3 aylık sevgilimden ayrıldım ama çok üzgünüm?

Gece gündüz beraberdik hiç ayrı 1 günümüz geçmiyordu hiç yüz yüze görüşmedik ama birbirimize çok değer veriyoduk ve seviyoduk 1 hafta sonra buluşcaktık ama bana son zamanlarda uyumaya gidiyorum diyip sabahladığını öğrendim ve şüphelenmeye başladım. Bir tane fake hesap açıp güven testi yaptım. Kıza benden bahsetti çok sevdiğini söyledi ama benim üzerimden kıza ben şöyleyim böyleyim diyip bi nevi kendini övdü benim üzerimden. Kıza güzelmişsin dedi. Kendi fotoğrafını değil abisinin fotoğrafını attı ve boyuna 1.83 dedi. Bildiğin kızı tavlamaya çalıştı. Bende doğal olarak agresif tavırlar sergiledim. Kız yüzünden olduğunu anladı ve kıza benim bi kaç saat trip attığını söyledi. Ayrıca, onun attığı fotoğrafa tatlıymışsın demiştim. Kıza veda ederken ona cevap verdi sende çok tatlısın diye. Ben bunları onun yüzüne söyledim ve ara vermek istedim 2 gün dayanamadı yazdı, çok özledim diye ama ben biraz daha süre isteyince ısrarla dönüp dönmeyeceğimi sormaya devam etti. Bende ona "seni hep beklerim diyodun ama sen beni böyle durumda 2 gün bekleyemedin git ve daha dönme lütfen" dedim. Ayrılalı 1 hafta oldu ama onun hiç umrunda değil bense unutamadım ve çok üzülüyorum ne kadar bunları yapsada özlüyorum ne yapmalıyım? Nolur yardım edin
3 aylık sevgilimden ayrıldım ama çok üzgünüm?