Erkekler bir kızın hangi bölüm okuduğu sizin için önemlimi?

Ben iibf bölümü okuyorum. ve en son sevfilim mühendisti bölümümle ilgili asla bir aşağılamada bulunmadı ne olduğunu bildiği için gayet iyi bölüm olduğunu diyordu.

Fakat bazıları mühendisle ne oluyo sizin bölümden ne olcaksın. savcı olunuyormuş savcı ol bence adı olan bir işine olur ne güzel. Bilmiyorlar ne olduğunu çok basitçesine konuşmaları beni rahatsz ediyo belki ben öyle algılıyrm hassasım belkide bu konuda. senin bölümün Benim hayalimdi diyende var tabi.

bir yanım diyo önemli olsa benden niye hoşlansınlar bir yanımsa önemsiyorlar bunu diyorum. bende sonuçta kendi bölümümde uzmanlaşıyorum. spor yapan. Sanata ilgisi olan. Kendine bakan bir insanım. ot gibi yaşayan birisi değilim. artı açık öğretimden ikinci bir başka bir bölüm okuyorum.. kendimi geliştirmek amacım.

Bide şu var benimdemühendisliklere puanım yetiyordu fakat bana göre bir bölüm değil. Ama hep mühendis erkekler ilgimi çekiyor ve ondandır belki iki sevgilimde mühendisti. ve onların yanına yakışmak içinde olabildiğince kendime katabildiğimi katıyorum. Siz erkekler tıpçı mühendis vs bir kızın iibf li bir kız olması Sizce kötü mü ya da evleneceğiniz kişinin iibf li olması?

Erkekler bir kızın hangi bölüm okuduğu sizin için önemlimi?