Çok üzülüyorum ama anlaşamıyoruz sürekli tartışma oluyor unutmaya çalışıyorum ama böyle yaptıkça ben çok kötü oluyorum. Bu konularda tecrübesizim ne yapmalıyım?
Aslında üzüldüğün şeyin temel nedeni yazılanların tamamen duygusal olmsaından kaynaklı. bu kadınların dolayısıylsa senin zaaf noktan. yani zayıf tarafın. zayıf tarafından darbe yersen acır canın, zayıf tarafından vurulursan yaralanırsın. Zayıf yanını darbelere karşı korumalısın. Zayıf tarafını saklamalısın göstermemelisin. Gelelim sonuca; yapacağın pek birşey yok. yazılanları çok umursama. iki gün sonra aynısını yeni tanışıp ayrıldığı birine de yazabilir. çoğu erkeğin bu yaşlar da duygusal derinlik beklemek hata olur ki görüyoruz burada çoğunu. seni üzün kim olursa hayatında yer verme. bu kim olursa olsun değişmez prensibin olmalı. duygusal kırılmalar, yanılsamalar yasayıp taviz verirsen sürekli mutsuzluk girdabında dolaşıp durursun ki görüyoruz burada net örneklerini. her zaman aklını kullan.
Üstünü çizdiğin kelimeleri merak ettim ya. Hepsini okuyamadım bir erkek bu kadar salmamalı kendini bence. Bu kadar sevgi sözcüğünü bir arada kullaniyosa yarısı yalandır
Olayları tartışma sebepleri vs vs bilemem ama bir insanı seveceksen eğer kusurlarıyla sorunlarıyla dertleriyle de seveceksin bu işin oluru budur genç arkadaş saf sevgi besliyor bence ama tanımadan da emin olamam bunu bizden çok en iyi sen bilirsin biraz detay verirsen bana yardımcı olmaya çalışırım
bende de aynı durum. en iyisi engellemek, yoksa yazmamak için zor duruyor insan, o an yazıp daha da uzuyor. şimdilik engelleyemem diyorsan, yazdıklarını okuma. yazdıklarına odaklanmamalısın.
Duygu somurusu bir erkek asla ve asla boyle sevemez sevse bile sevgisini boyle dile dokemez gercek seven. Baska kizlara merhaba yazmaya baslamistir bile emiin ol :)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dimi ya kesin yazmistir birde ilk sevgilimdi benim ilk kez birini kabul etmistim degerliydi yani. 3 ay surdu
Nesli tükenmek demiyelimde bayağı az gerçekten seven veya sevgiye layık olan erkek haklısın. Birde elde etme egosu var kadınımızda erkegımızde bişeyler yoluna girip güzel gittiğinde mutlaka bir sorun çıkıyo buda ayrı bı muamma ikili ilişkilerde
Ama her kişi için dünyada sadece 1 doğru kişi yok buda işin tesellisi aslında. Dünya 5 mılyar yanlış kişiyle doluysa 3 mılyarda doğru kişiyle dolu önemlı olan denk gelmek.
En İyi Cevaplar