Üç yıldan fazla ilişkimiz vardı. Erkek arkadaşım evlilik planını ailem onaylamayınca , onunla kaçmadığım için biraz daha bekleyelim dediğim için onu tercih etmediğimi söyledi 'yoruldum, git hayatına bak o zaman 'dedi. Bir erkek sevdiği halde neden yorulur anlamıyorum. Birbirimizi seviyoruz oysa. Geçici bir sinirlemi söylemiştir yoksa hiç ışık yok mu bu aşkta? Ben ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sana bian önce kavuşup sahiplenmek istiyor yoruldum deemesi seni zorlamak için ama seni sevdigine eminsen seni bırakmaz
Evet eminim ama kaçmak çözüm değil. Yoksa ben onu bırakmadım ki. Ama ayrılığı hic beklemiyordum. Birden yukardaki cümleleri söyledi, sessize aldı kendini.
Merak etme döner seviyosa sen uygun dille senle mutlu olurken aileminde mutlu olmasını rızasını istiyom evimden gelinligimle mutlu cıkmak istiyomdiye güzelce anlat sadecce bize biraz zaman sabır gerek de
Soyledim bunları hatta biraz darladım ama işte ters yaptı bana yazma artık dedi. Simdi wp ye de girmiyor hiç.
Sende dersinki demekki senin sevgin zora gelinceye kadarmış zoru gördünmü kaçıyorsun korkaklar gibi de zoruna gitsin
Mücadele etmeni beklerdim , birlikte olsak herşeyi yeneriz dedim , sonrasında büyük bir bunalım da hic sosyal medyaya girmiyor.
Zamana bırak biraz düşünüp sana hak verir bu arada bekar kız kardeşi var mı
Kimin sevgilimin mi
Evet
Hayır yok tek cocuk niye sordun
Kız kardeşi olsaydı daha iyi anlardı seni ama sen sabırlı ol kafasını toplasın o şimdi düşünüyor kızgınlıgıyla boguşuyor sakinleşsin sana dönüş yapar kesin
Ablasi var ama kendinden buyuk diye demedim. Erkek olarak tek cocuk.
Evlimi
Seni kendi aile dumumunu düşünür kendi kız kardeişi kaçsa mutlu olurmuydu ailesi o diye sorup irtişa etder diye
Evli evet
Genede karşılaştırıp düşünür
Ya onun ablası kacarak evlenmis normal karsiliyo iste benim dediklerimi ters anlıyor
Kaçması öevzu degil sakin kafayla düşünüp ben başkasının kızını kaçmaya zorluyom benim kardeşim ablamda kaçsaydı biz nekadar üzülürdük diye elbet düşünür tabi kendisini düşünen cencilin biri değilse
Umarım herşey düzelir
İşşalah ama zamana bırak döner
Inşallah döner ne diyim.🙏🏻
🙏🙏
Ailen onaylamamış. O da kendine göre haklı. 3 yıldır birliktesiniz kendine göre planları var demek ki daha en kadar bekleyecek.
Yorulmuştur senle yuva istiyor ama sana kavuşamıyor bu yandan o haklı olmuyorsa uzatmanın amacı yok
Yorulma diye bir şey olmaz. uğraşmaya değer görmüyor seni. Sende uğraşma bence. Defol git de
Ailenin vermeyeceğini bu işin olmayacağını çabalamak istemediğini söylemiş kısaca
Sıkılmanın adı yorulmadır
şu an ayrıldınız peki sevgilinle
Ve yaşlarınız kaç
Ben 29 sevgilim 30 yaşında
Ayrıldınız mı peki
Ve seni kullanıyor gibi geldi bana
Su an ayrıyız beni kullanacak tarzda bir sey yasamadik. Bizim tenimiz değil kalblerimiz birbirine uyumluydu.
Hiç sevismediniz mi gerçekten
Yok dicem inanmican
Gerçekten mi ozaman normal ayrılması
Tabiki bor takim seyler oldu ama buraya yazmak istemedim soruyla ilgisi pek yok ya ondan
He anladim ozaman gel ozldn anlat bakalım
Bu kadar ilgilendiğin icin sağol
Bişey sorcam ama niye böyle yapıyorsun
Bi sey yapmıyorum ben burda yeniyim mesaj atma falan bilmiyorum sen at sor olmadı
Yazdım sana
Zor durum ya
Sevgi sabırlıdıf