Merhaba Erkeğim; Sevgilimin ablası yakaladı bir süre geçti öyle sonra getir tanışcam diyip bir süre sonra ayrılmayı düşünmüyor musun diyor ayrıl diyor ve bugün de getir tanışcam dedi tanışmak için ben hazırım ilk defa olucak ama çok istiyorum çünkü gerçekten çok seviyorum , oda beni gerçekten seviyor eminim çünkü bu kadar uğraşmazdı sevmeseydi eğer 45 gün filan oldu öğreneli. Tanıştırmaktan korkuyor sevgilim tanıştırdıktan sonra ne olucağını bilmiyoruz korkuyor o yüzden. Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durum bizi hem ruhen hem bedenen yoruyor , bugün buluştuk ve omzumda ağladı.
Bu nasıl bi Türkçe ya. Ayrılmayı düşünmüyor musun diyen kim ayrıl diyen kim. Salak salak soru sormayın ya. Bari derdinizi adam gibi anlatmayı bilin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abladan bahsettiğimi burda net bir şekilde anlatıyorum zaten ama yine de ; bir gün ablası ayrılmayı düşünmüyor musun diyor bir gün getir taniscam diyor.
Korkacak bir durum yok. Kendinden emin hareket edersen ve ciddiyetinin farkına varirsa eminim ki oda olumlu bakar
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim korkum yok , sevgilimin korkusu var ancak ne yapacağını bilmiyor kararsız. Ben de çareyi burda buldum derdimi kimseye anlatamıyorum çünkü herkes gülüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu nasıl bi Türkçe ya. Ayrılmayı düşünmüyor musun diyen kim ayrıl diyen kim. Salak salak soru sormayın ya. Bari derdinizi adam gibi anlatmayı bilin
Abladan bahsettiğimi burda net bir şekilde anlatıyorum zaten ama yine de ; bir gün ablası ayrılmayı düşünmüyor musun diyor bir gün getir taniscam diyor.
Korkacak bir durum yok. Kendinden emin hareket edersen ve ciddiyetinin farkına varirsa eminim ki oda olumlu bakar
Benim korkum yok , sevgilimin korkusu var ancak ne yapacağını bilmiyor kararsız. Ben de çareyi burda buldum derdimi kimseye anlatamıyorum çünkü herkes gülüyor
Dediğim gibi kendinden emin hareket et
Eminim ben gizli saklım yok her sorusuna emin cevaplar veririm ancak hatun sıkıntı onu çözemiyorum
Bel ki cekemiyor iliskinizi
Ben ablasini çözemedim kardeşinin mutluluğunu niye istemez ki
Ablasıyla değil direk babasıyla tanış kahraman ol kral hareket:d
Gerekirse babasıylada tanışırım sıkıntı yok. Gülmene gerek yoktu ciddi bir konu sormuştum oysaki..
Bende ciddi diyorum Allah Allah gülünce dalga mı geçmiş oluyoruz.
Babasına git söyle ablasına laf düşmesin gerilmeyin sizde.
Ablasına tanıştırmaktan korkuyor babası olursa kriz geçirir mazallah
Sağolun
Bir şey yapma
Ee sonra ne olucak
işin zor
Baya zor zamandan başka çare yok