Benden nefret eden bir kızı nasıl tavlarım?

Bana lütfen yardımcı olur musunuz benim aşık olduğum bir kız var platonik yani kızla tanışıyoruz öncedende arkadaştık ama ben salak salak davranıp herşeyi mahvettimyanlış anlamayın derdim ego kasmak falan değil ama normalde çokda zeki ve akıllı birisiyimdir hep mantıklı davranırım bunu da çevremdeki herkes bilir amabilmiyorum kızın facebook sayfasına falan çok güzelsin harikasın falan filan ıvır zıvır saçma sapan yorumlar attım ve herşekilde kıza açıkça yazdım seniseviyorum ya da senden hoşlanıyorum demedim hiç bir zaman ama çok belli ettim ve beni heryerden engelledi bütün herşeyi düzeltmenin bir yolu var mı aradan çokuzun zaman geçti hiçbir şekilde iletişime geçmiyoruz ben çok değiştim şu an çok daha farklı birisiyim kişilik olarak hala aynı sayılırım ama dış görünüşümde dağlar kadarfark yarattım saçma ve gereksiz birşekilde apaçi gibiydim şimdi daha düzgün ve spor giyiniyorum saç stilimi falan filan değiştirdim ama beni beğenmesi için yeterli değilsadece bunlar bir yolu olmalı lütfen yardım edin birde sanki önceden öyle davrandığım için farklı bir bahane bulmak istiyorum sanki başka bir amaç için öyle yapmışımgibi düşünmeli üstelik daha harika birisiyken ona yüz vermemeliyim yardımcı olur musunuz lütfen?
Benden nefret eden bir kızı nasıl tavlarım?