Kız kardeşimin sevgilisi olduğunu öğrendim ne yapmalıyım?

Tam 1 aydır kardeşim benden gizli bir şeyler yapıyor; tek başına evden ders çalışıcam bahanesiyle çıkmak gibi.. Geçen bir gün güvenemedim ve hemen arkasından ben de çıktım. Ders çalışıcam dediği yere gidiceğine başka bir yere gidiyordu ve telefonda da biriyle konuşuyordu. Uzun süre takip ettikten sonra beni farketti ve bağırdı ne işin var burda diye ve başka yere kaçtı. Ben de takip etmedim ama o gündür şüpheleniyordum. Bugün kardeşimin en yakın arkadaşıyla sohbet etme fırsatım oldu ve lafı dolandırarak ağzından laflar aldım ve sevgilisinin kim olduğunu öğrendim. Şok oldum. Sevgilisi benim çok yakından tanıdığım biri fakat öyle muhabbetler dönüyor ki yani anlarsınız böyle bu yaştaki erkeklerin muhabbetlerini.. Güvenemeyeceğim türden bir insan.
Işin kötüsü kardeşim bu sene sınava girecek ve iyi bir yeri kazanmak zorunda. Ailem üzerinde cok fazla yatırım yapıp para dökerken bu dersleri bırakıp üniversiteye geçen sevgilisiyle mesajlaşıyor.
Sevgilisi de ya dur bu sene sen sınavı bitir seneye görüselim demiyor it oğlu it. Benim umrumda olan şey kardeşimin sevgilisi değil, sevgilisi için dersleri asması dikkatinin dağılması..
Bildiğimden daha haberi yok.. Annemin haberi var büyük ihtimal.. Babamın da yoktur. Sizce ne yapmalıyım?
Kız kardeşimin sevgilisi olduğunu öğrendim ne yapmalıyım?