şişman kızlar hakkında ne düşünürsünüz erkekler ? yüzü çok güzel giyimli bakımlı fakat şişman ne dersiniz ?
erkekler her ortamda şişmanların arkalarından dalga geçer mi ?
erkekler her ortamda şişmanların arkalarından dalga geçer mi ?
İlkokul ve lise 2ye kadar herkesin dalgasına alayına maruz kaldım sırf kilomdan dolayı ve kimse hastalıktan dolayı kilolu olduğumu bilmiyordu. Hastalığı yendikten sonra kilolarımdan kurtulamadım daha da aldım. İnsanı hayattan soğutuyorlar, hergün ağlıyorsunuz. Kolay mı sanki o hakaretlere maruz kalmak bir hatan olmadığı halde sırf kilolu olduğun için? Bütün eski sevgililerim ayrıldıktan sonra grup olup okul çıkışında dalga geçerlerdi benimle. Servisimin camına vururlardı kafesteki hayvanmışım gibi. Kız arkadaşlarım beni anlıyor gibi yaparlar zayıfla işte neden zayıflamıyosun ki derlerdi. Kolay mı o kadar ? Lütfen, yalvarırım, kimseyle dalga geçmeyin. Kimseyi dışlamayın. Bu sadece kilo, bir suç falan değil. İnsanlara laf atarken hayatında nasıl yaralar açacağını bir düşünün. Gözünüze hitap etmiyor olabilir, öyleyse bırakın sevgili olmayın ya da ne bileyim işte lütfen dalga geçmeyin ya. Size basit geliyor besili camış demek, hayvan demek, öküz demek. Ama o da bir insan hepimiz insanız hepimizin duyguları var.
o kadar takma canım benm vericez inşallah
ayrıca yukarıdakinin yediği lafı oku sen önce bir ;) üzüntün geçer
Şahsen ben seninle tanışmak isterdim
Kilo vermeyi kendini rahat hissetmek güzel hissetmek için istemiyor musun burda önemli olan erkeklerin seni beğenmesi mi yoksa senin kendini iyi hissetmen özgüvenini arttırman mı bence önemli olan bu bir erkek seni şişman beğenebilir ama sen kendin için zayıflamalısın sağlık açısından hareket açısından her şeyde kısıtlama yapmak zorunda oluyorsun canım biliyorum ben de asla pes etme burdaki erkeklerin laflarına aldırma şişman severmiş sevebilir evet ama diyelim ki evlendin bir bebeğin oldu 20 kilo alıyorsun sen zaten kiloluydun iki yirmi kilo alsan daha çok sağlık sorun çıkcak canım bunları görmezden gelemezsin umarım vermen gereken kiloları verebilirsin sonuçta 8 kilo verdin herşey zamanla olur canım allah yardımcın olsun
nıye dalga geçinsin ki dalga geçen kendını tatmın etmek ısteyen ugrascak bısıyı olmayan kusur arayan kısılerdır.arap japon degısık degısık ınsanlar var yanı herkes bır deıldır zayıfı kılolusu bu olabılcek seyler.arkalarından dalga gecenler olurda olmazda ama bu sadece sısmanlarla alakalı deıl herkes her turlu arkadan dalga gecebılır
Balık etli vardır bide şişman vardır. Balıketli kız kendini şişman sanar ancak hoş gelebilir göze. Şişman kız estetikten uzaktır yalan yok ve bu sebepten dolayı ilgi çekmez. Dalga geçmek saçma ancak yapan var, o insanlarda özgüven eksikliği var o yüzden önemsememek gerek
Cevap
33Cevap
Bende çook sisman biriyim nasil duygu oldugunu biliyorum ortama girersin dislarlar hakkında konuşurlar demedigini bırakmazlar dağdan kaçmış boz ayısı yogi falan birçok şey biz bu kiloları ister ek almadik bazılarının hastalığı var bazılarının ise depresyon gibi sorunları olduğu için yiyordu ben küçükken dayımın dükkanında büyüdüğüm için herşeyi yer icerdim kucuk tum bir süre sorna sokakta oynarken sisman olduğum için hep eve secerleri kosamazdim tikaniridm hala oyleyim. Bu böyle gitti depresyona girdim yedim karar verdim zayiflicam dedim kilo verdim iki katini aldım hep dışlandı m bizde insanız bizi kirmayin gerçekten kendinizi bizim yerimize koyun ve düşünün ya bu duyguyu anlatamam çok kötü bişey yaşayan bilir. Bugün arkadaşımla kafeye gittik herkez birbirine şaka yapıyor ben kilom olduğu için şaka bile kaldıramadı m çektim gittim kavga ettim yakın arkadaşımla. Ya dalga geçmeyin kimseyle o dalga g ectikleriniz sisman insanlar her gece kendini aç bırakıyor
Seninle konuşmak geldi içimden. Eğer sen de konuşmak istersen instagram hesabını verebilirsin.
Ben epilepsi hastasıyım fazla spor yapamam insanlar benle dalga geçiyor 60 kiloyum balık etli sayılırım tamam yalan söylemiyim 63 belliki 65 üff tamam 68 insanlar hem şişman hem ucube olduğumu düşünüyolar epilepsi demiştim dimi 4 yıl önce merdivenden inerken nöbet geçirdim ve diz liflerim hasar gördü koşunca çok acıyor. İnsan bir şeyler bilmeden dış görünüşleriyle. Yargılanıyor bu dünyada kimsenin Hakkı yok size bir şey itiraf ediyimmi benim 16 yıllık hayatımda hiç sevgilim olmadı insanlar yüzün çok güzel der susarlar bir erkek bir gün bana ne dedi biliyormusunuz tatlı olduğumu ama boyun kısmından sonrasının Çin malı olduğunu söyledi o kadar kalbim kırıldıktan bir daha bir erkek sevmiceme yemin ettim bu yazının aktına gelen erkek yorumlarına baktırmadım benim çevremde böyle imanalar yok..
165. Boyunda 80 kiloyum ama cidden yüzüm çok güzel. Fakat yüz yetmiyor. Insanlar yüzümü görüyor benden hoşlanıyor vücudu görene kadar. Kendi babam bile hep benimle dalga geçiyor. Dışarı çıkarken hayatımı değil insanlar benimle dalga geçiyormu diye düşünür oldum. Zayıf kızlara bakıp ağlıyorum. Bu öyle boğazını tut verirsin demek ile olmuyor. Çok zor gerçekten vücuttan sen yağ atıyorsun. Hani uzun bir süreç motive olmam lazım. Bu yıl üniversite sınavım var 5 ay kaldı sınava mı çalışayım yoksa kilo mu vereyim. Insanlar hep bir kilo versen manken olursun diyor. Çok üzülüyorum keşke zayıf olup böyle dedikleri gibi olsam...
erkekler şişmanlardan dalga geçmez. en azından benim çevremde yok böyle tipler. efendim, herkes manken olmak zorunda değil. ilerisi için sağlığı için düşünüyoruz. bir de genel olarak çekiciliğini azalttığı bir gerçek. hafif şişmanlıktan da zarar gelmez tabi... bunu problem haline getirmeyin. üzmeyin kendinizi bizim için.
Dış görünüş ile yargılamak insanların küçük beyinli olmasından başka bir şey değil. Dalga geçmek gibi bir şey olamaz. Dalga geçmeye kalkarsan kilo ile değil sadece çok şey bulunur dalga geçecek. Şu ana kadar hiç kilolu sevgilim olmadı ama nasip bu işler seversin olu verir : ) bide yüzü güzel bakımlı felan diyorsun :P
bence gayet hoşlar. dediğin bakımlı filan. arkalarından dalga geçenler gitsin kendi örümcek beyinleriyle dalga geçsin.
Hastalık Dışında Kilolu İnsanlara Takıntım Var Hasta Olanlara Allah Acil Şifalar Versin Hasta Olmayanlarda Biraz Kessin Ağızlarından Çok İğrenç duruyorlar etleri sanki taşıcakmış gibi oluyo ben 16 yaşındayım 1.75 boyum var 70 kiloyum 1 gram fazla yağım yok sürekli spor yapıp dengeli besleniyorum şişmanlarda böyle yapsa obezite azalır.
şişman olan bir kızı görünüşünden dolayı kesinlikle yadırgamam ve arkasından konuşmam .hiç bir insan dış görünüşünden dolayı yadırganmamalı
geçer tabi bacaklarabak kütük gibi bundan otobüste metroda çift bilet alın iki kişilik yer kaplıyor : ) ahanda katlı pasta geliyor ... böyle gider ya kalp kırıcı gercekten ama komik be kahkahalara boğuluyoruz...
Neden dislike bu kadar çok 2 kişilik yer kapliylar
@Alexithymia8 Boş yapma lan
kınamamak lazım ki kişi kınadığı şeyi yaşamadan ölmesin...belki hormon bozukluğu / belki bir hastalığı vardır
cok sısmanlar gordum ne yakısıklı cocukları tavlayan...cenelerını ıyı kullansınlar oz guvenlerını en ustte tutsunlar...bıanda erkeklerın sısman fantazılerı olusmazsa noluyummm!
şimansa ve kendine bakıyor özenli giyiniyorsa bence müthiş
Zayıflasan ne değişicek .daha mı guzel olucaksın.her kesın goz zevkı farklıdır belkıde senı guzel gosteren kılondur boyle dusun
sısman olarak dusunurum. Guzellıgı guzel gelır ınsanlıgı ınsan. Sısman sevenlerde var ama ben sevgılı olarak hıc dusunmedım ısınamadım o gozle
valla bazi kizlar da var ki bakiyorsun zayif mi? zayif ama arkadas bakimsizliktan geberecek sac bas baginik, kaslar alinmamis, giyim berbat ötesi... Kilo tek kriter degil yani canim ;=)
Normal karşılarım, şahsen fiziksel özelliklere bakmam. İyi kalpli dürüst olsun yeter
Harbi böyle mi düşünüyorsun?
canim gizli sormussun zaten kilonu ve boyunu soylesen belkide abarticak birsey yok sen abartiyosundr
30 kilo fazlam var :(
o civarda maalesef :(
o yuakrıdakide hiç biryerimde değil ben onun olan 1 gramlık aklıylada oyanrım ;)
çok fazla demi
cok abartlıda olmazsa nıe olmasn onlarda insan:d balık etli dyelim hadı bıraz daha üstü olsun
Dalga geçilmez şöyle kilolu ve çok dar şey giyiyorsa eleştirilir .. Bide yüzleri çok güzel oluyo kilolu kızların ... Kilolu fetilşi olan bile vardır kimbilir
Açıkçası benim tercihim hiç zayıflar olmadı , asla dalga geçmem
Ben geçmedim bu güne kadar hatta şişman bir kızı faceden ekledim kendisi beni tanıyordu ama kabul etmedi kızla ciddiydi düşüncem
Bence şişman kadın iyidir. Yüzü güzel giyimli bakımlı neden olmasın? Asla dalga geçmem ki şişman kadınlar zayıf kadınlara göre bence daha da çekici
Siz bir kere söylersiniz onlara bir kere dalga geçersiniz Onlar aynanın karşısına her geçtiğinde ağlar Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok benim çok kilom olmadigi halde dalgagectiler insanların gururlariyla oynamaya hakkiniz yok.
Benim çevremde tanıdığım bütün kilolu kızların yüzü çok güzel.
Bana da doktor geçen iskelet diye dalga geçti. boy:1,68 kilo:45
artık dalga gecmiyom hastalık olabileceğni düşündüğümden dolayı ama bazılarını görüyorum yicem diye ugrasıyo birazda sabur
tombul oranını geçiyosa iş biter o ne öyle balina gibi az ye
gerizekalı
bende gerizekalı
ben senn ne mal olduğunu anlayabiliyorum ama
zeka öyle bişey oluyo idiot
yok ondan değil idiot beyin
burda daha fazla bilgi veriridim kendim hakkında ama kalsın bazı eşyler ortaya çıkar sonra :)
bu arada embesilciğim nedne daha yaratıcı eşyler bulmuyosun salak olman suratının öküze benzemesinden mi kaynaklanıyor ?
çok dar beyinli olduğun için heralde çok heyecanlandınki heralde her iki alfından biri heralde ;)
heralde heyecan yaptı gücüde yetemiyo malum salak bak bunun sonunda heralde yok ;)
bu kadar kompleksli olma lenn sakinn ,)
doğru konuşma doğru yazma kelimeler araasında analm bütünlüğü kurma zeka belirtisidir :)
ancak benim gibilerde olur zeki insanlarda yani
sana tavsiyem boş konuşarak kendini dahada rezil etmemn bak ben sana kaç tane laf çaktım ama sen hala kiloda takılı kaldın aş kendini şampiyoon bit torbası :D ahhahah
lütfen zekan ölçüsünde manalı yaz 9 aylık yeğenime gösericem belki o analrda bana tarif eder o ansıl konuşamıyosa sende onun gibisin ;)
bak şampiyon yine yanıldın
şimdi laf güzel ama yersiz yerinde sokulan laf güzel laftır ;)
bunu öğren aynı zmanda hızlı yazmak diyede bieşy var bunuda bil tamam bebeğim söz sana yeğenimin emziklerinden getiriceeem :D sizide tanışştırıcam
bide bebğim ben şimdi çıkıcam senn aklının basmadığı bir normal hayat var onun için çıkmam lazım sen yarıan akdar laf düşün abilerine danış ablalrıan söyle benim karşıma öyle gel bekliyorum bit torbası bebğimm heraldeeeee :P ii geceler :)
fırat yorumuna koptum :D
aa öyle söyleme bitli koyun kıymetimi bil bence sen benim
bu zmana kadar sana salak oludğunu gösteren olmamış bak BEBEĞİMMM ben hemen kanıtladım bunu sana
laf yetiştirmekten kendini yetiştiremeyen insanlar varya ha işte onlardansın beni salak zannediyosunya bir insan neyse karşısındakinide öyle zannedermiş seni bölsen belkide üçtane insan çıkar ama ne yazıkki bitane kuş beyni bile taşıyamıyosun yazık acıyom sana kuyruk acını dindirmek isterdim ama senin için aşağı inemem kb bu muhabbette burda biter.
sana salaksın dedim mi ? demek o senn kuyruık acın
kaçıyosamda çalıştım ama yemedi kaçıyorum de zırlamaya gerek yok akrı gbi
Böyle hakaret eden insanların düşüncelerini merak ettiğimden soruyorum sadece, sonuçta bu sitenin amacı bu. Neyse, merak ediyorum da bir bayana ya da herhangi bir insana sırf kilolu olmasından dolayı neden bu kadar ağır ithamlarda bulunuyorsunuz ki ? Sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ? Yada hiç mi umrunuzda değil bir insana böyle benzetmelerde bulunup ağlatmak kalbini paramparça etmek ?
Fırat seni babanmı doğurdu
O güzel yuzlerine yakisacak fizikle on numara olurlar
inşallah :)
ne problem şişman kızlar bizim canımız ciğerimiz yaa :)
:)
Bence o dalga geçen kişinin çok daha büyük bir sorunu var zeka yetersizliği var 😄
en beğendiğim hatun toplu olanlardır aşık olucağım ilk kişide öyle birisi olucak
şişman dediğin ne kadar ki?
boşver canım ya kalsın :(
sen zayıf mısın
çok iyisin bence :)
nasıl verdin bende şuanda 8200 verdim ama hala o kadar fazlam varki
38 di 8ini verdim 30 kaldı :/
veriride uzun zman alıcak
bir dahaki seneye okula zayıf giderim inşallah :)
haberim yok nasıl bişey
izleirm saol
ingilzicemde ilerlemiş olurr
(: şişman kızları seviyoruz.
bence dürüst olun. şişman kızlarla gayette dalga geçiyorsunuz. ama balık etlilerin muhabbete konu olmasına da bayılıyorsunuz.
şişman kızların yüz tipi daha güzel oluyor genelde
şişman kadınlar ölünüz
o dalga gecmeler ilk okulda kalmadımı?
bilmem soruyorum
kalmadı maalesef
Kiloludan kasıt ne 80 90 120 150 200 ?
kötü değil bence boyun da uzun olduğu için, 80 kilo çok aşırı fazla da sayılmaz ama bariz fazla.Herşeyi yüzünle götüremezsin malesef giydiğin kıyafetlerle de istediğin kadar sakla yine de belli olur sadece sen öyle zannedersin.O yüzden spor salonuna başlayıp bir 5-10 kilo versen kendin de mutlu olursun.
Ben şahsen bayılıyorum onlara :)
Hic düsünmedim ama tarzm değil ne yalan söleim :)
balina kadar yoksa geçmez nımıssızım:D
nımızsızım :D
hahahahaha aynen mımıssısız anasını satim:D
Zayiflasana be gülüm :/
zayıflıyorum ama daha fazlam var :(
Şişman kızın şansı yok
gayet tatlıolurlar bence
hal etmişler.. tombul candır
Şisman sevmeyiz ama dalgada gecmem ben şahsen
Ben geçerim
ben beğenmiyorum