onunla bir gün otururken açtı hesabını çıkardı hepsini. Ondan sonra sadece geçenlerde birini takip ettiğini gördüm konuştum yine hallettik ( detay girmiyorum bu kadar basit halletmedik tabii ki ) bence burada kim ne söylerse söylesin sorununu sevgilinle çözmelisin. Beğendiği fotoğraflar sadece bedensel yani.. tabii ki doğru değil asla olmamalı , belki yine bakar eder ama beğenip de bu kadar rahat hareket etmemeli biz de sosyal medyada neler neler görüyoruz sonuçta ama sevgilimiz var diye böyle şeyler yapmıyoruz. Bunları gözüne soka soka idrak ettirmelisin madem seni seviyor sadece sana odaklanmalı. Açıkcası ben sevgilimin hesabında buraya bakmadım baksam yeni beğendikleri var mıdır bilmiyorum ama yine alır karşıma konuşurdum. İlişki kolay yürütülmüyor ben sabrımın sınırına kadar çabalarım ama baktım olmuyor işte o zaman vazgeçerim ayrıca ikiniz arasındaki bağı gerçekten dışardan bir göz olarak biz anlayamayız çünkü bende sorular sorduğumda insanlar genel geçer yanıtlar veriyorlardı.
Soracağım ama bu kadar fotoğrafın nasıl mantıklı açıklaması olur bilmiyorum bitecek sanki
Açıklayamayacak zaten ki sen onun bu yaptığının yanlış olduğunu öğrenmesini sağlamalısın bu gördüklerimi şimdi unutuyorum ama beni bu konuda çok kırdın diyeceksin ben sana yetmiyor muyum diye soracaksın bir de her şeyi kurcalamak iyi değil cidden. 12 yıllık evli ablam var onun kocası da bakıyor , izliyor ee yeni evlenen arkadaşım var sevgiliyken o da yakalamıştı bu tür şeylerini.. bilmiyorum herkes yapar da demiyorum ama biz kadınlar gibi davranmıyorlar işte
Ben sana bir daha nasıl güveneyim de arkamı her döndüğümde bu kadınları mı beğenceksin onları mı düşleyeceksin diye sor seni sevmediğini düşünmüyorum açıkcası ben.
Teşekkür ederim
Demişsiniz ya konuştuk çıkardı bende defalarca konuştum çıkardı ekledi
En sonunda sadece erkek arkadaşları ve çok yakın akrabaları kaldı sözde güvendim tam düzeldi derken arama motoruna adını soyadını yazdım herkese açık hesap bütün aklınıza gelebilecek ne kadar kadın kız varsa takip edip beğeniyor ve arkadaş yazdı tanışalım diye numarasını verdi arkadaşa ve daha da konuşalım yok hesabım çalındı falan diyor çalınsa numarayı nereden verecek yol verdim artık güvenemiyorum hiç
Öncelikle yaptığı kesinlikle yanlış ama bu durumu sınıflandırmak lazım. Bak öncelikle erkekler bu konuda sınıflara ayrılır.
1. Hiç bakmayan erkekler. Mesela ben instada dahil normal hayatta ne kadar bekar olsam da bakmamaya çalışırım instada bir beğenmişliğim yoktur. Sonuç olarak bekarım 😂
2- Sevgilisi olanlar ama sadece bakıp beğenenler vardır ki senin sevgilin bu klasmana giriyor. Ama bundan öteye gitmezler ama bakmadan da duramazlar. Amaçları sadece bakmaktır.
3- Gizli gizli bu işleri yapanlar vardır hatta yedek Instagram hesapları vardır. Kesinlikle kimse bilmez. Dışarıdan tamamen düzgün adam modeli vardır. Hatta çok kibardırlar ama içlerinde fırtınalar kopar
4- 3. Maddedeki gibi olup bir adım daha öteye gidip konuşur muhabbet eder ve bir araya gelmek için herşeyi yapanlar vardır bunlar tehlikeli gruptur.
5- artık bu şeyler hayatında normal olanlar vardır. Sokakta sevgilisi varken bile bakar ama asla yanındaki insanın sevgisini başkasına vermez. Emin ol bunlarda var.
6- Birde tam kapalı adamlar vardır. İnsta vs hiçbirşeyi yoktur. Sade bir hayatı vardır. Bu model pek orjinal de değildir aslında 🙂
Yani diyeceğim kesinlikle yanlış yaptığı ama bunu düzgünce konuş ve sadece burada kaldı ise vu konu kapatın gitsin. Zamanla bırakmasını iste. Yani yanlış olsada sadece bununla kalıyor ise büyütme derim. Dedim ya bazılarında sadece alışkanlık oluyor
Daha önce eski flörtü ile konuşmasını yakaladım ama kesinlikle kötü bişi yoktu bi kere konuşup orada da kalmış konuşma o yüzden affetmiştim ama ona sorduğum da ben olsam asla affetmezdim demişti
Açıkçası benim sevgilim böyle bir şey yapsa kaslı erkeklere beğense bu kadar çok fazla bunu ayrılık sebebi olarak görürüm ama öncesinde sorarım karşıma alıp niye yaptın diye yani ondan bir tepki beklerim ama bu olayı net olarak yaşamadan onu yaparım bunu yaparım demekte doğru olmaz. Bence sevgisinden eminsen bir şans daha ver.
Soracağım ztn ama bu kadar fotoğrafsa nasıl mantıklı açıklama yapar bilmiyorum
Güncellemeyi okuyunca güldüm cidden. İlişkide o daha çok seviyor demiş.
Evet, baya seviyor seni 😄
Adamın gözü dışarıda. Seven adam sevdiği kadın hariç herkese kör kalır. Sizin sevgi anlayışınız buysa ve bunu kabullenebilecek kadar geniş insanlarsaniz bir şey diyemem tabi ki. Baya baya seviyormuş enişte seni 😄
Öyle gibiydi
@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ canım benim aynı evde kalıyoruz herşeyi de istediğimiz gibi yapıyoruz
@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ ne gerek var bunlara
Konu sen değilsim yalnız
Fark ettiysen etiketleyip sordum ve seni örnek vermedim
@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ tm öyleyse
Cevap
67Cevap
Bence bu durumu konuşun
Peki madem hiç yanlışını görmedin çok sevdiğine eminsin Tamam bunlarda bir sıkıntı yok Peki sosyal medyada birilerini beğenmesi bu onun kötü bir insan olduğu veya seni ilişkide saygı duymadığı anlamına mı gelir ya arkadaşlar bakın şöyle şeyleri artık aşın bitsin artık bunlar yani sosyal medya platformu demek zaten birilerini beğenip ona destek olmak demektir Ama bu şu demek değildir ki senin ilişkine saygısı yok
Çok haklısınız yardımcı olmak için başka kızlarla aynı yatağı bile paylaşmalı bu ilişkiye saygısı olmadığı anlamına gelmez
@tuğbabirşeyidebilme ahahahahaha
@tuğbabirşeyidebilme Çok yaratıcı bir yorum olmuş aşırı güldük eline sağlık😂
Bence sen geri kafalısın ne yaparsa yapsın sevgilim düşüncesindesin kusura bakma bu gün böyle başlar yarın daha kötüsü artı destek için beğenmediği atığım fotoğrafda ap açık belli bunu görmüyorsan sen cvp dai verme
Haklısın o nasıl resimler hep farklı normalde degım
Yorumlara cidden uyuz oldum. Erkek işte bakar ne olmuş, nasıl bir cümle lan? Zihniyetinize tiğnetinize aldığınız eğitime tüküreyim sizin! Nasıl normal olabilir kadını olan bir erkeğin çıplak kadın stalklaması? Bu baya aranmaktır bu bildiğin aldatmanın ilk adımıdır. Bu kız bakıyor mu erkeklere kaslı erkeklere beğeni yağdırıyor mu? Yapmaz neden? Aklında bir erkek var çünkü. Bu kadar basit, bu kadar basit lan
Ağlayacağım şimdi ya o kadar haklısın ki yemin ederim bu adam benim bn bu adamınım dedikten sonra ne bir erkekle konuştum ne de baktım aptal kafam aptal
Ya bu senle alakalı değil ki biz genel olarak böyleyiz kadınlar olarak. Sevdik mi gözümüzü kapatıyoruz. Ama onlar her seçeneği değerlendiriyor devam yani. Erkek arkadaşının seni aldatmak istediğini sanmıyorum ama bu tehlikeli bir durum al karşına konuş yani neden buna ihtiyaç duyuyorsun de. Sapık mısın diye sorulmaz çünkü
Bu kadar fazlaya nasıl cvp verebilir bilmiyorum belki 500 tane
Oha be 5oo kadın mı
Ya ilişkimizin başından beri
Ne kadar oldu
1 yıl
Az da değilmiş
Durduk yere çomak sokma ya değer verdigi için mi begeniyo saniyosun? Libidoyla alakali. Seks hayatiniz yoksa yükselince çocuk o tip fotolarda sadece cinsellige odaklanmis mastürbasyon falan yapiyodur. Kezbanlik yapmayin aldatmadigi sürece bi şey olmaz, aksine libidosu yüksek saglikli bi erkek işte. İlişkiniz güzelse ve aldatma pitansiyeli yok, NORMAL olarak mastürbasyon yapıyordur çocuk napsin erkekler kadinlar gibi degil bi sure mastürbasyon yapmayinca beyinlerini kullanamaz hale geliyolar. Rüyalanma alakasiz yerlerde ereksiyon vs. p*rno izlemesi de normal. Objektif düşün ve ilişkini bozma bence.
Canım benim benle herşeyi yaşadığı için takmış olabilirmiyim aynı evde kalıyoruz dedim ya
Ha o zaman şöyle açıklayayım. Kadınlar da erkekler de doğasında tek eşli değil. Çok iyi bir seks hayatın varken ve seviyorken başka insanlardan etkilenen çok insan var. Önemli olan sizin aranızdaki ilişki boyutu. Eğer bunu gerçeğe taşımıyorsa sorun olmaz. Ben şahsen mesela evlendiğim erkek ile özgür bir ilişki yaşamak isterim. Saygı, sevgi, düzen. Sekste başka kadınları tercih edebilir vs kısıtlamam ve ben de. Tercih ettiğinizi yasamalisiniz yani sizin ilişkiniz nasıl bir boyuttaysa o boyunu aşıyor ya da sen ihanet olduğunu düşünüyorsan açık açık konuşmalısın.
işte gizli üye helal olsun çok güzel anlatmışsın zaten günümüzün ilişkileri böyle tam da zöet geçmişsin şu sosyal medyada onu bunu beğendi davasını yapıyorlar ya bana aşırı saçma gelityor o zaman sosyal medya diye bişey de olmasın 1980 leri yaşayalım o zaman abi beğenir beğenir ekranın içinden girip seks mi yapacak :D
Vahşi bir tahmin yapıyorum. Herhalde 31 çekmeye malzemelik beğendi ama aynı evde kalıyormuşsunuz herhalde cinsellik de var sizde. Bir de daha çok seven taraf da oymuş falan. Karışık bir durum bilemedim. Elde edemeyeceği karıları beğenmiş hepsi gâvur onların belli ki. Ancak yine de midesizlik.
Olmaz mı bundan bi erkek olarak ne diyorsun
Bence karaktersiz bir hareket seviyorum dediği insana karşı yapmaması gerekir
Aynen katılıyorum. Aynı erasmus ve afrikalı partilerinde ot hap atıp kucaktan kucağa düşüp kalkan gâvurların artığı Türk kızlarının erkek versiyonu.
@Gzz00 bu yorum en sevdiğim 😅😅
Nolur özelden konuşun çok bildirim geliyor iş yerindeyim :)
Tamam
Benim sevgilim boyle yapsa direk ayrilirim bazi kisiler normal falan yazmis nesi normal ya en basinda benim sevgilimin sosyal medya algoritmasinda bu tarz kisiler varsa zaten bilerek arayip buluyodur eski sevgilimle boyle bi durum yasadim ama bu kadar acik sacik fotolar begenmemisti buna bile tartismistim benim hayatimda olacak kisinin bu tarz birseyler yapmasina ben izin vermem yapacaksada hayatimdan ciksin cok net
Daha kötüleri var bi gece de onları çeker soru açarım
senin için çok üzülüyorum aynı ilişki bende de vardı :/ ben dayanamadım direk ayrıldım gözü dışarda olan beni sevmemiştir. Bana yetersizlik duygusu çok verdi güvenimi sarstı bence senin de sarstı. Eğer tavsiyeye ihtiyacın olursa şunu demek isterim. böyle insanlardan gerçekten uzaklaş seni sevdiğini söyleyerek değil davranışlarından anlayabilirsin ve belli ki davranışları öyle göstermiyor
Çok kötü bi durum aslında o kadar rahat bi insanım ki kısıtlamam etmem sevgi konusunda ilişkimizde daha çok seven taraf o diyebilirim öyle gözüküyor yani ama bunları gördükten sonra beynimden vurulmuşa döndüm inan güzel olduğu için beğense bi kaç tane olsa amenna ama sadece orası burası olan fotoğrafları beğenmek beni parçaladı
haklısın böyle şeyler hele ki beklemediğin birisinden ise parçalar yıkar. Bende çok rahat anlayışlı biriydim fakat insanın sınırları olmalı
Birlikte telefonuna bakarken keşfetten bir şeyi beğenin, üstünden bir gün falan geçtikten sonra "hatırlıyor musun şöyle bir şey geçmişti onu bulman lazım" gibi bi bahaneyle onunlayken beğenilerine gir, kısacası bir şekilde konuyu aç bence. Öbür türlü iş ciddi bence..
Yok yok ver bişi bakıcam aklıma geldi diyeceğim gireceğim
O sıra aklına gelirde alırsa telefonu elimden napıcam bilmiyorum
Sevgilisi ile aynı evde kalıp her şeyi yaşamasına rağmen bu denli aç gözlülük yapıp başka kadınlara bakması affedilemez.
Sevmek ve sadık olmak aynı şey değil ne yazık ki. Seni onların yerine koymadığını ne biliyorsun ki? Seni fiziksel olarak beğeniyor olsa neden arayışa girsin? Bu yaptığı da bir çeşit ihanettir.
Acilen ilişkini gözden geçirmelisin.
Bende bunu düşünüyorum işte benimle yaparken onları mı hayal etti fiziğim herşeyim güzel olduğunu hatta ona fazla bi insan olduğumu söylerler ama özgüveni kırıklığı yaşıyorum
Kızları beğenmemiş, uzuvlarını beğenmiş. Kalbinin acımasına, ağrımasına son ver. Böyle bir insan için dünyaya gelmiş olduğunu düşünüyorsan sızlanmaya devam. Aile biliyor diye, ilişki devam etmez ki. Yazık edersin kendine, etme.
Çok haklısın ya çok seviyorum ama dediğin o kadar doğru ki yazık etmek istemiyorum kendime bitireceğim 🥺
Biliyorum hepsinin böyle olduğunu inan yemin ederim bi iki tane olsa sorar geçerdim bitirmeyi getirmezdim ama full olması hiç boşluksuz karı kız beğenmesi ağır değil mi
Bitireceğim
Göz zevki başka bişey canım yaa.. beğendi diye seni sevmiyor ya da gözü dışarda anlamını taşımıyor bence. Erkek yapar demiyorum kesinlikle yanlış anlama ama seninde beğendiğin farklı tarzda insanlar olabilir burdaki asıl mesele kadının ince fikirli olması fotoya bile bakmaması veya beğenmemesi ama erkek yüzeysel düşünür beğenir geçer ya da bakar geçer altında bişey aramamak lazm ama tabi karakter farklı, yapısında varsa dışarıda gezerken de gözünü başkalarından alamıyor ise o ayrı..
Beğendiği profiller pek sağlıklı gözükmeyen kişilere benziyor ama ne olursa olsun yaptığı doğru değil tabiki yani sen başka erkekleri beğensen o da tepki verirdi benzer şekilde.
Eğer güven sorununun varsa ona göre davranmalısın.
Ben beğensem ağzıma ederdi
O zaman senin vereceğin tepki de belli.
Bir erkeğin kadınları beğenmesine bile dayanamıyorsunuz ya. Bu nasıl bir kafa? Gözlerini de kapatsın hatta dışarda dolanırken. Yo yo daha iyisi var gözlerini sadece sen yanındayken ver olsun bitsin
Ya sizlerinde bunu normallestirme çabasına hayranım😂normal bir kadın beğenmemiş full eskort beğenmiş hadi gözün kayar bakarsim da full bundan ibaret olması buna rağmen dayanamiyorsunuz demek? İyi madem kız arkadaşın ful g. t ve cinsel amaçlı fotolari beğensin erkeklerin görseniz ne diyeceksiniz
Bak arkadaşım herkes birbirini eleştirir ve beğenir buna saygım sonsuz ama orası bursu için hayattın da bi kadın varsa bakamaz beğenmez!!! Haa güzeldir onun için beğenmiştir olabilir ama belli ne için beğendiği
@Sinirliguzinabla sanki beğenmiyosunuz mk açtırma ağzımı
Yooi beğenmiyorum abaza olmadığım için aç agzini herkes siz gibi sanmayin
@Sinirliguzinabla geç bu işleri. O zaman hormonlarınds bir sorun var doktora bir görün
Bir yerde okumuştum. Erkekler kadınlar kadar ince detaylı bir zekaya sahip degiller. Onlar için her şey düz mantık "beğen geç" bi bk yiyecegi yok ama biz kadınlar en ince detayını bile kurgularız ki bu erkegin aklına gelmiyor zaten kapasite meselesi. boş ver beğensin. Bi şey olacaği yok. Söylersin beğenme dersin bu sefer fake hesap açar ordan yapar yapacağını. Yapacak olan herşekilde herşeyi yapar bacım. O yüzden bırak şapşik şapşik begenip dursun.
ne yani senin hiç özelin yokmu yakışıklı bir erkek görsen ilgini çekmiyormu resimlere bakmıyormusun sakın hayır deme bana inanmam kendinize gelince her şey serbst erkek bakında yasak yok öyle bir dünya yeme kendini boşuna alış bunlara
Bak arkadaşım bakabilir herkes bakıyor güzelle yakışıklıya popaya bilmem nereye bakmak aynı şey mi şimdi cvp ver
Ben bakıyorsam oc olayım bak bakmasına laf yok popaya bilmem nereye bakmak nedir gitsin güzelse beğensin etsin bunun amacı açık açık belli
Bir iki tane olmuş olsaydı arada denk gelmiş beğenmiştir diye düşünebilirdim ama kadın vücudundan başka hiçbir şey yok. Ayrılma sebebi değil bence ama rahatsız edici bi durum
Daha neler var
Bu beni bile üzdü. Aynı durumla bende karşılaştım sonra beğendiği kızlarla konuşmalar çıktı ve en son aldatma ya sevgilisi olan adamın sosyal medyadaki kadınlarla ne işi olur. Ben sığ görüşlü değilim aksine aşırı sadık olmaya inanıyorum. Gitsin futbol sayfaları takip etsin son dakika haberleri takip etsin erkek arkadaşlarını takip etsin. Bu arada sen de şifresi var mı
Ağzına sıç valla onun yanında bak hesabını sor ama beğendiği için başkasına herkes bakar yani ben bakmam diyen yalan söyler ona engel olamassin gözünü bağlaman lazım faln özünden çok yapılacak bişey yok
Kızlar güzel haa, şaka bi tarafa bunda bir sorun yok beğenebilir ama adamın kafasını okuyamam çok seneryo var bunşara bakıp maaturbasyon yapıyprda olabilir ya da başka bir şey
Sekste istiyor olabilir seksi fotoları beğendiğine göre tahrik oldu rahatlamak istiyor vermeni bekliyor kısaca
Herşeyi yaşıyoruz ztn istediği herşeyi yapıyorum
Bı yüzden zoruma gidiyor ya
Cinsel ilişki istediği kesin kaybetmek istemiyorsan yapmak durumındasın bunu
Bu kızlar çevreden olan kızlarsa eğer sıkıntı olabilir, ama eğer fenomen tipli kişilerse pek endişelenmeye gerek yok gibi , çocuk azmıştır oluyor bize dönem dönem öyle şeyler
Bn varım bn nüye o kadar fedakarlık edip evinde kalıyorum herşeyini en iyisini yapmaya çalışıyorum oldu bende naptım diye bakim olur mu
Tanımıyor bile kızları yabancı %97’si ama bi iki tane oksa sormam bile buraya boş ver der geçerim ful böyle olması beğeni sayfasının normal mi
Bence normal değil ama benim şu an sevgilim yok mesela , varken çok severdim onu ama yinede güzel kızlara bakardım, bu benim sevgimi zedelemiyordu, bence hal ve hareketleri daha önemli
Sende başka erkekleri beğen tepkisine bak
O anlamaz beğenilere girip bakmayı bilse ztn yapardım
Güzelse bakabilir herkes bakar erkek veya kız ama güzelliğine değil de götü ne başına bakmasına ne demeli
Azmış Azmış sbsjsmskdd
Yanında telefona bak böyle yakışıklı erkeklere falan göz ucuyla görür o
Ağzıma eder
ne var bunda bende bunları beğeniyorum fizikleri harika ondan beğeniyorum yoksa gidipte halvetlik olmuycak abla ama yine de söyle ona yapmasın yoksa ayrılırsın en fazla
Bi iki tane olsa okey sıkıntı yok ama full olması normal mi illaki kadınlarda ekşitiyor bakıyor ama her önüne geleni fullemiyor mesela bn h yapmasam da yapan var
O hayali seçmiş, yanında gerçek bir sen varken. O halde onu hayalleriyle baş başa bırak, kendini mahrum bırak ondan ve asla dönme
Beğeni atıp geçmiştir ama gıcık bir durum yani. Sakin ol sallama beğendi de ne oldu hiç bir şey 😂😂
Bi iki tane olsa evet ama sayısıx
İğrenç bir durum rezillik. Ama hepsi olmasa da çoğu böyle, o yüzden hiç şaşırtıcı gelmedi. Doyumsuzlar
Bn istediği herşeyi yaparken mi
Başta hatan bu zaten. Her istediğini yaparsan kendini bir b o k sanar
Guncellemeye gore cevapliyorum. Alın işte size tum dogrulari goturecek kocaman yanlış. Hala onu aklamaya çalışıyorsunuz. 😁"Kemalin yapmaz."
Irtibata geçmiyorsa şu an nişanlı vs değilsin ne var bunda tiktok mesela kadın popo göğüs sergileme yeri her erkek beğenir seninki tikliyor sadece ahaha rahatsız oluyorsan söyle
Seks yapıyosanız senden sıkılmış evlenmeden atnı evde yaşar evlenmeden evli hayatı yaşarsanız o ilişki evlilikle sonuçlanmaz bunu öğrenmeniz lazımdı geçmiş olsun bu ilişkide ilerisi olmucak
ilişkinde daha çok o seviyorsa neden bu sevgisini senden başka kızlarla da paylaşıyor 🤔
Bence bitirmeden önce kendi hayatını düşün önce. Mesela ayrılır isen bu çocuktan başka bir erkekle ilerde evlenebilme ihtimalin var mı önce bunu bir sorgula. Eğer yok ise hemen bitirme ve sert bir şekilde uyar. Evi terk et. Bir hafta boyunca telefonlarını açma mesajlarına cevap verme. Ne kaybettiğini anlasın. Kendine gelsin. Biraz süründür yani. Gerçekten pişman olup bir daha yapmayacağını anladığında affet ama gevşeme hemen. Bu şahısla bir daha aynı ev ortamında buluşma. İlişki isterse evlilik öncesi Tevbe ettim artık ben zinaya de. Çok İsteyen gelip babamdan ister de. Bunları yaparsan ilerde evlilik teklifi bile alabilirsin eğer gerçekten seni seven biriyse. Evlilik teklifi ederse de inancı varsa eğer. Kuran'da el bastırarak şöyle dedirt. Allah'a yemin ederim ki seninle evlilik hayatım boyunca bir daha seni kızdıracak şekilde senden başka hiç bir kız ile ilgili bir paylaşım beğenmeyecek, hiç bir kızla seni Aldatmayacak , senden başka hiç bir kızı sevmeyeceğim. Eğer bu sözümde durmazsam Allah'ın laneti ve gazabı üzerime olsun. Bunu söylemeye cesaret edebiliecek kadar erkekse evlenebilirsin. Ama yok yapmam böyle saçmalık mı olur Kur'an' bu işe karıştırılmaz diye kıvırmaya çalışırsa bu adamdan bir cacık olmaz
O baskı olur o zaman daha kötü hâl alır ilişki
Hayat senin fakat İslam'da bir erkek ile bir kız nikâh yoksa aynı evde kalması haram kılınmıştır. Zina yapmakta Allah'ın en nefret ettiği 7 büyük günahtan biridir.
Evet de şu an ne yapayım pki konulacağım soracağım ama bu kadar sayısız fotoğrafa nasıl açıklama yapar bilmiyorum
Ben İslam'a göre yaşayan biriyim. Seni bilemem. Ben olsam İslam ne emrediyor ise onu yapardım
Güncellemeye bakacak olursak sen hata yaparsın beğenmesi bakması hiç bir sey ifade etmiyor sosyal medyadasin sonucta begen bak geç sadece
Bi iki tane olsa umursamam bile çok kısıtlayıcı biri değişim ama sayısız olmasına ne demeli
aynı evdesiniz ve aileleriniz biliyor ve özellikle senin ailen buna göz yumuyor oyle mi? varybe geniş aileye bak
Ailem onla kaldığımı bilmiyor ilişkimiz olduğunu biliyor
aferim korktugun basina gelecek
Beğenileri nasl gördün ki begwni kısmı instada kaldırılması mi
Hyr
Seven erkeğin gözü sevdiği kızdan başka hiç kimseyi görmez şimdi bu haldeyse üzülerek söylüyorum evlendiğinde bu adam bin beter olur ve seni %99,9 aldatır demedi deme kafanı taştan vurmadan çok geç olmadan ayrıl derim 👌✔️
Sevgilin kız beğenmemiş popo baş beğenmiş oralarını buralarını stalk lamış
Napim öyleyse
Defolup gitmeli mi yoksa devam etmeli mi
Ağzıma eder
Eğer aranızda cinsellik yaşamadıysanız cinsel ihtiyacını karşılamak için bakmıştır
Yaşıyoruz ne istersek
Sevgiliniz çapkın o zman umarım başka kızlarla mesajlaşmıyordur
Bakma, araştırma kendini üzme boşuna bilmezsen uzulmezsin bunu unutma
Ya daha kötüsü olursa
Beğendiği karılara bak mk insan biraz gôtlü butlu karıları beğenir.
Bunlar hiç bişi
Valla ayrılıp ayrılmamak sana kalmış. Açıkçası ben hem bu kadar zevksiz ve işsiz olduğu için kendisinden soğuyacağım için ayrilirdim.
Kızları yatağa atmış gibi tepkinizi anlamıyorum. sosyal medyada beğenmiş kızları ne olmuş ki yani. Abartı buluyorum bunları kusura bakma. Baktı diye kotulenmez bir insan
Kızlara baksa iyi ya da bi iki tanesine yine laf edersem oc olayım ama orasını burasını beğenmek ve hiç boşluksuz karı kız olmadı
Hayatının hatasını yapıyorsun. onlar resim ve yabancı mankenler. TV seyrediyor gibi düşün. Siz kaçıncı yuzyildasiniz acaba.. sevgilinle birlikte avrupai bir yasamin var ekranda bir görüntüye baktı diye ortalığı ayağa kaldırıyorsun. Bu ne yaman çelişki. Mantıklı ve realist düşün
Abla bı zahmet de escort da beğenmeyiversin bazılarına detaylı bak hep aynı şey g. t bakmış full
@Sinirliguzinabla evet
Uzuldum senin adina. Sana yetersizlik hissi vermesi bile kotu.
Çok kötü hemde o da bana aşırı yeterli değil ama bn seviyorum hiç olmasak da olur cin sel birliktelik
Ne yapmalıyım pki
Sen öyle söyleyince ben de kendi begenilerime baktım 28 gönderilen 13 ü kadın
Bekarsan normal
Sen de başka erkekleri beğen.
Her şey karşılıklı...
Yani balım bu çok olağan bişey bişey olmaz gözünde büyütme
Eww iğrenç. Terk et o ayıyı Instagramı ve sağ eliyle yasar artık
Madem hiç bir yanlışı görmedin Güzeli görünce dayanamıyor Muş demekki 😂
Biz beğenelim diye fotoğraf paylaşıyor kızlar zaten.
Beğenmesi değil asıl sorun. Beğenmesinin nedeni şu. Gerekli zamanlarda (mstr bsyon yapacağı zaman) beğenilen gönderileri açıyor ve içlerinden bir tane seçip onu hayal ederek başlıyor işe.
Sevgili mi dedin sen ona? Bu da yanlışlik değil zaten korkma * bu
Ne diyeyim sende ona oyle ozel mesajdan storyler at
Ayrılman senin için en iyisi olacak ne kadar konuşursan konuş gözü dışarıda olan biri asla dinlemez zaten güveninde kalmaz zamanla şu an bitirmen daha mantıklı
Haklısın bi iki taneye göz yumak kolay güzelse beğense yine kolay ama ful orasını burasını beğenmez zor kabullenilir
Öyle olucak benim de galiba ayrılmasam bile soğuyacağım
Öylesinden hayir gelmez kaç kurtul bacım tecrübe konusuyor
Valla mı
Benim ex de öyleydi. Nisanlanmak uzereydik adamin 4k takipcisi vardi instada. Kac kurtul öylesinden hayır gelmez her firsatta aldatir seni.
Hiç kadın takip etmiyor hiç de kadın takipçisi yok ama herkese açık hesaplarda beğenmediği kalmamış
Cok alakasiz olacak ama ben de ayni sorunu yasiyorum sevgilinizin sadece bas harfi ne? Iskinllendim bi an
Ay bi de hep popiş beğenmiş bir de doymamış
Bu mu sevgi pardonda bu kadar kız düşkünü olduğunu bilsem senle aynı yola girmezdim der giderim
Bence kız beğenmesi tamam sıkıntı yok diyelim ama müstehşen yerleri açık olanları beğenmiş gibi nerdeyse açık kadınları beğenmiş yüzü gözükmeyen onu beğenmek niye?
Daha kötüleri vae
Çok çok
Hayatımda hiç bu tip kızları beğenmedim beğenmiyorumda. Götü başı kastırıp foto çekenler vs hoş değil ayrıca sevgilim olsun ya da olmasın hoşlandığım kız ve arkadaşlarım hariç kimsenin fotosunu beğemem.
Sevgilin başkasıylada konuşuyodur kesin, bak gör zaten desen nolcak ki elim değdi yanlışlıkla oldu cart curt yalanlar
Bi iki tane değil ki sayısıx
komik gerçekten bi insan nie böyle saçma şeyleri beğenir ki
yahu hala soruyorsunuz sizde aklıl beyin yokmu merak ediyorum. güvenmi, yorsan sıkıntı ise ayrıl o zaman ya da kızları begensin dursun.
Bu yaşta normal sende yapsan O da yapsa gencsiniz yani olabilir ben normal karşılarım. İlişkide gençlikte bu tarz şeyler olabiliyor. Fiziksel aldatma yoksa sıkıntı yok.
Adam seni bence evde kaldığınız için ciddiye almıyor seni belki bedenin için kullanmaktan ibaret görüyor ki öyle de muhtemelen kusura bakma
Ayrı eve çıkıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?