zira ben hem çalışıp hem kendime zaman ayırıp hem de ayda 3 kitap zor olsa da bitirebiliyorum Karşımda ki insanında yoğun da çalışsa ayda 1 kitap bile bitirebilir diye düşünüyorum 🤨
Tabi kitap sevmiyorsa hayatında hiç kitap okumamışsa zaten benimle ne işi var ki derim 🙄
farklı bilgiler ilgimi çeker ama ben de çok okumadığımdan büyük bir etki yaratmaz. kültüre önem veririm kesinlikle ama sadece kitap olmak zorunda değil. kitap kadar kültür katan dizi filmlerde vardır. ya da ilgi duyduğu bir alan bile onu kültürlü yapabilir. örnek tarih, spor, bilim, müzik. ama kıytırık dizi ya da saçma şarkılar değillll
Her kitap okuyan kültürlü değildir onu bir belirtelim. Kitap okuyor olması benim için bir kriter değil ama araştıran ve doğru bildiği şeyi gerekliyse değiştirebilen biri gözümde kıymetlenir.
Bu arada fotorafta anlatılmak istenen kitap okumayan evlenmesin değil cahil kalanlar için söylenmiş bir sözdür bilgili kadınlar paraya değil kişiye gelir bilgili erkekler ise yaşam gücünü eline almış erkeklerdir
Evet, kitap okuyan biri genellikle ilgimi çeker. Kitap okumak, kişinin entelektüel merakını ve derin düşünme yeteneğini gösterebilir. Ayrıca, ortak ilgi alanları ve kültürel birikim, iletişimi ve ortak noktaları güçlendirebilir.
İlgi çekmek için değil ama bende kitap okuyorum ve kitap okuyan birisi ilgi çeker tabi, özellikle Türkiye gibi kitap okuma oranının çok düşük olduğu bir ülkede...