Kız kardeşimin sevgilisi oldugunu öğrendim ne yapmalıyım ?

2 saat kadar önce saat 12 gibi kız kardeşimin odasındaydım hattını benim telefonuma takmıştık birşeyler denemek için. Tam telefonu açtıgım anda kayıtlı olmayan bir numara çaldırmaya basladı ben bu kim dedim kardeşim hemen çagrıyı reddetti . Farklı bişeyler oldugunu anladım o zaman . Sonra bu numara 2 kere daha çaldırdı ben telefonu açmadım reddettim . 15 dk kadar sonra ben kendi telefonuma hattımı takıp , odasından çıkar gibi yaptım ve telefonumu ses kaydediciyi açarak yatagının kenarına bıraktım . 1 saat sonra gittim aldım , kaydı dinledim ve tahmin ettiğim gibi çıktı . İşin garibi annemle de konustular o da herseyi biliyomus. Ben ve babam bilmiyoruz suanda . Annem de bu durumdan rahatsız fakat korktukları için bana ve babama söyleyemiyolar. Şimdi ben bunu babama anlatmalı mıyım ? Kardeşim daha 16 yasında
Güncellemeler
+1 yıl
Çocugu arastırmak gibi bişey yapmam . Bu olaya ne olursa olsun son verilecek . Çocuk iyi biri de olsa özünde liseli ve aklı uçkurunda , bir düşünün beyler hanginiz o yaşta şimdiki gibi olgudu ve kızlara hangi gözle bakıyodunuz ? Ayrıca erkekler kız kardeşiniz varsa onu da düşünerek cevap yazın .
Kız kardeşimin sevgilisi oldugunu öğrendim ne yapmalıyım ?