Kız kardeşimim sevgilisi olduğunı öğrendim ne yapmalıyım?

ortaokul 7’ye giden bir kız kardeşim var, kendisi biraz problemli bir çocuk fakat olabildiğince yakın davranmaya çalışıyorum. annem ve babam özellikle bu dönem oldukça sinirli ve stresli o yüzden yüklerinden biraz almaya çalışarak kardeşimle ben ilgileniyorum yapabildiğim kadar fakat evdeki en büyük sorunlarından biri de o. önce fanı olduğu kişi hakkında fan sayfası açtığını öğrendim fakat sınavları yüzünden onun sosyal medya kullanması yasak. kimseye söyleyemedim çünkü evde büyük kaos olurdu. sonra binlerce yabancıyla fan olduğu kişinin fanlarıyla whatsapp grubunda olduğunu öğrendim ve ona güzel bir dille ayrılmasını yabancılarla konuşmasının tehlikeli olduğunu anlattım, beni dinlemişe benziyordu fakat kendisi çok pişkin ve daha gizli bi şekilde devam ettirmesinden korkuyorum, son olarak da bugün sevgilisi olduğunu öğrendim. elim ayağım titredi çünkü bu bizde asla görülmemiş bir durum bu yaşta ayrıca annem çok stresli bir dönemden geçiyorum bunu öğrenirse kardeşimi evlatlıktan bile reddedebilir. ne yapacağımı bilmiyorum yarın onunla konuşacağım , evdekilerle ilişkisi iyi olmadığı için dışarı yönelmesini anlıyorum fakat bu kadarı kabul edilemez. gerçekten çok stresliyim ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Kız kardeşimim sevgilisi olduğunı öğrendim ne yapmalıyım?