Sevdiğim Kız Benden Nefret Ediyor :(

merhaba arkadaşlar;

ben 20 yaşında ve manevi yalnızlık çeken bir gencim annem beni doğururken ölmüş babamda benimle hiç bir zman ilgilenmedi beni dışladı sürekli beni babaannem ve dedem büyüttü yaklaşık 7 yıldır yalnız yaşıyorum ve bana destek olucak bir sevgili arıyorum.açıkcası bana hem tadmadığım anne sevgisini ve gerçek aşkı arıyorum.geçen yıl aynı okulda okuduğum bir kıza aşık oldum ancak reddedilme korkusu yüzünden bir türlü cesaretimi toplayıp konusamadım sevdiğim kızla bu yıl aynı dershanedeyim.kızı sevdiğimi arkadaşım sandığım birisiyle paylaşmıstım oda bunu sevdiğim kıza ve çevresindeki insanlara söyleyip tabiri caizse beni sırtımdan vurdu sevdiğim kızın çevresindeki arkadaslarıda benimle ilgili abuk sabuk şeyler uydurup sevdiğim kıza söylemişler buna dayanamayıp sevdiğim kızla konusmak için yanına gittim ve teklif ettim o ise benden nefret ettiğini söyledi bu olaydan sonra bir türlü kendimi toplayamadım size sorum bu durumu nasıl düzeltebilirim?mantıklı ve akılbali cevap verirseniz sevinirim zira dalga geçilecek bir konu değil.cevap ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Sevdiğim Kız Benden Nefret Ediyor :(