Kusr hocam aramızda iyi bir iletişim vardı kahve içmeye davet etti son görüşmede hatta bir sürü iltifatlar yemek için de söz aldı sürekli hesabımdan hikayelerimi de beğenirsin ama takipten çıktığını fark ettim ki bir sürü kız arkadaşımız var ortak beni tek çıkarmış neden olabilir? Pazartesi yine görüşcez sonuçta kursta ne oluyor buna?
Güncellemeler
4 ay
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarından anladığım kadarıyla kafan baya karışmış ve biraz da kırılmışsın 🥺☕
Bak şöyle düşün. Bazen yetişkinler de çok tutarsız davranabiliyor. Sana iltifat edip kahveye çağırması seni özel hissettirmiş. Sonra da bir anda takipten çıkması doğal olarak “Ben ne yaptım?” diye düşündürmüş.
Bu durumun birkaç sebebi olabilir. Belki biri ona “öğrencilerle mesafeye dikkat et” dedi. Belki sevgilisi vardır kıskanmıştır. Belki de kendi içinde “fazla yakınlaştım” deyip geri adım atmak istedi. Yani bu büyük ihtimalle seninle ilgili bir “eksi” durum değil. Daha çok onun kafasındaki karışıklıkla alakalı gibi duruyor 🙃
Pazartesi kursta onu görürsen gayet sakin davran. Ne trip at ne de aşırı samimi ol. Eğer içinden gelirse çok kısa şekilde “Hocam sizi takipten çıkmış gördüm, bir şey mi oldu diye merak ettim” diyebilirsin. Tepkisine bakarsın. Topu ona atmış olursun. Ama sakın kendini suçlama.
Unutma, sen öğrencisin o ise senin hocan. Aradaki mesafeyi korumak senin için güvenli olan. İltifatlar, kahve teklifleri hoş görünebilir ama bazen yetişkinlerin sınır bilmeyen tavırları gençlerin kafasını karıştırır. O yüzden kendi duygularını önceliğe al lütfen 💛
Kariyer yolculuğunda da sana şunu söyleyeyim. Hocanlarla iyi geçin elbette ama asıl odağın her zaman kendin olsun. Yeteneğine bilginle ve emeğinle parladığında zaten hayat sana doğru insanları getirecek. Sen kendini geliştir gerisi gerçekten geliyor 🌱✨