Arkadaş vasıtasıyla bir kızla tanıştırıldım. Kız umutlanmış ama ben istemiyorum. Uygun bir şekilde nasıl söylenir?

Arkadaşım benden habersiz bir kız arkadaşına beni gösterip, anlatmış. Kız da beğenmiş, bir çay içeriz falan demiş. Arkadaş da bana geldi böyle böyle yaptım diye. Facebook hesabından baktım, orta halli güzellikte bir kız. İyi tanışalım nolcak ki dedim ben de. Arkadaş, ben, kız üçümüz beraber cafede buluştuk, oturduk. Normal bir şekilde sohbet ettim. Kıza da çok fazla ilgi göstermeden, sadece tanımaya yönelik, havadan sudan sohbetler. Ama benim içimde ona karşı birşey oluşmadı. Diyorlar ya elektrik alamadım. Hakikaten öyle birşey var heralde. Tam olarak tarifi de yok zaten. Ben de hiç ses çıkarmadım buluştuğumuz günden beri.(2gün oldu) Bu akşam arkadaş aradı. Kız soruyomuş neden aramıyorum diye. Gerçi telefonunu falan da almadım kızın. Yani sözün özü ben bu kıza umut verip de sonrasında üzülmesini istemiyorum, başlamadan bitirmek istiyorum. Kıza da onu kırmadan nasıl söyleyebiliriz, ya da nasıl bir bahane üretilebilir. Söyleme işini arkadaşa bıraktım zaten. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaş vasıtasıyla bir kızla tanıştırıldım. Kız umutlanmış ama ben istemiyorum. Uygun bir şekilde nasıl söylenir?