18 yaşındaki kız kardeşimin sevgilisi olduğunu öğrendim. şüpheleniyordum fakat whatsapp mesajlarını gördüm. uygunsuz şeyler de var. sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Burdaki insanlarin rahatligi beni bitiriyo bu nasil bir rahatlik herkes namusunu bu kadar mi kolay verebiliyor sevgili olayi tamam da iliski olayi nedir evlenmeden? Heleki dinimizce ne kadar dogru? Bircok kisiyle iliskiye giriyolar normal gelmeye basliyo igrenc mahluklar sana gelirse arkadasim. kardesini al karsina o sonucta senin canin büyük bir hata işlemiş onu karsina al konus yaptiginin buyük bir hata oldugunu hatirlat sonucta karsindaki erkek. onunla evlenecek. mi sanki hayir hata hatayi dogurmasin kizginla söyleme kesinlikle ters tepmesin ama sonucta haberlerde neler izliyor sevgilisini öldürenler bile cikiyo daha dün 17 yasindaki kiz sevgilisinin evinde öldürüldü evine gitmesini engelle ne biliyim akil ver bir büyük gibi o cocuguda arastir eger olay büyürse büyüklerine daniş
01 Yorumla- +1 yıl
uff sanane ya isteyen istedigiyle istedigi iliskiyi yasar sana mi kaldi dinimizca yasakmis senin dininde yasaksa banane
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşı çokta küçük değil aslında ama eğer dediğin gibi gerçekten uygunsuz konuşmaları var ise kardeşini düzgün bir üslup ile uyarmalısın. Bağırıp çağırmak çözüm değil. Sen onun kafasının dikine gittiğin sürece o daha da çok senin kafanın dikine gidecektir. Bu yüzden abi kardeş ilişkinizi sağlam tut.
00 Yorumla
+1 yılSenin yapacagin tek sey var kardes, alip karsina oturtacaksin ve Normal konusmak istediyini belirteceksin,
Ve konuya gir. erkek arkadasi varsa napsanda vazgeciremessin hele kötü davranirsan hic seni saymaz,
Akil vereceksin devir kötü bunu hepimiz biliyoruz, erkeklere güven olmuyor, kiz bakireymis hamile kalmis unursamiyorlar,
O yüzden hic birzaman kendini ona teslim etmemesini söyle, ilerde onu bekleyen güzel günleri hatirlat, yanlis birsey yapmamasini söyle, duyulursa ailenin akrabalarin yüzüne nasil bakar de.
Yani baska ne diyeyim bilmiyorum00 Yorumla
Reşit biri olması hiçbir şeyi degiştirmez. Sevgilisi olabilir buna laf yapman cok yanlış olur fakat uygunsuz , cinsel içerikli konusmalar varsa kardeşinle konuş ama konuşman fayda etmicektir. Yanına cagır telefonunu iste mesajları bire bir göster hesap sorman daha mantıklı olacaktır ve onun ileriye giderse neler olacagını ögrenmiş olur. İleriye adım atmaz düz sade ilişkisine devam eder. tabi karşıdaki cocuguda tanımanı tavsiye ederim ona göre et ilk karşıya bak.
011 Yorumla
Soran+1 yılsadece konuşmakla kalmamış ki
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Dostum şöle bir öneri vereyim. Erkek istemedikten sonra kız gidipte hiçbi zaman öyle şeyler konuşmaz atmaz. Sevgilisini tanı ailesini ögren çevresini vs. Ciğerine kadar bilgi edin sonra zaten yapacagın şeyin ne olması gerektiğini anlarsın. Ama sakın aceleci olma. Şahsen ben olsam erkegi araştırır nasıl birifelan ögrenir. Eger düzgün biriyse çeker karşıma konusurum. baktım serseri bir tip. Döverim sonra kardeşimide döverim bu işler böyle ya namus yok etmek kolaymı la. Ama gerçi devir değişti kimseyi engelleyemesisn Sende bende kız arkadaşımız olsa aynı şeyi yapardık kız razı olduktan sonra. Ama sonuçta sen onun abisisin önüne engel koyman iyi olur
Soran+1 yılüniversitede sınıf arkadaşı sanırım. sadece mesajla kalsa iyi evine de giyormuş ne yapcağımı şaşırdım
- +1 yıl
Valla şimdi açık konusalım kardeşim :D bir kız bana gelse bende reddetmem ama kız kardeş mevzusu cok farklı ya cok karışık durumun ortasındasın. Aynısı bana olsa bende yaparım dersin ama kız kardeşe tahammül edemezsin. Ben olsam döverim ya. Karşıdaki çocuk nasıl biri onada baglı cocuk belki sırf cinsellik icin cıkıyor dikkatli ol ama bence döv ya
Soran+1 yıldöveceğim zaten ama bu duruma engel olmam lazım
Soran+1 yılcinsellik var zaten
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
11Cevap
Kardeşinle konuş onu yönlendir bence sıkarsan onu daha da istemediğin şeyler olabilir o yüzden açık açık konuş olabilecekleri ön görülerini anlat senden birşey saklamasın
02 Yorumla
Soran+1 yılne konuşayım? saklamasın derken
Bence karismaya gec bile kalmissiniz ve kiz kardesiniz kendisi mi gosterdi size mesajlarini eger oyleyse benimle bu yonden de ilgilenen var gbi mesaj veriyordur
00 YorumlaEnglle o cocukla ilişkisini al karşına konuş kardeşinin yönünü sen cizersin baktın dinlemiyor vurma yetkin vardır bir aşkta uygunsuz konuşma varsa o aşk degildir
00 YorumlaÇocukla konuş kardeşine belli etmeden çocuk da bilmesin abisi olduğunu zaten anlarsın yaramaz biriyse görüşmelerini engellersin
00 YorumlaKafana takma sadece onunla konuş ama engel olma sonunda ona bişey olursa onun sorumluluğunda zaten 18 yaşında ise
00 Yorumla18 yasinda kiz 11 gibi davranma karsindaki bir birey senin kucuk kardesin diye su dunyada hala biseyler yasamadi sanma yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru düzgün konuş anlat çocuğuğu tanıeğer düzgün biriyse arada biraz mesafe olmak şartıyla olabilir ama gözün tuttmassa bunu kardeşine doğru düzgün anlat yoksa tekrr konuşur bişey yapamassınız
00 Yorumlaabim görse siker lan beni ahhhah şuna bak ALLAHIN TROLÜ
00 Yorumla
+1 yılOnun yetişkin bir birey olduğunu göz önünde bulundur ve nazikçe uyar. Çocuğun niyetini öğrenmeye çalış ama bunu yaparken kardeşini incitme, küçük düşürme.
21 Yorumla- +1 yıl
Al karşına ve yakın arkadaşı gibi cinsel anlamda ne yaşadığını sor. Ama üslubuna çok dikkat et, yaşadıklarını kendi özgür iradesiyle yapmışsa diyecek bir şey yok. Senden başkası bilmesin ve bunu kardeşine söyle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkardeşin 18 yaşında sen kaç yaşındasın ki soruyorsun, olabilir neden olmasın.
18 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım. olsun olmasına da evine falan gidormuş
Cevap sahibi+1 yılO başka tabi, Sadece sevgili normal ama evine gitmesi pekte iyi değil yani.
Soran+1 yılne yapayım o halde babama anlatayım mı
Cevap sahibi+1 yılÖnce kardeşinle konuşsan iyi olur, kırmadan, durumu izah edin, sonra babana söylersin.
Soran+1 yılvalla ben kırmadan konuşsam da babam kafasını kıracak
Cevap sahibi+1 yılAralarında gerçek bir cinsellik var ise de nişanlanmalarını sağlaman gerekir, aile olarak , Sonrasında bırakıp giderler vede ortada kalır.
Soran+1 yılvar maalesef ama üni okuyor
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girdikten sonra yapacak bir şey yok sadece onun ile evlenmeyi beklemeli ve başkaları ile ilişkiye girmemesi gerekir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendin yazdın 18 diye reşit olmuş birine ne diye karışırsın ki saygı duy.
senin sevgili diye yaptıklarında başkasının kız kardeşi.
empati kur sonra hareketlerini yap.16 Yorumla
Soran+1 yılsevgili olması neyse ama büyük ihtimalle cinsel şeyler var ortada
Cevap sahibi+1 yılolsun bu onun kararı sadece sen gerçekten iyi bir abi olmak istiyorsan karşına alır ve hayatında pişman olacağı şeyler yapmadan önce iyice düşünmesi gerektiğini anlat.
seni dinleyecektir.
tabii kaba, yüksek ton içeren bir konuşma tarzı ile değil.
Soran+1 yılya nasıl onun kararı. zaten küçük yerde yaşıyoruz adı çıkar.
Cevap sahibi+1 yıldövecek misin yani?
bu mu daha iyi olacak?
hayır adı çıkmış çıkmamış ne olur sanki allah allah bundan önce otur da o kız için endişelen yanlış birşey yaparsa psikolojikmen geleceği durum için, hissettikleri için.
ben zaten sana git ve konuş dedim insanca kendi kararı sal demedim.
Soran+1 yıldöveceğim diye bir şey demedim. yanlış dediğin şeyi zaten yapmış. adı çıkarsa ve babam öğrenirse olacaklar çok daha kötü olur.
ne konuşabilirim?
Cevap sahibi+1 yılçek kenarı konuşmaları okuduğunu kendi kararı olduğunu ama bazı şeyleri yapınca da bazı sorumlulukları üstlenmesi gerektiğini de anlat.
ufak bir yerde yaşıyorsanız bunun duyulmasından korkuyorsa bu tarz hareketlere kalkışmaması gerektiğini anlat.
babanız öğrenirse sonucunda neler çekeceğini nelere mal olacağını anlat.
Bence dikkat et devir gençeler çok değişti namus önemli anlat dikkatli olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılolan olmuş
Soran+1 yılne yapabilirim mesela
- +1 yıl
Anlat ona örnek göster hayata dünyada çok önrek var hergün genç kılzar ölüyor kötü yola düşüyor hamile olup namus diye öldürüyolar ailer anlat annen anlatsın ona daha küçük 18 yaş büyük bir yaş değil daha geneç ona herşey toz pempe gelir hayat ne kadar zor bilmez insanlar ne kadar aşalık oldunuz kimseye güvenmeyecek oldunu anlat
Soran+1 yılkardeşimle aram çok iyi değil. konuşmayız pek. anneme de kardeşim biriyle yatmış desem kıyamet kopar
+1 yılMesajları nasıl gördün
12 Yorumla
Soran+1 yılbir şekilde şifresini öğrenip telefonunu karıştırdım
- +1 yıl
Ayıp bu yaptığın. Bu arada bence yeterli olgunluğa erişmiş iyiyle kötüyü ayırt edebilir eğer sen konuşursan yüz göz olursun bırak napıyosa kendisine yapıyo
Tabiki engel ol konuşmayı kessin
00 YorumlaUygunsuz şeyler derken?
016 Yorumla
Soran+1 yılcinsel konuşmalar
Soran+1 yılnasıl olamam? küçük yerde yaşıyoruz ya adı çıkarsa
Soran+1 yılbiri görür falan herkes dedikodu yapıyor zaten
Soran+1 yılmüsade mi edeyim yani
Soran+1 yıliyi de sen kız kardeşinin biriyle yatmasına müsade eder misin
Soran+1 yılempati yaparak yorum yaz o halde
Soran+1 yılbabam öğrenirse kıyamet kopar abd de yaşamıyoruz sonuçta
Soran+1 yılbenzetmeyi anlamadın. abd de yaşamıyoruz ki bu kadar geniş olalım
+1 yılAllah yar ve yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılonu uyar ama sevgilisinin olması sorun değil
00 Yorumlakonuş onunla ama yaşı küçük değil olacak yani
03 Yorumla
Soran+1 yılne konuşabilirim? sevgilisi olmasın demiyorum lakin çok masum bir şey de değil yaptıkları.
Soran+1 yılkonuşmakla kalmamış zaten
Ne gibi uygunsuz seyler gordun kuzum?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe tür bir hata yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik
+1 yılOturup konuşmalısın..
Geç olmadan..00 Yorumlabence o cocugu aramalisin
00 Yorumla
+1 yılYakında kardeşin hamile kalır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılYetişkin sonuçta karışma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan sanane varsa var ne bırak hayatını yaşasın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskanc senin yok ya ayıp :)
11 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Bırak karisma bence yetiskin artik kardesin
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle şey olur mu ya sen karışmaz mıydın yatmasına
Soran+1 yılevey ama ne ilhisi var
Gizli Üye(25-29)+1 yılReşit bir insan boşver karışma
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl karışmıyım? öyle şey mi olur
Hicbisey
011 Yorumla
Soran+1 yılniye
Soran+1 yılsevgilisi olmasına bişey demiyorum ama evine falan gidyormuş
Soran+1 yılnasıl peki
Soran+1 yılya ben utanırım öyle şeyleri konuşmaya babama mı desem
Soran+1 yılhayır yani ne diyebilirim ki
Soran+1 yılen iyisi babama anlatayım
Agzini burnunu kir
00 YorumlaŞiddet Uygulama Güzelce Konuş Dertlerini Dinle
00 Yorumla
+1 yılAkisina bırak
00 Yorumla
+1 yılFrenlet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe vmeselea
03 Yorumla
Soran+1 yıluygunsuz şeyler işte.
Cevap sahibi+1 yılMesela
Soran+1 yılayrıntılı okuyamadım ama geçmiş bir mesajda yarın bize gelsene tarzı mesaj vardı.
+1 yılKarışmamalısın bence
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı