3 ay önce ayrıldık, çok kötü hissediyorum, yardım eder misiniz?

Biraz uzun ama lütfen yardım edin :((

3 yıllık bir ilişkimiz vardı bizim çok sevdik gerçekten çok sevdik lise yıllarında evlilik hayalleri daha o yaşta geleceğimiz için para biriktirmeler falan yani ben yazarak aşkımızın büyüklüğünü ya da birbirimizi ne kadar çok sevmiş olduğumuzu anlatamam

Bu sene o Antalyaya gitti basket bursuyla başka bir okula gitti buradaki okulunda bazı anlaşmazlıkları oldu ama ayrılmadık biz evlenicektik çünkü of çok uzun olmuş neyse işte bir 3 ay önce bizim ailelerimiz çok farklı ben Şu an yaşadığın lüks hayatı sana sunamam babanın tek çocuğusun vermezler zaten bana bizim durumumuz çok kötü benim bir geleceğim yok diye ayrıldık (daha öncede bu yüzden ayrılmıştık bir kez daha ama sonra onu ikna etmiştim) (Şu an onun bir sevgilisi var ama gönül eğlendirme amaçlı) çok yıprandım midemde üzüntüden ülser oluştu günde 12 hap aldığım oldu psikolojik destek de aldım Şu an unutamadığım kişi eski sevgilim değil yaşadıklarımız anılarımız aslında istediğim anıları da unutmak değil sadece canımı acıtmasını engellemek (yorum yaparken aşırı hassas ve duygusal olduğumu göz önünde bulundurursanız çok sevinirim şöyle söyliyim basket maçını izlerken bile ağlamaya başlıyorum) lütfen yardım edin
3 ay önce ayrıldık, çok kötü hissediyorum, yardım eder misiniz?