Arkadaşlar gerçekten ülkücü olan bir kızla ilgili ne düşünürsünüz
severmisiniz ülkücü kızları
severmisiniz ülkücü kızları
Zor :) ülkücülerin geldiği nokta pek saygın değil ve yaptıkları işlerde aynı şekilde.
Mesela terörirst abdnin 6. filosu ülkemize ilk geldiğinde chpli solcu gençler o filoda ki askerleri jiletlediler bile, ülkeden kovmak için denizede attılar abdli itleri :) 60lı yıllarda kendine sağci, "milli görüşçü", "anti komünist" diyen namus fakirleride kanlı pazar eylemini gerçekleştirip, onlarca abd ye düşman olan solcu gençleri katletmiştir.
Pkk terör örgütünun kurulmasında ülkücülerinde katkısı çoktur. Doğuda "beyaz toroslu" bir solucan pek çok kürt genci faili meçhul olarak öldürtmüş veya işkenceyle sakatlamıstır. Bu olay pkk kurulmadan önce oldu.
Sedat peker denen itte ülküjü olduğunu iddaa eder. Bu eroinman, ruh hastası, keşe nasıl saygı duyalım?
Ülkücü, vatan sever, tam bağimsız laik Türkiye Cumhuriyeti.. Güzel fikirler ama ülkücüler hep bunun tersine iş yaptılar farkında olmadan.
Osmangazi ülkü ocakları teşkilat reisi olarak şunu söyleyim : bazıları vardır harbi harbi ülkücüdür ama bazıları vardır hiç ocağa gelmemiş türk tarihi bilmeyen çıplak gezen ve ülkücüyüm dediği halde hdp li kekolarla sevgilidir. Eğer ocağa gidiyorsa güvenin sarsılmaz ammmaaaağ gitmiyorsa o kız niyetlidir ben yaşamış çevresi olan bir kişi olarak böyle diyorum.
yorumun için teşekkürler ama anlayamadığım bir nokta var bir insanın ülkücü olabilmesi için illa ülkü ocaklarına gitmesi şartmıdır?
bunu soruyorum çünkü ülkü ocaklarına takıldığını bildiğim insanlarda var ve oralarda da baya yanlış şeyler dönüyor herkes amacından şaşmış durumda
ben hiç bir ülkü ocağına bağlı değilim ama Allaha şükür dinime ve vatanıma bağlıyım.
Şart değil, ülkücülük demek İDEAL HEDEF demektir bizim idealimiz Turandır. Ocakta yanlış şeyler yoktur ocakta söz hakkı vardır herkez düşüncesini açıklar örneğin ben Maksizmi ve Leninizmi savunmuştum ilk geldiğimde ama benimle seviyeli konuştular. Ülkücü olmak için milli kültürünün, tarihini ve milli benliğini bileceksin ama ocaktaki seminerlere katılmanı tavsiye ederim.
Cümlemize Amin.
Bazıları gösteriş amaçlı öyle davranıyor gerçek ülkücüleri severim.
Cevap
19Cevap
Ülkücü kız olsun erkek olsun gerçekten ülküsünün farkında ve ona göre ilerliyorsa candır o baş tacıdır sevilmezmi hiç :) Zaten ülküsü olmayan insan bana tuhaf geliyor içi boştur yani.
Genel manâda Ülkücü cenahtan haz etmem. He belki de çok iyi insanlar vardır içlerinde de, genel olarak sevmem Ülkücüleri. Fakat bir insan ha Ülkücü ha Komünist;insanlığı ağır bassın yeter.
Eksileyenler Ülkücüler :D
ülkücünün aşkı başkadır ülkücü candır ülkücüler zeki anlayışlı empati sahibi mantıklı insanlardır iyidir yaa güzel bir yolculuk olur bence...
ülkücüsün diye hilal bıyık bırakmak zorunda değilsin :D bıyıkların yoksa sorun yok :D
Sağ eliyle Bozkurt yapsın sol elini bırakan namert olsun
ırkçı olursa nefret ederim ama bunu derse severim türküm diyen bir kişi türktür. herkes eşittir demesi beni mutlu eder.
benim kız arkadaşım aşırı ülkücü 1 ay oldu tanışalı
Ulkuculuk mu kaldi simdikiler fasistligi irkciliki ulkuculuk saniyor kotu bir durum
Karakteri düzgün olsun yeter ha ülkücü ha komünist ne fark eder?
Bu devirde çok lazım onlardan. Malum her yer arap ve kürt kaynıyor 😒
allah belani versin. ayrimci pis fasist!!
@ajzdnskska Bela okuma seni bulur 😉
seni buldu bile fasistt
vatan hainiiii
@ajzdnskska Kürt olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke 😃
kurtler napti lan sana da sevmiyon mal
ananimi miktiler😂😂😂😂
@ajzdnskska Arkadaşım sinirlenme boşver bu tartışmayı da uzatmayın lütfen kimse ırkını seçemez ve hiç bir ırkın bir diğerine üstünlüğü yoktur ırkçılık yapan bizden değildir
@yksl_ kardesim o. cocugu sinirlendriyo beni bu napiim
@ajzdnskska dağdan türeyen o. çocuklarısınız siz fazla konuşupta uzatma şimdi lütfen 😉
Ülkücü kizlar candır <3
ülkücü kızlar candır can
ülkülerine sadiksa sevilebilir
ırkcı olmasın yeterli
ülkücü ne demek biraz anlatabilirmisin?
Ülkücü kızlar belde tabanca ağır abla mı takılıyor
Tirsiyorlar o
vardi bir manitam superdi
Milliyetçi severim ülkücü değil
sevmem
Çok iticiler bence
Bende ülkücüyüm