Hoşlandığım hoca benimle resmi bir şekilde konuştu ve bana gülümseyerek göz kırptı... Neden resmi konuştu?

Okullar kapanıyo ya sınıflara az kişi gelmişti... Bizleri bir sınıfa topladılar... Sonra olaylar olaylar... Ben bide baktım sınıfa hoşlandığım hoca giridi... Onu görünce bir kalp çarpıntısı oldu ki ölücem sandım... Sınıftakiler ve hocayla birlikte film izledik... Adam yine bakıyodu bana... bir ara yakalandım galiba... Ekranda hocanın yansımasına bakıyodum... Bide baktım gözler o ekranda bana taraf (galiba öyleydi) Sonra zil çaldı... Korkak adımlarla gittim hocanın yanına... Öğrenci numaramı söyledim yok sayılmayayım diye... Bana "Numaranız?" diye soru sordu resmi bir şekilde (herkese numaran kaç diyo bana resmi oluyo) Sonra ben üç dedim o da sınıfınız? diye soru sordu bende söyledim... İlk defa iletişim oldu aramızda... Sonra son ders başlıyordu o da artık gidiydu bir kıza el hareketi yaptı (varya yumrukla kalbe vuruyorlar sonra elinde V işaretini gösterdi)... Benimde ona baktığımı görünce kafasını hoşçakal görüşürüz dercesine eğdi... Son ders yine geldi sınıfa... Bak asıl konu bu... Ben adama hayran hayran bakıyodum... Adam sınıftan çıkmaya doğru gidiyodu bana bakarak... bende kapının yanındaki sırada oturmuştum kalktım bana gülümseyerek göz kırptı... Sonra merdivenlerden birlikte falan indik yan yana geldik hatta... Çıkışta yine baktı bana hahahahahahahaha... Şimdi sorularıma cevap bulmam için yardım edin bana... Nedeen resmi bir şekilde konuştu benle... Göz kırpmakta neydi öyle... Hiç kimseye yapmaz... Bana hiç böyle hareketler yapmazdı... Bana hiç gülümsemezdi...
Güncellemeler
+1 yıl
Ben seviyorum ya hocayı seviyorum... Sevmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte günden güne daha da çok seviyorum hep onu düşünüyorum... YETER YA... Kalbim çok kötü acıyor... Kalbim boşlukta gibi ve ben o boşluğa düşecekmişim gibiyim... Nefes alamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Cuma karneler verildiğinde hocayla resim çektiricem sonra numarasını istiycem sonra da sarılıcam... Bunları yazpmazsam tüm yıllarım zehir olur... Büyük pişmançılık yaşarım... Nasıl yapıcam? Bana cesaret versenize
Hoşlandığım hoca benimle resmi bir şekilde konuştu ve bana gülümseyerek göz kırptı... Neden resmi konuştu?