Hoşlandığım kıza açılacağım ama ne diyeceğim hiç bilmiyorum, yardım edin!

Hiç tanımadığım ama çok hoşlandığım bi kıza açılıcam. Kız liseli hergün aynı otobuse biniyoruz inerkende aynı durakta iniyoruz. Duraktan indikten sonra kızın yanına gidip tanışıcam ama tanıştıktan sonra ne yapıcam ne diycem onu bilmiyorum. Mesela kızın yanına gittim merhaba benim adım şu falan dedik tanıstık . Peki sonrası ne olacak ? Kızı hemen bi yere davet edip sohbet etmek olmaz . Yolun ortasında muhabbet baslatmak da olmaz. Ne diycem ' ben simdi gidiyorum sonra gorusuruz' falan mı diycem. Yada numarasını alıp sonra gorusurz mü dicem ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin ilk kez bi kızla tanısıcam.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben şöyle yapmayı düşünüyorum ama biraz saçma gibi geliyor sizce nasıl?

Kıza meraba dedim tanıstık ondan sonra bi bahane uydurup gitmem lazım sonra gorusuruz falan desem ve numaramı versem mesaj atarsın gorusuruz flan desem ve gitsem yanından olurmu ? sonra o mesaj atar oyle sohbetı kurarız mesajla biraz tanırız birbirimizi 1-2 gun sonra bi yere davet ederim sonra gerisi gelir oyle diye düşünüyorum . Nasıl ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yazmayı unutmuşum kız lise 1 e gidiyo büyük ihtimalle. bende lise 3'e gidiyorum. Yani liseliyiz ona göre birşeyler söyleyin. Kimi diyor gül al yanına git kimi diyor bi cafeye davet et falan yani lisede böyle şeyler yok . Bunları yetişkinler yapar biz daha genciz ona göre bişeyler söyleyin :))
Güncellemeler
+1 yıl
ooff ooff herkes ayrı bişey diyor kafam daha çok karıştı :( . Ya bu kızın yanında arkadaşları da var ben arkadaşlarından birini kenara cekip konussam kızın numarasını istesem arkadası yoluyla tanıssak olurmu acaba ? Ya arkadaşına söylicem yada gidip kıza açık açık hoşlandığımı ve tanışmak istediğimi söylicem. Hangisini yapmalıyım ? :)
Hoşlandığım kıza açılacağım ama ne diyeceğim hiç bilmiyorum, yardım edin!