Karakalem kursuna başladım yeni ve kursa gelen bir kızla tanışmak arkadaş olmak istiyorum fakat nasıl tanışıcağımı arkadaş olacağımı bilmiyorum :/ Yardımcı olursanız sevinirim.
Bunlarda Amatörce karalamalarımdan bir kaç tanesi "Sağdakiler benim çizimlerim Joker, Kartal, Kurt bakarak çizidiğim kendi çalışmalarım Soldaki Kartal ve Panda çalışmaları benim çizimlerim
NOT: Bu çalışmalar karakalem kursuna başlamadan önce çizildi Çizimlerin devamını Instagram dan bakabilirsiniz Instagram: @Semiko5
Aynı kursta olduğumuz bir kızla arkadaş olmak istiyorum fakat nasıl konuşmam gerektiğini bilmiyorum?
Reis çok basit git kıza merhaba de çizimle ilgili bişe sor oradan sonrankıza yakın yerlere çök molalarda falan çay için ama fazla baskılı olma bir arkadaş ol tanı önce ama sakın dost ve kanki olma
İşte terslemesin diye bir süre ağırdan al ondan sonra tersleyecegini sanmiyorum. Kurs üzerinden kısa diyaloglar kur samimi olmadan, bir süre sonra devami gelir bence. Yine de terslerse artık zamana bırak ne zaman kezbanımsı duygularını aştı ozaman konusursunuz zaten.
En İyi Cevaplar