çarşaflı kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? onlara hangi gözle bakarsınız? sizce onlardan sevgili olurmu? teklif edebilirmisiniz ?
Cevabın nedir?
Kimisinin kendi tercihi Allah için yapıyor
Kimi beğenilmek için (riyaa) aa ne kadar takvalı denilmesi için
Kimi de aile zoruyla ortam gereği vs.
Normal tesettürlüyüm çarşaflı kız ortamında kaldım bir çoğunun sevgilisi vardı... :D
bir kaç tane şahane kişiliği olab da vardı
Onlara özeniyorum biraz20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılçadır diyorlardı ya aklıma hep o espri geliyor
valla büyük konuşuyorum erkek olsam yanımda çarşaflı kadın gezdiremem. kapanmak neyse de bu 'oluşum'a saygı falan duymuyorum. yine de bana ne tabi napıyorlarsa yapsınlar20 Yorumla
+1 yılHer yönleri ile güzel ve namuslu kızlarımızdır (açık olanlar namussuz demek değil) iffetli, kendini ifşa etmeyen, çıkmak gibi şeyler düşünmezler, ciddi düşündüğü kişi varsa belki bir iki görürşürler öyle ele ele gezelelim çay kahve içelim yok, evlenilecek kadınlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Sen nerde yasiyorsun? Bizim kampuste her gun farkli bjr kapali goruyorum sevisen
- +1 yıl
kapali ayri tesetturlu ayri bunu anlayin
bir kadının en güzel yeri yüzüdür...
yüzünü saklayan kadına (hakkıyla bilerek yaparsa) dini anlamda bağlanırım güvenirim...
öyle teklif gibi bir saygısızlığa da girmem büyüklerin vasıtası ile görüşmeye çalışırım223 Yorumla- +1 yıl
Sizlerin kafa yapisini merak ediyorum. Yuzunu gormedigin carsafli birini sen nerde gorup de begeneceksin?
- +1 yıl
😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
51Cevap
ben şahsen çarşaflı bir bayan görüdümde o an için ona hayır duada bulunuyor ve böyle insanların coğalmasınıda içten şekilde istiyorum. Sevgili konusuna gelince de açıkcası niyetimde ciddi ise belki bir şekilde birinin aracılığı ile niyetimin ciddi olduğunu ve tanışmak istediğimin haberini yollarım
60 YorumlaEğer huyu suyu iyi birisi ve bekar olarak biliniyorsa Takkemi takar ve;
-Beni teheccüde kaldırmak için yataktan iterek düşürecek huri sen misin? diye sorarım :D57 Yorumla- +1 yıl
ahahaha
- +1 yıl
çok güzelmiş :)
- +1 yıl
haha :) bulursun ins.
- +1 yıl
amin:) size de
Biz ülke olarak çarşafliya neden Çarşaflı mini etekliye neden minili demedigimiz gün daha huzurlu oluruz.. ne demiş şair dünya benden olmayanlar ile daha güzel...
51 Yorumla- +1 yıl
en guzel yorumlardan biri
Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Allah edep yerlerinizi örtün diyor kadınlara. edep yerlerini belli etmede ister çarşaf giyersin ister abiye. ben Allah yolunda yürüyen hanim kardeslerimi taktir ediyorum ve ayaklarından öperim.
80 Yorumla
+1 yılçoğu aile baskısıyla çocuk denecek yaşta çarşafa bürünüyor ben çarşafı doğru bulmuyorum müslüman kara çarşaflar içinde değil daha şık ve bakımlı olmalı kapalı olabilir ama çarşafı yakıştıramıyorum ve çocuk yaşta aile zoruyla olanlar niçin kapandığınıı bile bilemiyor ve görüntüsüne aykırı işler yapabiliyorlar. hakkını verene sözüm yok.
20 Yorumlakimse kimseye karışamaz ben çarşafa da normal giyinene de saygı gösteririm ama tutup da çarşaflı sen çarşaf giyeceksin veyahutta sen çarşafını çıkart derse işte orada müdahele ederim yani işin özü mühim olan kalbin kapalı olup olmadığıdır :)
40 Yorumla
+1 yılBende isterim çarsaflı bir eş ama onlarla tanısmak zor benim icin. Gerci diger kızlarlada tanışamam ama konusurum yine normal. Siyah örtüye aşıgım birde. Ya tesettürlü ya da çarsaflı biriyle evlenecegim insallah
810 Yorumla- +1 yıl
nerden geliyo bu sevgi?
- +1 yıl
Birkere açık bir kıza aşık oldum sonraki kız kapalıydi sadece tesettürü hosuma gitti. Bu kızdan sonra hep tesettürlü kisilere uzaktan ilgi duydum. şu an sadece en cok çarsaflı elbise gördügümde bana bir heyecan veriyor
- +1 yıl
sadece dışından etkileniyorsun yani
- +1 yıl
Çekici geliyor bana. Tabi tanımak bam başka olur
- +1 yıl
Uzaktan yabancısn
- +1 yıl
dogru
- +1 yıl
Çarsaflı mı olucaksnz
- +1 yıl
oyleym
- +1 yıl
Kaç yıldır? Bu soru ne zaman soruldu
- +1 yıl
Oo sakirt alirim bir dal
- 51 Yorumla
- +1 yıl
Kendisi ocu gibi. Gece yolda gorsem korkarim. Ortulu kizlari cok begeniyorum. Teseddure uygun olanalri
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇarşaflı bacılarım candır ♥♥♥♥ Allah banada nasip eder inşaAllah. Ailem evlenmeden olmz dedi. Eşin izin verirse giyersin dedi. Bende zamana bıraktım. Hakkıyla taşıyAmayanlar var. Ama hakkıyla giyenlerden Allah razı olun. Çarşaf bir ayet ve bakıyorum da bir çoğu dalga geçmiş. Onlar Huzuru mahşerde görecekler bu söylediklerinin ne kadar yanlış olduğunu. Kim ne derse desin Çarşaf_ı Şerif Aşktır ♥♥♥♥♥
70 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. - Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYıl 2568 ve çarşaf.. peh..
Ne düşünüyorum.. Dışardan bir ninja. Heran şarşafı atıp arkadan ikili kılıcını çekecek gibi duruyor. İlk iki sorudan sonra aşka meşke bağlamışın yalnız bravo. Neyse ben gideyim.50 Yorumla Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben "öcü" diyorum ama aşağılamak için değil.
Küçükken de öyle dermişim.
İnancıdır, saygı duyarım.
Teklif edemem, zaten öyle biri böyle sevgili şeylerine karşıdır, karşı olmalı bence.30 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden onlarda Allahın kulu değil mi?
Teklif ederim tabi ama öyle hep sevgili değil bir birimizi iyi tanıdıkça evlenmeyi istedim için.10 Yorumla
+1 yılKendilerine deger vermediklerini düsünüyorum. Köle olduklarini düsünüyorum, köle olduklarini bilmeyen ya da halinden memnun olan köleler.
Aciyorum sadece.30 Yorumla
+1 yılGayet hanim hanimciklar. Mesela ist. Fatih te cok goruyodum. Cok da guzelleri var lakin tanismak icij cesaret etmek biraz zor ;)
41 Yorumlaben üzülüyorum din kullanılarak yaşamlarının gasp edildiği ve erkek egemenliğinin keyfinin sembolü oldukları için
30 Yorumla
+1 yılacikcasi sonucta kendi secimidir bu secimlede giyinmistir. Ve dini kurallara bu kadar uyan birisi zaten hicbir teklifi kabul etmez evlenene kadar hicbir erkekle mecbur kalmadikcada konuşmaz..
10 YorumlaAcik kizlar hakkinda ne dusunuyorsam onlar hakkinda da oyle dusunuyorum. Bana gore olmasa da kendi secimleridir, kimsenin de buna karismaya zerre hakki yoktur.
30 YorumlaHea sokakta çarşaflılara açılış yapıyorum.
Selamun aleyküm hanımlar, arkadaşımla tartışıyorduk da sizce Ninjalar mı yoksa samuraylar mı daha çok yalan söyler?
Radar dışı efem20 Yorumla
+1 yılçarşaflı kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
hiç bişey
onlara hangi gözle bakarsınız?
normal
sizce onlardan sevgili olurmu?
mantıklı ise olur
teklif edebilirmisiniz?
edebilirim10 Yorumla
+1 yılNasıl ki Kabe'nin örtüsü varsa kadının da örtüsü çarşaf tır örtünmek farzdır çarşaf giyen kapalı kadınlar Allahu Teala'nın emrini yerine getiriyor ve üzerlerinde ayet taşıyorlar kapanmak ayeti kerime de olduğu gibi farzı uyguluyorlar ne mutlu Allah bana da çarşaflı bir eş nasip etsin inşallah
00 YorumlaÇarşaflılara saygım yok işte.
Yahudi geleneği hem.62 YorumlaBence toplumda en saygı gösterilmesi gereken kisiler. çok severim o tarz kapalıları :)
60 YorumlaNie onlarda bizim gibi insan değilmi neden olmasın.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olunmasın insan değiller mi? ikincisi genelde onlara ninja derim, siyah ve gözler dışında hiçbir şey görünmüyor, bir bayanın kapanması taraftarıyım islami ölçütlerde.
20 Yorumla
+1 yılBati 'gelismisligi' icinde olanlar anlamaz bosver sen kendini yorma
20 YorumlaDiğer konusunda 362 cevap paylaştı. demokrasilerde hersey serbest yakistiran giyebilir de goruntu olarak ozellikle kara carsaf bence artik uc noktasi daha modern oldugu zaman insanlararasinda daha kolay kabullenici olacaktir gibime geliyor...
20 Yorumla
+1 yılÇarşafın altından sürpriz çıkabilir, o yüzden uzak dururum ben.
20 Yorumla
+1 yılO ne oyle ninja kaplumbagalar gibi olmaz kesinlikle :D
20 Yorumla
+1 yılcarsaf takan kendi vücudunu göstermiyor
bide sevgilimi isticek asdas. d40 YorumlaBaşı açık olana teklif etmek saygısızlık olmuyor, kapalı olana teklif etmek saygısızlık oluyor. Hay sizin örümcek kafanıza ben.
20 Yorumla- Diğer konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılederim severim kendini gizlemesi hos bisi bence benim sevdigimin orasini burasni nue baska bir erkek gorup te onunla hayaller kursun ki?
20 Yorumla Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Mazide kalan bir kişiyi hatırlattın bana
sonsuz saygı duyarım onlardan sevgili değil eş olur..20 Yorumla
+1 yılHakkıyla yapabilene -herseyine dikkat ederek-çok güzel.
40 Yorumla- Diğer konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılOlumsuz hicbi düşüncem yok sonuçta onlarda insan ama gidio teklif falan etmem
10 Yorumla
+1 yılO Kız İffetini Muhafaza Eden Kişidir.
Sadece Kendini Eşine Saklar, Bir Erkeğin Hanımını Kıskanacağı Durumlarda Bulunmaz.
Ve Bu İlişkiler Boanma Olmadan Devam Ederler00 Yorumla- Diğer konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılÖcüymüs gibi bahsetmene gerek yok arkadasim
32 Yorumla- +1 yıl
böyle bişey demedim fikrinizi merak ettim
- +1 yıl
Dini bütün diye dusunurum , saygi duyarim , ama yanasmam cunku alkol aliyorum vs. Uyusamam sanirim
+1 yılCasper miyim la ben carsafli bir kariyla sevgili olayim
Oldu olacak 4 tane de ninja yapariz siyah beyaz ortaya karisik10 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. onlarında ınsan oldugunu ve çok guzel olanlarınıda bılıyorum
20 Yorumlaçarşaflı 3 kız kardes yanyana dursalar hangısının hangısı oldugunu anlayamam
11 Yorumla- +1 yıl
anlarsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNİnja ablalarımız :) bir fikrim yok :) ama onlardanda çok şey çıkan var anladınız :)
20 Yorumlaçarşaf derken tesettürlüleri diyosan onlar ayrı bir güzel ztn ama bazı çarşaflılar var aşırı itici
10 Yorumlaçarsaflı bir kız benden hoslanıyordu banada şalvarı ne zaman giycen gibi bişeler diyodu :D iyiler ama sevgili olmak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenilir onlar ile ama İzmir de yaşadığım için zorlukları da olur.
Tuhaf bakışlar bu zorluklardan bir tanesidir.00 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. neden carsaf gıyıyorlar kı tesettur gıysınler
42 YorumlaDiğer konusunda 708 cevap paylaştı. asla teklif etmem uzak dururum ama hakkında bişey düşünmem
10 Yorumlacok güzel olduklarını biliyorum
60 Yorumla- Diğer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılOnlardan ennn sevgili olur.. Ama nikahlisindan.
40 Yorumla
+1 yılkorkuyorum onlardan şeytan görmüş gibi geliyor bana içine birşey giymiyorlarmış doğru mu :)
120 Yorumla- +1 yıl
sacmalama ya
- +1 yıl
valla o kadarıda fazla kara kara çarşaflı
- +1 yıl
ne oluyo oyle olunca
- +1 yıl
saçma ya insan kendine eziyet eder mi o kadar kapanıp hep bu arap özentiliği başka birşey olarak görmüyorum
- +1 yıl
araplara neden ozensinler peki
ya da bunca insan yabanci ozentisiyken onlarda araplara ozensinler ne olmus
ayrica bu araplarin adeti falan degil Allahin emridir seversin sevmezsin onemli degil ama saygi duymak zorundasin - +1 yıl
araplar kadar pis millet yok türk neden araba özensin çok saçma allah örtünmeyi emreder sadece kara çarşaf köleliktir başka birşey değil araplardaki kadınların hiç mi hiç özgürlüğü yok özenilecek bir millet değil o yüzden kapanma ile çarşaf farklı şeyler şunun farkına varın
- +1 yıl
saygı duyarım ama ii gözle bakmam nefret ederim
- +1 yıl
carsafi onlar giydigi icin giymiyor hic bir carsafli Allahin emri oldugu icin giyiyor carsafli olup ingiliz olanda var her milletten var bu bir ozenti degil
- +1 yıl
peki teşekkür ederim seninle sorunum böyle düşünüyorum sadece kusura bakma özür dilerim kalbini kırdıysam sadece mantıklı bulmadığım için böyle dedim
- +1 yıl
asıl goruslerini belirttigin icin ben tesekkur ederim
- +1 yıl
Kapanmak ve çarşaf farklı şeyler demişsiniz fakat, kapanmanın usulü hiç bir vücut hattının görünmeyeceği şekilde kapanmak, dikkat çekici renkler giymemektir. ben kafa yapınızı anlamakta güçlük çekiyorum ya, mini etekli görünce melek görmüş gibi mi geliyo? :D
- +1 yıl
@seksivehavalı sevmiyorum zorla değil muhabbeti uzatmanın anlamı yok görüşümü birazdan silerler zaten
- +1 yıl
sevme diyen yok zaten, herşeye saygı duymak zorundasın zorundasın diyosunuz ya. sende buna saygı duymak zorundasın
- +1 yıl
tamam saygı duyuyorum oldu mu istemesem ses etmiyorum mutlu musun artık @seksivehavalı
- +1 yıl
iyide ben soranla konuşup tatlıya bağladım geliip maydonoz olmak saçma be @seksivehavalı
- +1 yıl
biz ona maydanoz olmak demiyoruz, onunla konuştuğunuz şey beni ilgilendirmiyo ben kendi fikrimi yazdım cevap verdin. vermesende yazmıştım. oku nasiplen diye. neyse uzatan sensin kanımca saygı duyduğun için teşekkürler. zaten ben kapalıda değilim sadece fikrim. iyi akşamlarr
- +1 yıl
kendi fikrini kendi görüşte yazarsın bu satalmak oluyor sadece @seksivehavalı farkındasın ama ne neyse ya görüşün görüşü olmaz herkes her konuya atlamasın kendi görüşünü yaz ayrı bulaşma benim görüşüme bir daha
- +1 yıl
karşıt görüş, görüşten sayılmıyor mu? yok canım ya o zaman bu seçeneği neden koymuşlar hemen söylede kaldırsınlar senin yorumlarına cevabı.
- +1 yıl
kaldıracaktır yönetim birazdan zaten görüşümü olsun ben söyleyeceklerimi söyledim
+1 yılÇarşaflı olacak ve sevgilisi olcak ilginç
40 Yorumla
+1 yılKıyafetiyle çıkmayacaksam bir fark yok.
00 Yorumla
+1 yılgördüğüm yerde kaçarım. o ne la öyle
33 Yorumla- +1 yıl
saygısızlık etmedim hiç. çarşaflı olup da altından neler çıktığını gördüm. genelleştirmiyorum ama tasvip etmiyorum
+1 yılBir şey düşünmüyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBiz kabuklu fıstık diyoruz onlara :D
01 YorumlaDiğer konusunda 834 cevap paylaştı. Çok beğeniyorum ve sempatik buluyorum
00 YorumlaYaptıkları şey kötü bir şey değil.
00 Yorumlaçarşaflı mı başörtülü mü
00 YorumlaOlr tabi ne var yani bunda
00 Yorumla
+1 yılSiyah ninja takımı
34 Yorumla- +1 yıl
Ben o çarşafa siyah ninja takımı derim, görüncede yanımdakini dürterim bir kere ninja geçiyor diye, kapanırsın anlarımda siyaha bürünmek nedir l*n A:sdA:SD:D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=P-6g7G1-N_0
Al sen bunu dinlemeye dur, ben kaçıyorum.
hiçbi gözle bakmam
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026