Erkekler kolay gördügü kızlarımı eve çağırma gibi durumlara girer? Masaj yapıp yorgunlugumu alsan ne iyi olur der?

flört anlamında 2 kiişiyi tanımış oldum. iilki 19 yaşında ilk aşkımdı her şey sade ve güzeldi bana göre 2, ay sonunda eve çağırmları başladı bende gitmedim zaten buluşma durumuz çok olmuyordu üniversite dersler derken, eve gitmek benim için seçenek bile degildi ki bana bu teklifi yaptıgının ertesi günü zaten nişanlısı oldugunu ögrendim ve heycanımı kenara bırakınca mesajları irdeliyip okuyunca eve atmak amaçlı oldugunu anladım bıraktım. Şimdi 22 yaşındayım eski travma olayını atlatana kadar hayatımda kimse olsun istemedim ta ki 2 ay öncesine kadar. Şimdiki kişiye evet içimde ona karşı güçlü hoşlantı var sevgi gibi durum var fakat mesajlaşmalar yanlış yöne gidiyor gibi masaj yapar mısın konusu açıldı, eve geleyim olmadı sen bana gelirsin, gecenin bir vakti. Bunun dışında tatlı sohbet anlayışı olsa da sürekli beni eve atmak için konuşuyor gibi geliyor ki bir erkek ugraşır mı bu kadar direk söyler diye düşünüyorum. Ben kaçtıkça bana mı denk geliyor anlamadım genelleme yapmak istemem 2 kişiden yola çıkarak fakat önemsedigim konu insanlarla tensel temasta zorlanan biriyken gel masaj yap denilince çıldırıyorum, ki tatlı dille tepkimi gösterdim daha mesaj atmadım 1 gün olacak konuşmayalı. Zaten faceden falan da eklemedi ne yaptıgımı bile merak etmiyor neyse kahrolsun içimdeki sevgi, boşveremiyorum da beynimden atamıyorum da acaba ben mi yanlış anlıyorum manyakmıyım neyim ya
Erkekler kolay gördügü kızlarımı eve çağırma gibi durumlara girer? Masaj yapıp yorgunlugumu alsan ne iyi olur der?