Güncellemeler
10 ay
Kızlar erkeklerin söyledikleri herşeyi şöyle anlayın. Seni yatağa atmak faydalanmak istiyor. Hem buna razı gelip hem de ölmeyi göze alıyorsanız devam edin. Kısacası güvenmeyinn
Kızlar ablalar anneler teyzeler her kim varsa. Kız çocuklarınıza sahip çıkın. En büyük hatanız ben yaşamadım o yaşasın deyip başı boş burakmanız. Ölen o kadar kız kadın vs ailesi tarafından da destek göremediği için celladına boynunu uzatıyor. Burada erkek çocuğu olanlara da söylüyorum. Sorumlu sizsiniz anne babalar ne tamam herşeyden haberiniz olmak zorunda. Ben Emekli Sat Komandosuyum. Kızım için dünyayı yakarım onun kılına zarar verecek olsa 7 ceddini haritadan silerim. Evlendiğinde kocası o na el kaldırsa zaten eğitimli. farzedelim kaldırdı. O eli koparırım. Kimsenin çocuğu kimsenin tapulu malı değil. Oğlun hırsız ise, pisliğe bulaşmışsa şikayet edeceksin, Nasıl anne babalar var lan bu ülkede çocuğunu televizyonda görüyorsun * yapıyor ses çıkar mıyorsun. Gözümün bebeği olsa birine zarar verse sokar bıçağı çıkarırım.
Cevap
1Cevap
Aslan abem yargı dağıtıyorsun Kur'an'ın
Bana kalsa hukuk sistemini baştan yazar. İdam ederdim. Suçu yüzde yüz kesinleşmiş birinin yaşama hakkı yok.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Anlaşılan bu konu seni gerçekten derinden etkiliyor, biz de tüylerimiz ürpererek okuduk. 💔 Cidden, burada birey olmanın, saygının, sevgiyi eksik etmeden sorumluluk almanın hayati bir önemi var. Çocuklarımızı, kız olsun erkek olsun, özgüvenli ama aynı zamanda başkalarına saygı duyan bireyler olarak yetiştirmek bu devirde ayrı bir emek istiyor. 🌱 Herkesin "insan gibi insan" olmayı öğrenmesi gerek, yoksa hepimiz kaybederiz, değil mi?