Sevdiğim kız beni sevmiyor, üstelik nefret ediyor..

ben bir kızı iki senedir seviyorum.kıza ilk aşık olduğumu söyledim.salak mısın oğlum dedi.daha sonra bana tavır yapmaya başladı.daha sonra başka biriyle çıkmaya başladı.kızı bırakmayı düşündüm bırakamadım.kız basketçi olmasından dolayı basketin bana yasak olmasına rağmen basket oynamaya başladım. iyi oynuyordum takdirini kazandım.kız beni biraz süt olarak biliyordu.15 tane kavga yaptım ki nerdeyse hepsini kazandım.bana hiç yüz vermedi.bilmdediğim birileri ile çıkıyordu.2 kez beni 2 tane salağın iftirası yüzünde küfür etti diye idareye verdi.işte orda film koptu.benden nefret etmeye başladı.üstelik daha kötüsü onun en büyük düşmanım ile çıktığını öğrendim.acaba nasıl çıktı diye sordum.(bir arkadaşa)yalanlar ile dedi.kızın durumuna üzüldüm.ona sadece o değil.bütün arkadaşları yalan söylemişti.ben o kadar fedakarlık yapıyım.adam benim biricik sevdiğimi 2 yalanla kandırsın.onu şimdi bulsam kesin öldüresiye döverim.bu arada güzel bir gelişme oldu ve kız öğretmenimizinde etkisiyle.önümdeki sıraya oturdu.ona yazılıda kopya verdim.ama sadece yazılı zamanları bana iyi davranıyor.teklif ettim hayır dedi şimdi sadece arkadaşız ama yazılılık arkadaş.ben tipsizm o çok güzel onu çok seviyorum .hep onunla olmak istiyorum.acaba napıyım? gece bile uyuyamıyorum.omu düşümmekten.ona sevgilim aşkım demek o kadar isteyorum.ona sarılma seni seviyorum demek istiyorum.oda benden nefret ediyor.lütfen abilerim.siz mutlaka benim umutsuz aşkımın olması için çözüm bulursunuz.inşallah doğru yolu bulmama yardımcı olursunuz.
Sevdiğim kız beni sevmiyor, üstelik nefret ediyor..