Kalp gözü açık olan hocamızın yanında duru görü ve işiti yaptım bunu anlamışmıdır?

Merhaba arkadaşlar geçenlerde başıma şöyle bir olay geldi ciddi cevap verirseniz sevinirim. Dersteydik ve bir an gözüm dalmaya başladı içimden şey diye sayıklamaya başladım dalma dalma dalıyorsun daldın dedim. Ondan kapının arkasın da sınıfımızda olan bir kızı gördüm. Ama kızın sınıfta olup olmadığını bilmiyorum sonra kapı çaldı bu arada olanları görüyorum ve sürekli içimden sayıklıyorum neyse “hih kapı çaldı dedim.” Ve kızın içeri girdiğini gördüm. Sonra hoca birden “çık dışarı diye bağırdı. “ ben bir irkildim irkilince hoca bana baktı ve “hocam niye bağırıyonuz korkuttunuz.” Dedim ve içeri kız girdi gözlerimi kızın olduğu yöne çevirdim ve kızın ismini “doğa” söyledim. Ama bu arada gözlerimde yoğun bir baskı vardı şöyle düşündüm “benim gözlerim de neden bir ağırlık var kapalı mı?” diye düşündüm sonra “çık dışarı mı?, çık dışarı mı? Hocam siz doğaya çık dışarı mı dediniz? Biricik doğanıza. “dedim. Sonra kızın sesini duydum “hocam girebilirmiyim.”dedi. Hocada “girebilirsin tatlım.”dedi. Sonra hocanın söylediğini tekrar ettim. Ve “doğa niye tepki vermedi o değilde sınıf niye tepkisiz dedim” ve en önde oturuyorum arkamı gördüm. Sınıfa baktım. “Hocam bana mı dediniz onu bana mı definiz dedim. “ ve hocanın yüzüme eğilmiş bana baktığını gördüm gözlerimi hocaya doğru çevirdim. Ve gözlerimi açtım oha gerçekten bakıyor dedim. İçimden hocam 2-3 keredir sesinizi duyuyorum çok yoğun ve gür dü dedim hoca bana bakıyo ve gülmemek için kendini zor tutuyor gibiydi. Sizce kalp gözü açık olan bir insan bu yanlışlıkla yaptığım şeyi anlar mı?
Kalp gözü açık olan hocamızın yanında duru görü ve işiti yaptım bunu anlamışmıdır?