+1 yılBen kardesime abisi gibi davranirim. cunku basimizda abi de yok baba da. ama gecenlerde boyle bisey oldugunu ogrendigimde verdigim tepki farkliydi. oturuo dusundum ben olsam nasil bir tepki aldigimda hataya dusmem diye. yasaklar cekici gelir bunu biliyorum. onu kendi ellerimle hataya itemem. oturdum konustum. sevebilirsin olabilir boyle seyler dedim. ama onun yasinda erkekler seviyorum diyerek yalan soyleyebilir dedim. yanlis seyler yapmayi teklif edebilir dedim. sevme ayril demiyorum ama onunla yalniz kalma ve gidelim dedigi yerlere gitme arkadaslarinla beraber takilin dedim. ayrica ne yasarsaniz bana anlat dinleyi cok isterim ilk asklar guzeldir dedim guldum. boylelikle herseyini bana anlatti akil verdim. ve en sonunda ayrildi o cocuktan. hareketleri cok yilisik dedigin gbi yanlis seyler istiyo abla dedi ve birakti. snrasinda okuldan bile ayrildi. deme o ki yasaklar korkutmalar artistlikler engeller yapmak isteyen kimseyi korkutuo sindirmez. aksine hata yapmaya sebep olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. Abim tarafından cevap vereyim, eskiden olsa beni haşlardı ama şimdi gelir, vayy bee demek beni bırakıp gitcen he der dalgayla karışık :D sonra tanışmak falan ister, araştırır. Benim kız kardeşim olsaydı ve sevgilisi olsaydı öğütler verir adam gibi bir birliktelik yaşamasını temkin ederdim sanırım.
34 Yorumla
Soran+1 yılEn guziliymis :D
- +1 yıl
ne değiştirmiş abini öyle merak ettm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskardeşim yok ablam var o işte yapmıştı biraz kıskandım onu :D kızdım falan işte snra dedim hayırlsı olsun şu an evli yani :D hayırlısı oldu :D Ama benden küçük olsa bu işlerin sırası var benim gözetimim altında olduktan ve edebli bir şekilde olduktan sonra bence şeyi yok ama derim ona eğer ayrılır kavga edersen sevgili işini unut
17 Yorumla
Soran+1 yılYa bir tane olur omurluk olur ya da hic olmaz diyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynen :)
Soran+1 yılSonra gorucu usuluylemi evkenecwk
Cevap sahibi+1 yılYok zaten derim ona eğer öyle sevdiğin olacaksa 1 ömürlük olsun sırf sevgili yapmak için sevgili olursan kızarım derim
Soran+1 yılCok dogru bence :)
Benim abimde boyle dese iyi
Cevap sahibi+1 yılder der :)
Soran+1 yılDemiyor
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. getir tanışacağım dallamayla derim gözüm tutmazsa döve döve ayırırım
18 Yorumla
Soran+1 yılKizii dovecen
Soran+1 yılCok sertsin ama
Soran+1 yılDogru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılBundan 7 sene önce abim nisanlimla sarilirken gördü. . Karşıdan bir geldi dedim yandın kızım sen. . Geldi. .
-o kolunu kirmadigima dua et indir o kolunu kardeşmin omzundan. . şimdi git dedi. .
Benimki bana baktı ben git dedim. benimki duruyor hala ben göz isaretiyle git dedjm bu 5 6 adım attı durdu bizi izliyor. . neyse abimle eve gittik. . bana dedi bu yaptığın yanlış ayrilcaksin kendi cezani kendin ver dedi. . bende akşamına düğüne gittim:)) şu an 7 buçuk yıllık ilişkim var. abimle nisanlimla kankalar :)))10 YorumlaEn sin lise 2 de sevgilim olmustu abim ogrendi birdaha sevgilin olmayacak taki ekonomik ozgurlugunu kazanana kadar dedi yaparsan herzamanki gibi bacimsin yapmazsan dedigimi agzimi bile acmam dedi ben de dinledim ve salak sacma iliski yasayacak da degilim hakli yani uni asklarinin bir boka yaramadigini 4 senedir izliyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılAbin cok iyiymis
Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Kız kardeşim de olsa, aynı anne ve babadan olduk diye, çocuğun özgürlüklerini kısıtlamaya, gençliğini yaşayamamasına yönelik hamleler ne yaparım, ne de başkasına yaptırırım.
Bir ilişkinin ne demek olduğunu, erkeklerin ne kadar rahatsız olduğunu güzel bir dille anlatırdım sadece. Geri kalanı ona kalmış. Fakat, olur da kardeşim gelir, kendi arzusu dışında adamın birşeyler yaptığını ya da yapma girişiminde bulunduğunu söylerse, o zaman da çocuk doğduğu güne lanet edecek duruma gelir.20 Yorumla
+1 yılHaberim sonradan olduğu için çocuğu döverdim kız kardeşimi de pataklardım sert vurmaya kiyamam canım benim o benim onayım olmadan olmaz. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılPatakla patakla💪👊😂
- +1 yıl
:) aynen öyle
Kardeşim yok, ama olsaydı kesin karışırdım.
Çocuğun gözünü korkuturdum.18 Yorumla
Soran+1 yılKiza napardin
Soran+1 yılTelefon niye aliyirsunuz be😡😡
Soran+1 yılOff en sevmedigim sry yss
Soran+1 yılAslinda en iyisi bu ama telefon almaniza karsiyimm
Soran+1 yılMoralim bozuktuta biraz k. bakma
+1 yılHeee kız kardeşim 20 yaşından büyükse bişey yapmam. küçükse çarşı karışır. ama kız kardeşim yok sorunda yok
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi olsa diyelim 18 yasibda
- +1 yıl
İzin vermem o yaştaki ilişkiler sadece eğlence amaçlıdır okadar geniş birisi deyilim ha 20 yaşında veya 20 den büyükse onada biraz mırın kırın ederim ama engel olmam. tabi elemanla tanırışım yamuk bir tipse o yaştada izin vermem. ama benim kız kardeşim yok :) iyikide yok çok şükür
Soran+1 yılHahs :D bas belasiyiz gsloba
- +1 yıl
Biraz öylesiniz valla bir abim var böyle iyiyiz 2 erkek :) dert yok tasa yok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce, damat adayının (!) fotoğrafına ve temel bilgilerine bakardım. Adama benzemiyorsa çağırır tenzih ederdim. Eğer laftan anlamıyorsa güzel bir estetik yapardım. Yok adama benziyorsa çağırırım cafeye bir çay içeriz uygun kasede iş hallolur.(Kız kardeşim yok).
10 Yorumlahmmm güzel soru kardeşim yok ama bir an düşünüyüm dedim göğüs kısmımda bir ısınma hafifte bir daralma oldu :) iyiki kız kardeşim ablam yok :D
21 Yorumla
Soran+1 yılOlsa nolacak :D
dan dan dan dan dan dan... lafı yok valla billa bana sen lazım illaaa ( hobaaaa)
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız kardeşim olsaydı eğer, araştırırdım çocuğu, gözüm üstünde derdim
14 Yorumla
Soran+1 yılAbowwww
- +1 yıl
Noldu
Soran+1 yılGoz hapsine alican yani
- +1 yıl
Yo, sadece araştırcam
Gizli saklı olucağına bileyim daha iyi diye düşünürüm, abi onla buluşucam abi oraya gitcez buraya gitcez demesi daha hoş olur mervelere gidiyorum demesinden
00 YorumlaUygun sa sorun yok değilse bile engelleyemezsin uyarırsın tabi aşırı absürd bir durum değilse ölye bir durumsa müdahale edilmeli Bkz: 20 yaşında 15 yaşında kızlarla dolanan erkekler görüyorum
00 Yorumlavar ve biliyorum ara sıra fikir vermek dışında bişey yapmıyorum
10 YorumlaKardeşime güveniyo olabilirim ama çocuğun nasıl biri olduğunu öğrenirim. Ona göre yapcaklarım üzsede kırsada yaparım yinede. Sonradan üzülmesinden iyidir kardeşimin
00 YorumlaÇocuğun kim olduğunu öğrenmeye çalışirdım. Tipini şeklini konuşmasını beğenmessen kardeşime izin vermedim.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde tabi güven çok büyük bir problem. Kardeşim ile aramda bir güven problemim yoksa kesinlikle olgun bir şekilde davranırım.
00 YorumlaCocugu arastiririm en ufak bir hatasinda kulagini cekerim ;) benim kardesimi uzemez kimse
10 Yorumlabenimde oldu, onların abisi yokmuydu vardı :D onunda olabilir :D
10 YorumlaTabikide destek olurum ona müsaade ederim sürekli nasıl gittiğini sorarım ilgilenirim onunla sevgilisiyle yanılırım felan onunda her insanın olduğu gibi duyguları var onun mutluluğu için elimden gelen herseyi yaparım
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapmam. Hayatına, seçimlerine saygı duyarım banane?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Kız kardesime yakın olur bana acıklamasını benle tanstrmasini isterim bylece çocuğun zararı olur mu olmaz mı bakar ona göre karar alrdm
00 Yorumla
+1 yılSen izin vermesende kız bir sekilde görüsür o cocukla o yüzden tanısmak lazım en azından kontrollü bir sekilde devam eder
00 Yorumla
+1 yılYeterli yaştaysa anlayışla karşılarım ama bu işlerle ilgilenmemesi gereken bir yaştaysa olumsuz düşünürdüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz dusunup naparsin
- +1 yıl
Konusurum kaba kuvvet cahil işi lakin konuşmadan anlmıyorsa babama havale ederim. Benden çıkar.
Hiç bir şey yapmam onun hayatı. Yani sevgilisi ile tanışmak isterim. İyi mi kötü mü diye.
00 YorumlaDöverim 😠 ben ablayım önce benim olcak. Nasıl beni es geçip sevgili yapar. Önce bana sorması müsade istemesi gerek.
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapmam. Babam zaten gerekeni yaptı. Abim yok bir ara keşke olsaydı diyordum ama iyi ki yok.
00 YorumlaKarsima alir konusurum.. dikat etmesini.. hayatin cok acimasiz oldugunu, ve her sorununda bana soylemesi.. Kardesim yok keske olsaydi..
00 Yorumla
+1 yılolmadıgı ıcın dogmamıs cocuga don bıcmeye gerek yok... ama olumlu karsılamazdım ... cocugu doverdım buyuk ıhtımal
00 Yorumla
+1 yılBanane istedigiyle sevgili yapsın koca kız evde kaldı zaten 😂
00 YorumlaAlla alla kuzı kesicek değilimya.. Mal mal sorular sormayın
20 YorumlaCocugu kenara ceker. korkuturum sonra cikmalarina izin veririm gozum uzerlerinde olur sokakta bulmadik kardesimizi
00 Yorumla
+1 yılyası uygunsa getırıp tanıstırmasını ısterım bakarım tıpıne duzgun bısı degılse doverım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. yaşı kaçsa kimleyse bunara göre bir tepki verirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey yapmam nolmuş ki varsa. Benim olabiliyorsa onun da olabilir
00 YorumlaValla yakalarsam çocuğu döverim
111 Yorumla
Soran+1 yılKizinim olsa :)
Soran+1 yılKizinin
Soran+1 yılSendeki cesarete bsk be :D :D
Soran+1 yılKahraman oldun :D
Soran+1 yılLinkini ver
- +1 yıl
O Kız kardeşimi becermeden önce Ben kız kardeşimi becerirdim. ( Mecaz Anlamda) :D
00 Yorumlakızkardesim kac yasında olduguna baglı ve ciddi olup olmadıklarına
00 YorumlaBisey yapmam napıcam asd
14 Yorumla- +1 yıl
Gel benim abim ol :D
- +1 yıl
Ahaha
Soran+1 yılKsrdedin var yani :D
o insan degilmi ya cok saxma bir soru. ben ögrendim ve hic bisey yapmadim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisey degil? Olacak napiyim
Sadece sinirlarini bilsin00 Yorumla
+1 yılazınıburnunukırarım
418 Yorumla
Soran+1 yılKimi
- +1 yıl
ikisininde
- +1 yıl
@Gmze_özdn neden sordun?
Soran+1 yılYazik kizs yaa
- +1 yıl
bana yazık değil mi? onları dövmek için kaç kalori harcayacağım? bunların hesabını kim verecek? :-p
Soran+1 yılAy cok fenasin ya :D
- +1 yıl
ayy sende öylesin valla :D
Soran+1 yılNiye br
- +1 yıl
bilmem, içime doğdu :) senin sevgilin var da abinden mi korkuyorsun sen bakim?
Soran+1 yılEvette sevgilimle sadece konusuyoryz bulysmsfik
- +1 yıl
abine söyleyecem seni!!
Soran+1 yılHahs :D aman abii deme gurban olsm :D
- +1 yıl
abi deme lazım olur sonra :)
Soran+1 yılAman tovbe :D
- +1 yıl
niye öyle didin? kalbimi kırdın bro :(
Soran+1 yılAyy kiyamsm ya benim sevdgimvar yaa obdan dedil
- +1 yıl
sevme onu banane, beni sev :(
vururummm
28 Yorumla
Soran+1 yılKimi
Soran+1 yılDovexen mi kizo birde
Soran+1 yılYok artik yaa kardesin var mı
Soran+1 yılAllah yardim etsinn
Allah Mesut esin Yasi gelmisdi zaten :D (25)
10 Yorumla
+1 yıl🔫🗡💣🔪⚔💥🔥⚡️🔨⚒⛏☠
14 Yorumla
Soran+1 yılKizda öldü
- +1 yıl
yok o cocuga bu hazirlik.. İlk tasida en gunahsiz olana attircam
- +1 yıl
ben salakmiyd gidip rizeli kizin abisine. kiz kardesinden hoslaniyorum niyetim bu diyip yarim saat tehdit yedim ama o da beni takdir etmisti durustlugumden dolayi 😂😂
Soran+1 yılBravoo👏👏👏👏👏😂😂😂😂
ağlarım beni geçti diye :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha:D
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. kardeşim abim ablam hiç bişey yok :D
00 YorumlaBiliyorum zaten, bir şey mi yapmam gerekiyor?
00 Yorumla
+1 yılayırırım :D daha 3 yaşında 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılHahdh :D
+1 yılizin vermem gorusmelerine bizim aileye ters
10 Yorumla
+1 yılBişey yapmam, nasihat verirdim.
00 Yorumlakardeşime güvenim olduğu için bir şey yapmam
20 Yorumla
+1 yılYaşı 20 den büyükse karışmam
01 Yorumla- +1 yıl
Küçükse?
+1 yılÇocuğu bulur konuşurum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. Çocuğu araştırırım gözüm tutmazsa ayırırım
00 Yorumla
+1 yılgider bir bakarım kimdir nedir diye
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşının nasıl bir tip olduğunu öğrenirim
00 Yorumlanormal bişey , ama dikkat et kötü bişey yapmasın.
10 YorumlaOyle bir ihtimal yok cok sukur 🙏
00 Yorumla
+1 yılTanisirim sevgilisiyle sonra arastirim coc
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilisi denen kişi var ya artık öyle biri olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılKardesine naparsin
Cevap sahibi+1 yılçocuğu gözünün önünde döveceğim için ona atılan yumrukları kendisine atılmış varsayar.
Soran+1 yılCok kotusun
Cevap sahibi+1 yılBizde böyle
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler